πλοηγείτε στον  ιστοχώρο της Βούλας Βαβαρούτσου

για καλύτερη πλοήγηση στις ιστοσελίδες

πατήστε ΚΕΝΤΡΙΚΗ  

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ την ιστοσελίδα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ εισαγωγή

Αβ-Αθ 

Αι-Αλω

Αμ-Αο

Απ-Αω   Βα-Βιτ Βλ-Βω Γα-Γιο  Γκ-Γω

Δα-Δημ

Δι-Δω

 

Εβ-Εντ Εξ-Εω Επαγγελματικός ον/ρίτης

Ζα-Ζω

Όνειρα & Ζώα

Ηβ-Ηω   Θα-Θεω Θη-Θω   Ια-Ιω

Κα-Καο

Καπ-Καω

Κε-Κιχ

Κλ-Κλω Κο-Κοψ Κρ-Κω    Λα-Λεω Λη-Λυ

Μα-Μαφ

Με-Μω

 

Να-Νω   Ξα-Ξω   Οβ-Οψ  
Πα-Παμ Παν-Παχ Πε-Πεψ Πη-Πιω Πλ Πν-Που Πρ-Πω    

Ρα-Ρη

Ρι-Ρω   Σα-Σμ Όνειρα και σεξ Σο-Σω  

Τα-Τω

 

Υα-Υω

  Φα-Φιλ Φλ-Φω   Χα-Χιο Χη-Χω

Ψα-Ψω   

Ωα-Ωψ   Παγκόσμια Τράπεζα Ονείρων (μεταφρασμένη)  

 

     Ρα-Ρη

ΡΑΒΑΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ταψί λαχταριστό ραβανί κι αυτό σας ανοίγει την όρεξη, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις δύσκολες και δεν θα τις χειριστείτε καλά. θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα χάσετε μια ωραία ευκαιρία στη ζωή σας.

Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια εις βάρος σας.

Αν προσφέρετε ή σας προσφέρουν ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε ή θα πάρετε χαρά στο ή από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν τρώτε ραβανί, σημαίνει πως θα σημειώσετε σημαντική αισθηματική επιτυχία.
ΡΑΒΑΣΑΚΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως λάβατε κάποιο ραβασάκι από το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο νέο θα πάρετε, θα είναι σχετικό με την εργασία σας και θα σας ευχαριστήσει πολύ.

Αν δείτε πως γράφετε εσείς ένα ραβασάκι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως κάποια δυσάρεστη κατάσταση θα επικρατήσει στην οικογένειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ...

Αν γράφετε ραβασάκι σε άγνωστο άτομο, σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια από την' δουλειά σας.

Αν λαβαίνετε ραβασάκι από άγνωστο πρόσωπο, σημαίνει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας κυριεύσει ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος με πρόσωπο που δεν το γνωρίζατε πριν.
ΡΑΒΔΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε ένα ραβδί και το έχετε για παιχνίδι, σημαίνει πως κάποιο ταξιδάκι αναψυχής θα θελήσετε να κάνετε.

Αν δείτε πως το θέλετε για στήριγμα, σημαίνει πως θα βρείτε ένα στήριγμα καλό στη ζωή σας αυτές τις μέρες την στιγμή που θα έχετε αυτήν την ανάγκη.

Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε ένα ραβδί γιατί έχετε ανάγκη να στηριχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον.

Αν δείτε πως σπάσατε ένα ραβδί που κρατούσατε, σημαίνει πως θα σας βρει απογοήτευση και στενοχώρια.

Αν δείτε πως το χάσατε ή σας το πήρανε άλλοι, αυτό σημαίνει πως από βλακεία κι ανεμελιά δική σας θα χάσετε μια μεγάλη υποστήριξη.
ΡΑΒΔΙΣΜΑ: Αν εσείς δεν είστε κτηματίας και δείτε πως ραβδίζατε ελιές, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αν δείτε πως πέφτουν ελιές από την ελιά.

Αν δείτε πως ραβδίζετε και πέφτουν σκέτα φύλλα, αυτό σημαίνει ερωτικές επιτυχίες αλλά όχι χρήματα. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ραβδίζετε καρυδιές ή αμυγδαλιές.
ΡΑΒΔΙΣΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κτυπούν με ραβδί, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη δύναμη στον κύκλο σας, και θα επιβληθείτε.

Αν δείτε πως κτυπάτε με ραβδί άλλον ή άλλους, σημαίνει πως θα δώσετε μεγάλη δύναμη στους αντιπάλους σας για να σας κάνουν κακό.

Αν μια γυναίκα παντρεμένη ή ανύπαντρη δει πως χτυπά η ίδια με ραβδί άλλη γυναίκα, να προσέξει πολύ γιατί θα δώσει ευκαιρία στην αντίζηλό της να τα μπλέξει με τον σύζυγό της ή τον σύντροφό της.

Αν δεί ότι χτυπά άνδρα με ραβδί ή την χτυπούν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, σημαίνει πως την κυβερνήσουν βίαια πάθη που δεν θα την βγάλουν σε καλό.
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον ραβδοσκόπο χωρίς να έχετε ιδέα από αυτό το επάγγελμα, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πετύχετε στη ζωή σας με τα πιο ύπουλα και ανέντιμα μέσα.

Αν δείτε κάποιον άλλον να κάνει τον ραβδοσκόπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αν τον δείτε στο δικό σας χωράφι ή κτήμα, γιατί θα μπλέξετε με άτομο καταχθόνιο που θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει.

Αν δείτε πως τον καλέσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε την συνεργασία κάποιου για να πετύχετε παράνομα κέρδη και να κάνετε ύποπτες επιχειρήσεις.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με τα θέλγητρά σας και τα κόλπα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τον άνδρα που σας συγκινεί αυτόν τον καιρό.
ΡΑΓΙΣΜΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το βάζο σας, το πιάτο σας, το τζάμι σας, ο καθρέπτης σας κλπ. είναι ραγισμένα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη αναποδιά και γρουσουζιά θα κυριαρχήσει στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αποφύγετε ταξίδια, δύσκολες δουλειές,

ΡΑΔΙΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχαν ραδίκια στον μανάβη της γειτονιάς σας, στο χωράφι ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια ωραία γνωριμία με άτομο του αντίθετου φύλου. Να προσέξετε όμως, να έχετε συγκρατημένο ενθουσιασμό γι αυτήν την γνωριμία. Αν δείτε πως μαζεύετε ραδίκια, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές στενοχώριες στη ζωή σας εξ αιτίας του τρόπου που ενεργείτε και με τις επιλογές που κάνετε.

Αν δείτε πως καθαρίζετε ραδίκια, θα πικραθείτε από μεγάλη αχαριστία.

Αν δείτε πως τρώτε ραδίκια, σημαίνει πως θα ακούσετε λόγια που θα σας πληγώσουν βαρεία γιατί θα τα ακούσετε από άνθρωπο που δεν το περιμένατε και δεν είχατε καθόλου φανταστεί.

