Κεντρική σελίδα

Το  Χωριό Καρδαμάς Ηλείας

Η Εφημερίδα "Καρδαμάς"

Άρθρα

 Θέματα Μαθηματικών

Βιογραφικό-Εργασίες

Επικοινωνία

 Συνδέσεις

     

                    Άρθρα  και   Απόψεις

Πειραματική Ιστοσελίδα

Άγγελου Λιβαθινού,

Καθηγ. Μαθηματικών

 

Άρθρα  Κοινωνικού, Πολιτιστικού  και  Πολιτικού  Προβληματισμού, τού Άγγελου Λιβαθινού,

δημοσιευθέντα  σε  Επαρχιακές  και  Αθηναϊκές  Εφημερίδες.   efkardamas@in.gr,   697-8197763

                                          

Αντισταθείτε !  (*)

 

                             

   

 Το Χιτλερικό καθεστώς τής Γερμανίας κορδωνότανε τότε, για την δήθεν αγάπη του στον Πολιτισμό! Και η εισβολή τών ναζιστικών στρατευμάτων στις διάφορες χώρες συμβόλιζε, έλεγαν οι ναζί, την επιθυμία τους, να απαλλάξουν τους λαούς από την πολιτιστική καθυστέρηση, και να φέρουν τον δικό τους "άριο πολιτισμό"!

Για να πείσουν, μάλιστα, τους δύσπιστους, τούτο το "εκπολιτιστικό" τους έργο το ξεκίνησαν οι ναζί δολοφόνοι από την δική τους πατρίδα, στένλοντας στην πυρά εκατοντάδες χιλιάδες βιβλίων, που "μίλαγαν" γιά την ειρήνη, γιά το δίκιο τού εργαζόμενου καί γιά την ανθρωπιά.

  Τα βιβλία κάηκαν καί μαζί τους αργότερα έγιναν κάρβουνο εκατομμύρια άνθρωποι, που δεν θέλησαν ποτέ να καταλάβουν τον φονικό "πολιτισμό" τών ναζί!  Οι λαοί μάτωσαν, εξανδραποδίσθηκαν, μα αντιστάθηκαν και τελικώς νίκησαν την ναζιστική λαίλαπα.

  Σήμερα, την σκυτάλη τής ναζιστικής βαρβαρότητας, την πήραν άλλοι: είναι οι αγγλο-αμερικανο-εβραίοι φονιάδες τών λαών, που επιμένουν ότι έχουν την... θεϊκή υποστήριξη, για να "εκπολιτίσουν" τους λαούς τής Γής! 

 Περίμεναν αυτοί, λέει η είδηση, μόλις οι εισβολείς θα μπαίνουν στην Βαγδάτη, ο λαός τής μαρτυρικής αυτής χώρας να τους υποδεχθή με...ζητωκραυγές και...χειροκροτήματα! Αλλά, με τί χέρια να τους χειροκροτήσουν τα παιδιά με τα διαμελισμένα από τους βάρβαρους βομβαρδισμούς τών εισβολέων κορμιά, στα νοσοκομεία τής Βασόρας και τής Βαγδάτης;

   

Αυτό, όμως, που δεν μπορούν να κάνουν οι "αχάριστοι" πολίτες και τα γυναικόπαιδα τού ΙΡΑΚ, το κάνουν και με το παραπάνω οι δικοί τους "πολιτισμένοι άνθρωποι"!   Κατ' εντολήν τού νεοναζιστικού καθεστώτος τής "πολιτισμένης" Αμερικής, λέει η είδηση, ο δεύτερος σε ακροαματικότητα ραδιοσταθμός τών ΗΠΑ, αντιγράφοντας πιστά τα αγγλο-αμερικανο-εβραϊκά αφεντικά του και τις ναζιστικές μεθόδους των, προέτρεψε  τους ακροατές-οπαδούς του, να πολτοποιήσουν τους δίσκους και τα "βιντεοκλίπ" τού μουσικού συγκροτήματος "Dixie Chicks", επειδή η τραγουδίστριά του τόλμησε να ψιθυρίσει μία νότα εναντίον τού βρώμικου αυτού πολέμου στο ΙΡΑΚ! Και η πολτοποίηση έγινε υπό τους φασιστικούς αλαλαγμούς και υπό τα επιφωνήματα χαράς και ναζιστικής ηδονής χιλιάδων αμερικάνικων "πολιτισμένων" δίποδων ζώων!

 

  Σήμερα στο ΙΡΑΚ, οι μαχητές τής Μεσοποταμίας και τής Βαβυλώνας δίνουν την μάχη για την δική τους, αλλά και για την δική μας, αξιοπρέπεια.

 Οι άλλοι, οι αγγλο-αμερικανο-εβραίοι φονιάδες τών λαών, θέλουν να συνηθίσουμε την δική τους ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και να την αφομοιώσουμε, με την βοήθεια και τών εδώ άθλιων υποτακτικών τους, σάν τον νέο "πολιτισμό" τής Οικουμένης!

 Άν καταφέρουν να συνηθίσουμε την απανθρωπιά τους, τότε θα έχουν νικήσει. Θα μάς έχουν νικήσει όλους!

 Αντισταθείτε!

                                                                                                                  Άγγελος  Λιβαθινός      

                                                                                                          Καθηγ. Μαθηματικών- Λυκειάρχης

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  (*) Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στην Ημερήσια Εφημερίδα " ΠΡΩΤΗ"  τής Ηλείας  (6 Απριλ. 2003), μετά από την βάρβαρη εισβολή τών Αγγλο-αμερικανο-εβραίων στο ΙΡΑΚ, και με αφορμή μία είδηση από την "πολιτισμένη" Αμερική(ΗΠΑ)! .

 

 

Κεντρική σελίδα

(C): Περιεχόμενο και Κατασκευή Ιστοσελίδας: Άγγελος  Λιβαθινός, Μαθηματικός, 697-8197763,  efkardamas@in.gr