Αν δείτε απλά ότι τα μαγειρεύετε, σημαίνει πως το μπλέξιμο και οι στενοχώριες θα προέλθουν από άτομα της οικογένειάς σας.

Οι νέοι/ες που θα δουν αυτό το όνειρο να μην ενθουσιαστούν από τις καινούργιες γνωριμίες και να προσέξουν πολύ τις σχέσεις τους, να εξετάσουν το ποιόν των ανθρώπων που κάνουν παρέα και ειδικά αν σκέφτονται να παντρευτούν. Το όνειρο με ραδίκια είναι πολύ κακό σημάδι.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ραδίκια με πράσινα φύλλα και λουλούδια, είναι προμήνυμα ευτυχισμένων ενώσεων και πλούσιου περιβάλλοντος.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ραδιοφωνικό σταθμό, είτε μπαίνετε μέσα, είτε τον βλέπετε από μακρυά, είτε εργάζεστε σ' αυτόν, είτε απλά παρακολουθείτε πως λειτουργεί, αυτό σημαίνει πως θα καταπιαστείτε σε τέτοιες καταστάσεις που θα δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό κάνοντας πράγματα που όλοι θα μιλούν για σας.

Αν δε δείτε πως σας προσέλαβαν σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό, αυτό σημαίνει πως θα έλθουν τα πράγματα κατά τέτοιον τρόπο που' θα κάνετε πολλά καλά στη ζωή σας.

Αν όμως δείτε πως τραγουδάτε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ή πως εκφωνείτε ειδήσεις, ή βγάζετε λόγους κλπ., σημαίνει πως θα χάσετε τη καλή σας φήμη γιατί θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα περιαυτολογήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσφημιστείτε μόνοι σας.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίξατε το ραδιόφωνό σας για να ακούσετε ειδήσεις, αυτό σημαίνει πως σας διακατέχει η αγωνία για το πώς σας αντιμετωπίζουν στην κοινωνία και στον κύκλο σας.

Αν δείτε πως ανοίξατε το ραδιόφωνο για να ακούσετε μουσική, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε τις ειδήσεις που περιμένατε αλλά θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ανάλογα με τη μουσική που μετέδιδε εκείνη στη στιγμή το ραδιόφωνο.

Αν ήταν ευχάριστη, τα νέα θα είναι ευχάριστα, αν ήταν δυσάρεστη, τα νέα θα σας λυπήσουν.

Αν ακούγονταν παράσιτα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλες διαφωνίες αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ραδιόφωνο, να περιμένετε συνταρακτικά γεγονότα αυτόν τον καιρό.
ΡΑΙΓΙΟΝ: Αν δείτε στον ύπνο σας τέτοια υφάσματα ότι τα κρατάτε στα χέρια σας ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως σας έχει πιάσει μεγάλη μανία επιδείξεως και μεγάλης ζωής που δεν την αντέχετε, αλλά θέλετε να την κάνετε για να δειχθείτε στο περιβάλλον σας. θα το μετανιώσετε όμως γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα κάνατε τελείως άδικα.

Αν δείτε πως φοράτε τέτοια ρούχα, αυτό σημαίνει πως θα απελπιστείτε γιατί κάνατε κινήσεις άσκοπες χωρίς αντίκρισμα και θα λυπηθείτε πολύ.

Καλό θα είναι αν δείτε πως πουλάτε ή πετάτε τέτοια υφάσματα, σημαίνει πως θα προσγειωθείτε γιατί θα υπερισχύσει η λογική στις ενέργειές σας και θα σας βγει σε καλό.
ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κυκλοφορείτε κουρελής γιατί σας βασανίζει η φτώχεια και η μιζέρια, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλές προσπάθειες να αλλάξετε τη ζωή σας και την κοινωνική σας θέση αλλά δεν θα καταφέρετε τίποτα.

Αν είστε εμπορευόμενα άτομα και δείτε αυτό το όνειρο, μην επιχειρήσετε καμιά αλλαγή στο πρόγραμμά σας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό.
ΡΑΚΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ρακέτα του τένις και την κρατάτε στα χέρια σας και σκέφτεστε να αγωνιστείτε με αυτήν, σημαίνει πως έχετε πάρει απόφαση να πέσετε με τα μούτρα που λέμε στη δουλειά και θα δημιουργήσετε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από τον χωρισμό των υποθέσεών σας.

Αυτό σημαίνει πως οι προοπτικές είναι καλές. Όλα όμως θα σας πάνε καλά αν δείτε πως παίζετε σε κάποιον αγώνα και κερδίζετε.

Αν δείτε χάνετε, αυτό σημαίνει πως στην κατάλληλη στιγμή δεν δείξατε την ανάλογη σοβαρότητα.
ΡΑΚΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ρακί στο ποτήρι σας ή σε μπουκάλι ή βαρέλι κλπ., σημαίνει πως θα σας βρουν καυγάδες τόσο στο σπίτι σας όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον.

Αν δείτε πως πίνετε ρακί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν θυμοί, νεύρα γιατί θα, ακούσετε λόγια βαριά από φιλικό σας άτομο.

Αν δείτε πως προσφέρετε σε κάποιον ή κάποιους ρακί, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να φερθείτε ύπουλα για να κερδίσετε μια υπόθεση, θα σας καταλάβουν όμως και θα γίνετε ρεζίλι.

Αν δείτε πως πίνετε ρακί με φίλους και το διασκεδάζετε, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα πάρετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πίνετε ρακί, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα διαπιστώσετε πως δεν σας υπολογίζουν στον κύκλο σας. Αυτό οφείλεται στο άσχημο φέρσιμό σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς οι ίδιοι ρακί, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομο και θα πάθετε μεγάλο εξευτελισμό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως χύνετε ή πετάτε ρακί, ή το δοκιμάζετε και νιώθετε αηδία.

Ρακούν  Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα ρακούν, σημαίνει πως θα εξαπατηθείτε από τη φιλική συμπεριφορά των εχθρών σας.
ΡΑΝΤΑΡ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα ραντάρ, σημαίνει ότι θα ακούσετε πολύ συνταρακτικές ειδήσεις.

Αν δείτε πως χειρίζεστε εσείς κάποιο ραντάρ, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε σε κυκλώματα και σε καταστάσεις που δεν τις είχατε ποτέ φανταστεί.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλείσατε κάποιο ραντεβού για εμπορικούς λόγους και ετοιμάζεστε να πάτε, σημαίνει πως κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα παρουσιαστεί αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως είχατε κάποιο τέτοιο ραντεβού και ακυρώθηκε κι αυτό σας στενοχώρησε, σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία αυτόν τον καιρό επαγγελματική που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Αν είστε παντρεμένοι και δείτε πως έχετε ραντεβού με τον σύντροφό σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα σας οδηγήσουν μέχρι το χωρισμό.

Αν σαν παντρεμένοι δείτε πως έχετε ύποπτο ραντεβού, σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε κάτι για τον σύντροφό σας που θα σας δυσαρεστήσει.

Αν είστε νέος/α και δείτε πως έχετε ραντεβού με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα γιατί θα σας βρουν μπλεξίματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσετε.

Ραντίζω Αν ραντίζεις κάποιον με καθαρό νερό, κάποιος άνθρωπος σε ευγνωμονεί και πιθανόν να σε κάνει συνέταιρο του και θα κερδίσεις πολλά λεφτά.

Αν σε ραντίζει άλλος πάλι θα ωφεληθείς από κάποιον άνθρωπο ή θα έχεις βοήθεια μεγάλη και καλές ειδήσεις. Αν σε ραντίζει γυναίκα θα ερωτευτείς πολύ δυνατά, αν σε ραντίζουν με αγιασμό μεγάλες χαρές σε περιμένουν

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε λαχταριστά ραπανάκια και τα πηγαίνετε στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να αλλάξετε τη ζωή σας.

Αν δείτε πως τρώτε ραπανάκια, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σημαδέψουν τη ζωή σας αν μέσα από τα γεγονότα αυτά μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις ευκαιρίες και τις χρησιμοποιήσετε σωστά.

Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας κυριεύσουν βίαια πάθη που μπορεί να τα πληρώσετε ακριβά.

Αν δείτε πως σπέρνετε ή καλλιεργείτε ραπανάκια, αυτό σημαίνει πως θα σπείρετε ζιζάνια στον κύκλο σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί αυτό θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας.
ΡΑΠΙΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έδωσαν ένα ή πολλά ραπίσματα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δύναμη και κουράγιο γιατί θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια.

Αν δείτε πως σας ράπισαν δημόσια και αισθανθήκατε ντροπή γι αυτό, σημαίνει πως θα σας δείξουν σεβασμό κι εκτίμηση στο περιβάλλον σας και θα μιλούν όλοι για σας.

Αν δείτε πως εσείς δίνετε ραπίσματα σε κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια σε κάποιον.

Αν δείτε πως ραπίζετε άτομο τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως δέχεστε ραπίσματα από άνδρα, σημαίνει πως θα ριχτείτε με όλη σας τη δύναμη στον έρωτα και θα νιώσετε μεγάλη ερωτική ικανοποίηση.
ΡΑΦΙ ΡΑΦΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τοποθετείτε νέα ράφια στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας, σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στην οικογένειά σας ή τη δουλειά σας.

Αν δε δείτε πως τα γεμίζετε με πράγματα ή εμπορεύματα, σημαίνει πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε τόσο στο σπίτι σας όσο και στη δουλειά σας.

Αν δείτε τα ράφια στο σπίτι σας ή το κατάστημά σας γεμάτα, σημαίνει μεγάλη οικονομική άνθιση, αν τα δείτε άδεια και σας προξενεί κατάθλιψη το θέαμα, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες οικονομικές στενοχώριες αυτόν τον καιρό που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

Αν είστε νέος/α και δείτε γεμάτα ράφια, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση και θα νιώσετε μεγάλη ευτυχία. Ατυχίες και γκρίνιες θα έχετε αν δείτε ράφια άδεια.

Αν δείτε πως γεμίζετε εσείς τα ράφια του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προκοπή και ένα μέλλον λαμπρό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα ράφι, σημαίνει αβεβαιότητα για τ' αποτελέσματα κάποιας υπόθεσης η οποία σας γεμίζει άγχος.
ΡΑΦΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ράφτης αλλά δεν έχετε στην πραγματικότητα καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε δουλειές με πολλά κέρδη αλλά θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς και σωστές ενέργειες.

Αν τα πετύχετε αυτά, τότε θα έχετε εξασφαλίσει κάθε επιτυχία και θα δημιουργήσετε μια ζηλευτή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αν δείτε άλλον ράφτη την ώρα της δουλειάς τον, σημαίνει πως θα σας βρουν μικρομπλεξίματα και φασαρίες στα οικονομικά σας που θα ξεπεράσετε εύκολα.

Αν δείτε πως είστε στον ράφτη σας και σας παίρνει μέτρα για να σας ράψει ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε και κάποιο ατύχημα.

Αν δείτε πως ένας ράφτης σας κάνει πρόβα στα ρούχα σας που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, σημαίνει πως θα σας βρει μια αναστάτωση στα οικονομικά σας αλλά με υπομονή και εργατικότητα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως πήγατε στον ράφτη σας και φορέσατε καινούργιο κουστούμι και φύγατε. Αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ράφτη, είναι σημάδι ότι θα δημιουργηθούν στενοχώριες και προβλήματα σχετικά με κάποιο ταξίδι που σχεδιάζετε.

Αν δείτε πως διαφωνούσατε με κάποιο ράφτη, σημαίνει ότι θ' απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα κάποιου σχεδίου σας.

Αν ονειρευτείτε ότι ράφτης σας παίρνει μέτρα, είναι προμήνυμα πως θα έχετε διαφωνίες και φασαρίες με πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος.
Ράφτρα Αν δείτε στ' όνειρο σας ράφτρα, σημαίνει πως απρόσμενα γεγονότα θα σας εμποδίσουν να πραγματοποιήσετε ορισμένες ευχάριστες επισκέψεις.
Ράχη Αν δείτε στον ύπνο σας μια γυμνή ράχη, σημαίνει απώλεια δύναμης. Το δόσιμο συμβουλής ή το δανεισμό χρημάτων είναι επικίνδυνο. Συχνά, ύστερα απ' αυτό το όνειρο ακολουθεί αρρώστια.

Αν δείτε κάποιον να σας γυρίζει τη ράχη και να φεύγει, μπορεί να είστε βέβαιος ότι ο φθόνος και η ζήλια εργάζονται για να σας βλάψουν.

Αν δείτε στον ύπνο σας τη δική σας ράχη, κάτι κακό σας περιμένει.
ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζετε την ραχοκοκαλιά ενός ανθρώπου, ζώου, κλπ., αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν κακά που δεν τα περιμένατε. θα πρέπει να προσέξετε αυτόν τον καιρό ιδιαίτερα γιατί κάποιο ατύχημα απειλεί εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

Αν έχετε σκοπό να ανοίξετε καινούργια επιχείρηση, μην το κάνετε γιατί τίποτα δεν θα πάει καλά αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε.
Ράψιμο Αν ονειρευτείτε πως ράβατε καινούργια ρούχα, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη, που θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.
Ρεβίθια: Αν δείτε στον ύπνο σας ρεβίθια φυτό, ρεβίθια ξερά στον μπακάλη ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες πίκρες.

Αν δείτε πως μαγειρεύετε ρεβίθια, αυτό σημαίνει πως θα προξενήσετε μεγάλη στενοχώρια στο σπίτι σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως τρώτε ρεβίθια, αυτό σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα γεγονότα θα σας βρουν και θα σας κάνουν να στενοχωρηθείτε πάρα πολύ. θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί τα όνειρα με τα ρεβύθια δεν έχουν ποτέ τίποτα καλό να σας δώσουν.
Ρέγγα : Αν δείτε στον ύπνο σας ζωντανές ρέγγες να πλέουν στη θάλασσα ή τις ψαρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες σας και θα σας δώσουν μια ψευδαίσθηση.

Αν δείτε πως αγοράζετε ρέγγα νωπή, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ένα ψεύτικο ενθουσιασμό από κάτι που στην πραγματικότητα σας είχε θαμπώσει.

Για τους νέους/ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ενθουσιαστούν με μια καινούργια γνωριμία, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσουν πως δεν είχε και τόση αξία το πρόσωπο που τους έκανε να ενθουσιαστούν.

Αν δείτε πως αγοράζετε ή τρώτε με ευχαρίστηση ρέγγα αλμυρή ή καπνιστή, σημαίνει πως θα σας πιάσει η επιθυμία της περιπέτειας και της δημιουργίας σε όλους τους τομείς. θα έχετε μεγάλη άνοδο και οικονομικές επιτυχίες.

Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα κάνετε πετυχημένο και πλούσιο γάμο.

Αν ονειρευτείτε ρέγγα, σημαίνει πως μετά βίας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις οικονομικές δυσκολίες. Αργότερα όμως θα έρθει η επιτυχία.
Ρείκι Αν δείτε πως είσαστε πιασμένος ανάμεσα σε ρείκια, μαύροι εχθροί εξυφαίνουν γύρω σας δίχτυ από συκοφαντίες και ατιμίες, πράγμα που θα σας προξενήσει μεγάλη στενοχώρια, μα αν είδατε πως ξεμπλέξατε από τα ρείκια, πιστοί φίλοι θα έρθουν να σας συμπαρασταθούν σε κάθε επείγουσα περίσταση.
ΡΕΖΙΛΙ ΡΕΖΙΛΕΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνατε ρεζίλι στον κύκλο σας και αισθάνεστε πολύ άσχημα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη ικανοποίηση θα σας βρει γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες και θα περπατάτε με το κεφάλι ψηλά.

Αν δείτε πως κάποιος ή κάποιοι σας κάνουν ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως η αξία σας θα αναγνωριστεί και θα μιλούν όλοι για σας.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα .τα καταφέρει να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά που της είχαν κολλήσει άτομα κακόβουλα και που είχαν σκοπό να την βλάψουν.

Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως κάνετε ή προσπαθείτε να κάνετε άλλον ή άλλους ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με κάθε τρόπο να υπερασπιστείτε άλλον ή άλλους για να τους βγάλετε από μια πολύ δύσκολη θέση από το κακό όνομα που τους είχαν βγάλει και θα το πετύχετε και θα ικανοποιηθείτε.
ΡΕΣΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε στα χέρια σας ρέστα κατά οποιονδήποτε τρόπο κι αυτό: σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πάρετε καθυστερημένα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά με πολύ στενοχώρια.

Αν δείτε πως δίνετε εσείς ρέστα, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα από κάποια εκδήλωση που θα κάνετε.

Αν πάλι δείτε πως "λέτε" τα ρέστα σας σε κάποιον τζόγο, χωρίς να είστε χαρτοπαίκτης, αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρετε και θα δώσετε το παν προκειμένου να πετύχετε τα σχέδιά σας και τους σκοπούς σας.
ΡΕΤΑΛΙ ΡΕΤΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε την επιθυμία να αγοράσετε ρετάλια, σημαίνει πως είστε άτομο χωρίς διάθεση να ανεβείτε στη ζωή.

Αν δείτε πως μαζεύετε ρετάλια, μην περιμένετε να πετύχετε τίποτα σημαντικό αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. Σας αρέσει φαίνεται η μετριότητα σε όλους τους τομείς.

Αν όμως βλέπετε πως πετάτε ρετάλια ή τα περιφρονείτε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αποφύγετε τις μετριότητες και τα ημίμετρα στη ζωή σας και να βάλετε στόχους υψηλούς και θα σας βγει σε καλό.
ΡΕΤΣΙΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπάρχει ρετσίνα σε βαρέλι, ή ποτήρι, ή μπουκάλι, ή κύπελλο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για τα αισθηματικά σας.

Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα και νιώθετε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα δείξετε μια μεγάλη δραστηριότητα αυτόν τον καιρό, θα έχετε μεγάλη άνθισα στα οικονομικά σας και στον έρωτα ειδικά αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο.

Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα με ευχάριστη συντροφιά και το κέφι ανάβει, αυτό σημαίνει πως θα, ζήσετε τέτοια γεγονότα που θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία.

Αν δε δείτε πως στο σπίτι σας έχετε βαρέλι με ρετσίνα, ή μπουκάλια στην κάβα σας, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη οικονομική άνεση και μεγάλη οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε πως η ρετσίνα είναι χαλασμένη και την πίνετε ή είναι στο βαρέλι σας.

Αν δείτε πως νερώνετε την ρετσίνα ή την νερώνουν άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα, κάνετε ή θα κάνουν άλλοι άστοχες ενέργειες που θα ματαιώσουν πολλά σχέδιά σας και θα αργήσετε να φτάσετε στην ευτυχία, αλλά θα φτάσετε.
ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε ρετσινόλαδο και σας προξενεί αηδία, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε νέα ή θα πάρετε ειδήσεις που θα σας κάνουν να χάσετε το κέφι σας και την διάθεσή σας.

Αν δείτε πως πίνετε ρετσινόλαδο για να ενεργηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνοδο ή θα πάρετε οικονομική ενίσχυση που θα σας ανακουφίσει.

Ειδικά αν δείτε πως το ρετσινόλαδο ενήργησε, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ρετσινόλαδο, σημαίνει ότι θα επιδιώξετε την ανατροπή κάποιου φίλου σας που κρυφά υπονομεύει την προκοπή σας.
ΡΕΥΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σηκώθηκε ξαφνικό ρεύμα αέρας και σήκωσε σκόνη και διάφορα αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σας και σας ενοχλούν, αυτό σημαίνει πως κάτι ξαφνικό θα σας βρει που θα αναστατώσει κυριολεκτικά την ζωή σας και θα σας γεμίσει φροντίδες και στενοχώριες.

Αν δείτε ορμητικό ρεύμα ενός χειμάρρου ή ενός ποταμού που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά τον, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει μια καταστροφή και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Κακό πολύ είναι το όνειρο αν δείτε πως σας παρασέρνει τέτοιο ρεύμα.
Ρευματισμός Το να ονειρευτεί κανείς ότι προσβλήθηκε από ρευματισμούς, είναι σημάδι πως τα σχεδία του θ' αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Αν δει ότι άλλοι έχουν προσβληθεί, προμηνύονται απογοητεύσεις.
ΡΗΤΟ ΡΗΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ρητό ή ρητά σε βιβλίο ή σε κάποιο χαρτί, ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα χρειαστείτε συμβουλές για να βγείτε από κάποιο μεγάλο αδιέξοδο που βρίσκεστε από λάθη δικά σας. Το όνειρο σας συμβουλεύει να μην αμελήσετε να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας και να ζητήσετε τη συμβουλή και την βοήθεια άλλον προσώπου πιο έμπειρου από σας.

Αν δείτε πως γράφετε ρητά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλα σφάλματα που θα τα πληρώσετε ακριβά γιατί τα μυαλά σας θα πάρουν πολύ αέρα.
ΡΗΤΟΡΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ρητορεύετε σαν ένας πραγματικός ρήτορας και οι άλλοι σας ακούνε με προσοχή και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες που θα σας περιφρονήσουν όλοι.

Αν δείτε πως ακούτε κάποιον άλλον να ρητορεύει με προσοχή, αυτό σημαίνει πως αν σας κάνουν εντύπωση τα ωραία του λόγια, δεν πρέπει να δώσετε σημασία στις προτάσεις που θα σας κάνουνε αυτόν τον καιρό.

Αν δώσετε σημασία θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν.

Αν δείτε πως με ευχαρίστηση διαβάζετε κείμενα κάποιου ρήτορα αρχαίου, σημαίνει πως θα γλυτώσετε από μεγάλη ζημιά, γιατί θα θυμηθείτε κάποιο παλιό σας πάθημα.

Αν ονειρευτείτε ότι γοητευθήκατε από την ευγλωττία ενός ρήτορα, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τους κόλακες που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να βοηθήσετε ανάξιους ανθρώπους. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως αγάπησε ένα ρήτορα, σημαίνει πως οι έρωτες της θα επηρεάζονται από την εξωτερική εμφάνιση.
ΡΗΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε κάποιο ρηχό ποτάμι ή κάποια ρηχή παραλία, σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες ί καταστάσεις γιατί θα προσπαθήσετε να κρύψετε κάποιες πράξεις σας ανέντιμες και δεν θα το καταφέρετε.

Αν δείτε πως περπατάτε σε τέτοια νερά, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε χωρίς λόγο για θέματα που σας φαίνονταν δύσκολα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα.  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

     Ρι-Ρω

ΡΙΓΑΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συς έχει πιάσει ρίγος ή ρίγη κατά την διάρκεια του ύπνο σας, θα πρέπει να θυμηθείτε μήπως κρυώνατε οπότε το όνειρο δεν έχει καμιά σημασία.

Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως θα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα αυτόν τον καιρό στο άτομό σας που θα σας συγκλονίσουν πραγματικά.
Ρίγος Αυτό το όνειρο οφείλεται μερικές φορές στην αρρωστημένη κατάσταση του ονειρευόμενου. Αν δείτε ότι ταράζόσταν από ρίγη, σημαίνει ότι θα υποφέρετε από κάποια σωματική ανωμαλία, και ότι οι κυμαινόμενες γνώμες για τις υποθέσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο χείλος της καταστροφής.

Αν δείτε άλλους να δοκιμάζονται από ρίγη, σημαίνει ότι θα προσβάλετε ανθρώπους με την μεγάλη αδιαφορία σας για την επιρροή τους.
ΡΙΖΑ ΡΙΖΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τις ρίζες ενός δένδρου να φαίνονται και να προεξέχουν κι εσείς να τις εξετάζετε, σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να σας πάρει τη χαρά και την ευτυχία γιατί τα έχετε και τα δυο στα χέρια σας.

Αν δείτε πως κάθεστε σε χονδρές ρίζες ενός δένδρου, αυτό σημαίνει πως κάθεστε επάνω στην επιτυχία και κανείς δεν μπορεί να σας μετακινήσει.

Αν δείτε τις ρίζες ενός δένδρου ξεριζωμένου κι αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα δείτε τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας να μην πραγματοποιούνται.

Αν δείτε ρίζες δένδρου να κρέμονται, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως τα θεμέλια σας είναι γερά για ένα καλό μέλλον και μια λαμπρή αποκατάσταση.

Δυσοίωνο είναι το όνειρο όπου θα δει κανείς ρίζες φυτών ή δένδρων: θα πρέπει να περιμένει κακοτυχίες στις επιχειρήσεις και στην υγεία.

Αν δει ότι χρησιμοποίησε ρίζες για φαρμακευτικούς λόγους, είναι ένα προμήνυμα θλίψης και κακής υγείας.
ΡΙΖΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας λέει το ριζικό σας, δηλαδή την τύχη σας, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν απατηλές υποσχέσεις, γι αυτό μη δώσετε σημασία σε κανέναν σε ό,τι σας πει.

Το ίδιο κι εσείς θα προσπαθήσετε να ξεγελάσετε, αν δείτε πως λέτε την τύχη σε άλλον ή άλλους.
Ρινόκερος Αν δείτε ρινόκερο στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ότι απειλείσθε από μεγάλη απώλεια και κρυφά προβλήματα.

Το να δείτε πως σκοτώσατε ρινόκερο, είναι καλός οιωνός: θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά με γενναίες προσπάθειες.
ΡΙΧΝΩ: Αν δείτε πως ρίχνετε χαρτιά για να δείτε το μέλλον σας, αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά και πως το ρίχνετε στην τύχη.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην βασίζεστε μόνο στη τύχη αλλά να κάνετε προσπάθειες κι εσείς γιατί όλα τα έχετε εγκαταλείψει.

Αν δείτε πως σας λένε την τύχη σας ρίχνοντάς σας τα χαρτιά, σημαίνει πως σας κοροϊδεύουν και σας περιπαίζουν.
ΡΟΓΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόγες από σταφύλι και τις τρώτε, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν χαρές τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Αν δείτε πως μαζεύετε ρόγες σταφυλιού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία την οποία δεν είχατε πάρει στα σοβαρά.

Επειδή το όνειρο είναι καλό δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο.

Αν δείτε όμως τις ρόγες ενός γυναικείου στήθους, αν είστε άνδρας σημαίνει ότι σας έχει κυριεύσει ένα τιποτένιο ερωτικό πάθος το οποίο θα πληρώσετε πολύ ακριβά.

Αν σαν άνδρας δείτε τις ρόγες σας και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω από το άτομό σας.

Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της τις ρόγες της, αυτό σημαίνει πως την περιμένει εγκυμοσύνη είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη.

Αν γυναίκα έγκυος δει τις ρόγες της να είναι πληγιασμένες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξει γιατί την περιμένει άσχημη εγκυμοσύνη.

Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της πως χαϊδεύει τις ρόγες της ή πως της τις χαϊδεύει κάποιος άνδρας και νιώθει ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως αποζητά την σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς θα θέτει ή να υπολογίζει τους ηθικούς φραγμούς, πράγμα που θα την κάνει να μετανιώσει στο προσεχές μέλλον.

Αν μια γυναίκα δει πως χαϊδεύει γυναικείες ρόγες ή άλλη γυναίκα χαϊδεύει τις δικές της, αυτό σημαίνει πως θα πάρει μια πολύ μεγάλη στενοχώρια ή θα περάσει μια σοβαρή αρρώστια.
ΡΟΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια οποιαδήποτε ρόδα να είναι ακίνητη, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε μια εκνευριστική στασιμότητα στη δουλειά σας.

Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή κάτι το καινούργιο, μετά το όνειρο αυτό μην ξεκινήσετε τίποτα γιατί θα έχει αποτυχία.

Αν δείτε μια ρόδα σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα χάσετε χρήματα.

Αν δείτε ρόδες αυτοκινήτου αλλά και οποιονδήποτε τροχοφόρου ακίνητες, σημαίνει πως θα κάνετε προσπάθειες να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας χωρίς όμως να έχετε θετικά αποτελέσματα και θα στενοχωρηθείτε.

Αν είστε νέοι/ες και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές αυτόν τον καιρό στη ζωή σας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αν δείτε πως μια ρόδα γυρίζει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού αυτόν τον καιρό και θα σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αν δείτε ρόδες αμαξιού να κινούνται, σημαίνει πως θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει πολύ στα επαγγελματικά σας.
ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση μια ροδακινιά γεμάτη άνθη, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες και σοβαρές ερωτικές κατακτήσεις, είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι.

Αν δείτε ροδακινιά να είναι γεμάτη ροδάκινα, σημαίνει πως θα σας δημιουργηθούν πολλά προβλήματα που θα έχουν σχέση με τα αισθηματικά σας.

Αν δείτε πως κόβετε ροδάκινα από μια ροδακινιά, σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι άτομο τον αντίθετου με σας φύλου τρέφει ερωτικό πάθος για σας.

Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινα και σας προξενεί ευχαρίστηση αυτό, σημαίνει πως θα έχετε ωραίες ερωτικές απολαύσεις.

Αν δείτε πως προσφέρετε ροδάκινα σε πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αν είστε νέος/α θα κάνετε πρόταση γάμου.

Αν σας προσφέρουν ροδάκινα ετερόφυλα άτομα, σημαίνει πως θα δεχθείτε εσείς πρόταση γάμου.

Αν δείτε ροδάκινα χωρίς να είναι η εποχή τους, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινο άγουρο, σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπες ενέργειες και θα πικραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε ή τρώγατε ροδάκινα, προμηνύεται αρρώστια για τα παιδιά σας, απογοητευτικές αλλαγές στη δουλειά σας και ματαίωση προγραμματισμένων διασκεδάσεων.

Αν όμως τα ροδάκινα βρίσκονταν πάνω στα δέντρα, είναι σημάδι πως θα αποκτήσετε μια θέση που επιθυμείτε ή πως θ' ασχοληθείτε με την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση.
Αν δείτε ξερά ροδάκινα, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα σας αποσπάσουν κάτι.

Αν μια κοπέλα δει πως μάζευε γερά ροδάκινα, προβλέπεται ότι με τη γοητεία και τη μόρφωση της θα κερδίσει έναν πλούσιο και κοσμογυρισμένο άντρα.

Αν τα ροδάκινα ήταν άγουρα και χτυπημένα, προβλέπεται πως θα γνωρίσει την κακία των συγγενών και πως η κακή υγεία θα της στερήσει προσωρινά τα θέλγητρα της.
ΡΟΔΑΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ροδάνι και σας κάνει εντύπωση η λειτουργία του, σημαίνει για σας επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα χάσετε άδικα χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις.
Ρόδες Αν δείτε στον ύπνο σας ρόδες να γυρίζουν γρήγορα, σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις σας θα σημειώσουν επιτυχίες και ότι θα απολαύσετε την οικογενειακή ευτυχία.
Αν δείτε σπασμένες ρόδες, σημαίνει χωρισμό ή και θάνατο προσφιλούς

ΡΟΔΙΑ (ΔΕΝΔΡΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δένδρο ροδιάς γεμάτο άνθη ή καρπούς, σημαίνει πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία.

Αν δείτε ροδιά γυμνή από φύλλα και καρπούς, σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες και στενοχώριες γιατί θα δείτε πως χάνετε ευκαιρίες για κάτι το καλό μέσα από τα χέρια σας.

Αν δείτε πως κόβετε ή ξεριζώνετε ροδιά, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν δείτε πως φυτεύετε μια ροδιά στον κήπο σας, ή το χωράφι σας, σημαίνει πως θα έχετε μπροστά σας μια ζωή όλο επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι.
ΡΟΔΙΑ (ΚΑΡΠΟΙ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόδια, σας προσφέρουν ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως θα έχετε πλούτη, υγεία και μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μέλλον λαμπρό και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δείτε πως ανοίγετε ένα ρόδι και τρώτε τους καρπούς του, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα ανέλπιστα. Καλό δε είναι να δοκιμάσετε τη τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο.

Αν δύο νέοι δεν είναι ζευγάρι και δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παντρευτούν και θα κάνουν λεφτά και πολλά παιδιά.

Αν δείτε πως σπάτε ένα ρόδι, είναι δεν είναι πρωτοχρονιά, σημαίνει πως άνοιξε η τύχη σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε.

Αν δείτε ρόδια στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε σωστά τα υλικά μέσα που διαθέτετε για ν' αποκτήσετε πλούτο γνώσεων και όχι για να αναζητήσετε τις απολαύσεις που καταστρέφουν το σώμα και την ψυχή.

Αν δείτε πως η αγαπημένη σας σας έδωσε ρόδι, σημαίνει πως αρχικά θα δελεαστείτε από τα θέλγητρα μιας πανούργας γυναίκας, αλλά οι εσωτερικές σας δυνάμεις θα σας διαφυλάξουν από την υποδούλωση σ' αυτή.

Αν δείτε πως τρώγατε ρόδι, σημαίνει πως θα γοητευτείτε από τις αρετές κάποιου προσώπου.
Ρόδο  Αν δείτε στ' όνειρο σας μια τριανταφυλλιά γεμάτη πράσινα φύλλα και ροζ τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιος γάμος θα γίνει σύντομα στην οικογένεια, και μεγάλες ελπίδες θα εκπληρωθούν.

Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της τοποθέτησε ένα ροζ τριαντάφυλλο στα μαλλιά της, είναι προμήνυμα ότι θα εξαπατηθεί.

Αν δει πως δέχτηκε ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα την άνοιξη, θα έχει έναν πιστό εραστή" αν όμως δει αυτό το όνειρο το χειμώνα, σημαίνει πως θα τρέφει μάταιες ελπίδες.
ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατάτε σε δρόμο γεμάτο ανθισμένες ροδοδάφνες και απολαμβάνετε τη θέα αυτή, σημαίνει πως θα νιώσετε την ευτυχία τον έρωτα, θα ξεμυαλιστείτε και ίσως αυτό σας βγει σε κακό.

Αν δείτε ότι κάνετε ένα μπουκέτο από άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα εγκαταλείψετε τα πάντα για τον έρωτα.

Αν σας προσφέρουν άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα σας ξεμυαλίσουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει πως θα ξεμυαλίσετε εσείς άλλον αν δείτε πως προσφέρετε άνθη ροδοδάφνης σε άτομο του αντίθετου φύλου με σας.
ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε κάποιον ή κάποιους και σας έκανε εντύπωση το ροδοκόκκινο χρώμα τους, σημαίνει πως θα έχετε γρήγορη συνάντηση με άτομο που θα σας φέρει χαρά και ευτυχία.

Αν είναι άτομο τον αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα σας γεμίσει χαρά γιατί θα κάνετε γρήγορο αισθηματικό δεσμό που θα κάνει όμορφη τη ζωή σας.

Αν δείτε πως το δικό σας πρόσωπο είναι ροδοκόκκινο, σημαίνει για σας ότι θα πάρετε ευχάριστα νέα. Οα σημειώσετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Σημαίνει δε και μεγάλη κοινωνική άνοδο.
ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ροδόσταμο. σημαίνει πως θα επιδιώξετε και ριχτείτε με τα μούτρα που λέμε, σε πάσης φύσεως απολαύσεις, αγνοώντας ηθικούς φραγμούς και όρια.

Αν δείτε πως μυρίζετε ροδόσταμο, ή δείτε ότι αλείφεστε με αυτό, σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε έρωτες και περιπέτειες που θα σας κάνουν να μειωθείτε στον κύκλο σας, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.
ΡΟΔΩΝΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ολάνθιστο κήπο από τριαντάφυλλα και απολαμβάνετε την ωραία θέα και το μεθυστικό τον άρωμα, σημαίνει πως θα ζήσετε την μέθη των καλών γεγονότων και τον έρωτα.

Αν δείτε πως ο δικός σας κήπος είναι γεμάτος τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένειά σας.

Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα σας συνδέσει ένας ωραίος και παράφορος έρωτας που θα σας οδηγήσει στο γάμο.

Αν δείτε πως μυρίζετε τα τριαντάφυλλα μέσα στο κήπο και είστε νέοι και ανύπαντροι, αυτό σημαίνει πως κάποιο προξενιό που θα σας φέρουν θα εξελιχθεί σε έναν αμοιβαίο έρωτα και θα κάνετε έναν ωραίο και πετυχημένο γάμο.

Αν είστε παντρεμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συμβεί κάτι που θα σας συνδέσει περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή θα παραστρατήσετε.
ΡΟΖΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στο στήθος σας υπάρχει μια ροζέτα ενός παράσημου, σημαίνει πως θα κάνετε κάθε προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο στόχο αλλά δυστυχώς θα μείνετε εκεί. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να κάνετε κάτι άλλο ακολουθώντας μια νέα κατεύθυνση αν θέλετε να πετύχετε κάτι στη ζωή σας.
ΡΟΖΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στον κορμό ενός δένδρου υπάρχει κάποιος ρόζος, σημαίνει ότι θα σας βρουν εμπόδια αυτές τις μέρες. Όσο μεγάλος είναι ο ρόζος, τόσο μεγάλα θα είναι και τα εμπόδια που θα συναντήσετε.

Αν δείτε όμως ένα ξύλο, ένα καδρόνι καλογυαλισμένο και έχει πάνω τον ρόζους, σημαίνει πως δεν πρέπει να αναπαυθείτε σε κάποιες σας επιτυχίες και σε κάποια βοήθεια που σας πρόσφεραν γιατί οι επιτυχίες αυτές και η βοήθεια μπορεί να είναι πρόσκαιρα.
ΡΟΚΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα ή γυναίκες να γνέθουν με ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που θα, αποκομίσετε πολλά κέρδη.

Αν δείτε πως εσείς γνέθετε με μια ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δουλειές που δεν σας αρμόζουν και θα γίνετε ρεζίλι αλλά θα κερδίσετε χρήματα.

Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε το όνειρο αυτό, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένη γιατί θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

Αν είστε κοπέλα ανύπαντρη και δείτε ότι γνέθετε με ρόκα, σημαίνει ότι θα βρείτε άνθρωπο να παντρευτείτε που θα σας κάνει ευτυχισμένη.

Αν δείτε άλλες γυναίκες να γνέθουν με ρόκα, σημαίνει πως θα σας κάνουν προξενιό.
ΡΟΚΑΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ροκάνες να κάνουν φασαρία με τον ενοχλητικό τους ήχο, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε φασαρίες και αναστατώσεις χωρίς λόγο και όφελος.

Αν δείτε πως εσείς κρατάτε μια τέτοια ροκάνα και την παίζετε, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον κύκλο σας γιατί θα προξενήσετε ανώφελες και ενοχλητικές για άλλους συζητήσεις.
ΡΟΛΟ'Ι' Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε ρολόγια σε μια βιτρίνα προσπαθώντας να αποφασίσετε ποιο θα αγοράσετε, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως αφήνετε τον καιρό σας να περνάει άδικα και χάνετε τις ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι στη ζωή σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ρολόι, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για να δημιουργήσετε κάτι νιώθοντας ενοχή γιατί σπαταλήσατε άδικα πολύτιμο χρόνο.

Αν δείτε ότι συμβουλεύεστε την ώρα από κάποιο ρολόι, σημαίνει πως αν σας την λέει σωστά όλα θα πάνε καλά όπως τα έχετε υπολογίσει.

Αν το δείτε σταματημένο θα στενοχωρηθείτε για κάποια συμφωνία που θα αθετηθεί.

Αν δείτε πως παρακολουθείτε ένα ρολόι να δουλεύει καλά, σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα έχετε άνοδο μεγάλη στη δουλειά σας.

Αν το δείτε σταματημένο, σημαίνει πως ασχολείσθε ή θα ασχοληθείτε με ασήμαντα πράγματα.

Αν δείτε ότι κουρδίζετε κάποιο ρολόι, σημαίνει πως θα τακτοποιήσετε καλά τις δουλειές σας και θα γίνουν οι σχέσεις σας ευχάριστες στο περιβάλλον σας.

Αν δείτε ότι πουλάτε το ρολόι σας ή κάποιο ρολόϊ, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε.

Αν δείτε ότι σας έκαναν δώρα ένα ρολόι, σημαίνει πως θα χαλάσετε τις καλές σας σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Αν δείτε πως χάσατε το ρολόι σας, αυτό σημαίνει πως θα παραμελήσετε τις δουλειές σας και αυτό θα σας ζημιώσει αρκετά χάνοντας και την εκτίμηση του κόσμου.

Αν δείτε πως στα χέρια σας κρατάτε πολλά ρολόγια και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχωρίσετε το δρόμο της επιτυχίας και να μην ασχολείστε με πολλά και άσκοπα πράγματα.

Αν δείτε ρολόγια χρυσά και με διάφορα στολίδια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε το ρολόι της πόλης που ζείτε και σας κάνει εντύπωση το ότι δουλεύει σωστά, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που όλοι θα μιλούν για σας.

Αν ονειρευτείτε ρολόι, είναι προμήνυμα ευημερίας και καλά οργανωμένης κερδοσκοπίας.

Το να δείτε πως κοιτούσατε την ώρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες σας θα συναντήσουν σκληρή αντίδραση των αντιπάλων σας.

Αν δείτε ότι σπάσατε ρολόι, θα πρέπει να αναμένετε απώλεια και στενοχώρια.

Αν δείτε πως σας έπεσε το κρύσταλλο από ρολόι, είναι προμήνυμα απροσεξίας ή ανεπιθύμητης συντροφιάς.

Για μια γυναίκα, το να δει ότι έχασε ρολόι, είναι σημάδι οικογενειακής ανησυχίας.

Αν δείτε ότι κλέψατε ρολόι, είναι σημάδι πως κάποιος εχθρός σας θα προσπαθήσει να σπιλώσει την υπόληψη σας.

Το να ονειρευτείτε ότι δωρίζατε ρολόι, είναι προμήνυμα ότι τα ενδιαφέροντα σας θα σημειώσουν κάμψη.
Ρολόι (τοίχου) Αν ονειρευτείτε πως είδατε ρολόι του τοίχου, σημαίνει κίνδυνο από κάποιον εχθρό. Αν το ακούσατε να χτυπάει, θα λάβετε δυσάρεστα νέα. Ίσως μάθετε πως πέθανε κάποιος φίλος.
Ρόπαλο Αν ονειρευτείτε πως σας πλησιάζει κάποιο πρόσωπο που κρατά ρόπαλο, σημαίνει ότι θα σας επιτεθούν οι εχθροί σας, αλλά θα τους αποκρούσετε και θα είστε συνήθως ευτυχισμένος και εύπορος" αν όμως δείτε ότι χτυπήσατε κάποιον, θα υποβληθείτε σε ένα κουραστικό και ανώφελο ταξίδι.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας ένα ρουμπίνι, ή πως αγοράζετε, το βλέπετε σε κόσμημα, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε από την μετριότητα και με την εργατικότητά σας θα κοιτάξετε να ανεβείτε ψηλά και θα το κατορθώσετε.

Αν ονειρευτείτε ρουμπίνι, σημαίνει καλή τύχη σε όλες τις υποθέσεις σας και στον έρωτα.

Για μια γυναίκα, το να δει ότι έχασε ρουμπίνι, είναι σημάδι αδιαφορίας του- εραστή της.
ΡΟΥΧΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ. Αν δείτε στον ύπνο ρούχα (μπουγάδα) απλωμένα, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κάνετε ένα ταξίδι ή γενικά ένα δρόμο.
Ρυάκι Αν δείτε στ' όνειρο σας ρυάκι, σημαίνει νέες εμπειρίες και σύντομα ταξίδια. Αν το δείτε ξεχειλισμένο, θα έχετε έντονη ταραχή, αλλά για σύντομο διάστημα.

Αν το ρυάκι είναι στεγνό, θα δοκιμάσετε απογοήτευση, και θα ιδείτε άλλον να βάζει στο χέρι τα πράγματα που επιδιώκατε ν' αποχτήσετε.
Ρύγχος  Αν δείτε στ' όνειρο σας το ρύγχος κάποιου ζώου, πρέπει να ετοιμαστείτε για επικίνδυνες καταστάσεις. Εχθροί σας περιβάλλουν και οι δυσκολίες θα είναι πολλές.
ΡΥΖΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως καλλιεργείτε ρύζι σε έναν ορυζώνα, ή πως καλλιεργούν άλλοι, ή είναι σε ένα τσουβάλι στον μπακάλη της γειτονιάς σας, ή αγοράζετε, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχείο.

Αν δείτε ρύζι στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία μέσα στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τρώτε ρύζι είτε μόνοι σας είστε είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά και ευχάριστα γεγονότα σε σας και στην οικογένειά σας και θα γεμίσετε χαρά και ευτυχία. Είναι καλός οιωνός να δείτε στον ύπνο σας ρύζι, προμηνά επιτυχία παντού, πιστή φιλία και ευημερία.
Για τους αγρότες, σημαίνει άφθονη συγκομιδή σιτηρών.

Αν δείτε ότι τρώγατε ρύζι, σημαίνει ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.

Αν όμως το ρύζι ήταν βρώμικο, σημαίνει αρρώστιες και χωρισμούς.

Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι μαγείρευε ρύζι, είναι σημάδι πως σύντομα θ' αναλάβει νέα καθήκοντα, που θα την κάνουν πιο ευτυχισμένη και πιο πλούσια.
ΡΥΜΟΥΛΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ρυμουλκό είτε πλοίο είναι είτε αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα σας δώσουν σημαντική βοήθεια την στιγμή που θα την χρειαστείτε.

Αν όμως είστε ναυτικός, σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο γεγονός θα σας βρει και θα στενοχωρηθείτε.
ΡΥΤΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχει γεμίσει ρυτίδες, αυτό σημαίνει πως
θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας δώσουν μεγάλη στενοχώρια.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, θα στενοχωρηθείτε πολύ από προσβολή που θα γίνει εις βάρος σας.

Αν δείτε πως κάνετε μακιγιάζ για να καλύψετε τις ρυτίδες είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως ξεγελάτε τον εαυτό σας με ψεύτικα μέσα για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα κρύβοντας έτσι τα προβλήματά σας.

Αν δείτε κάποιον άλλον να έχει ρυτίδες στο πρόσωπό του, σημαίνει πως, αν είναι άτομο του αντίθετου φύλου, κάποιος ερωτικός αντίπαλος, θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την ευτυχία σας. Αν είναι του ίδιου με σας φύλου, σημαίνει ότι σκληρό, ύπουλο και αδίσταχτο αντίπαλο έχετε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον καιρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας σε όλες τις περιπτώσεις.   ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

       

      Υ

Ύαινα Αν ονειρευτείτε ύαινα, σημαίνει πως θα έχετε κακοτυχία και απογοητεύσεις στις επιχειρήσεις σας και οι παρέες σας θα είναι ακατάλληλες.

Αν δουν αυτό το όνειρο ερωτευμένοι, σημαίνει πως θα έχουν πολλούς καβγάδες μεταξύ τους. Αν δείτε πως σας επιτέθηκε ύαινα, η υπόληψη σας θα κινδυνεύσει από ανθρώπους που τους αρέσουν οι φασαρίες.
Υάκινθος: Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε ή μαζεύατε υάκινθους, σημαίνει πως σύντομα θα υποστείτε τη λύπη του χωρισμού από ένα φίλο, πράγμα όμως που μακροχρόνια θα σας ωφελήσει.

Υδατοφράκτης: Αν ονειρευτείτε καθαρό νερό να τρέχει πάνω από ένα υδατοφράκτη, σημαίνει ευχάριστες καταστάσεις είτε στη δουλειά είτε στην κοινωνική ζωή.

Αν το νερό ήταν θολό ή βρώμικο, σας αναμένουν απώλειες και φασαρίες θα υπάρξουν εκεί που περιμένατε ευχάριστα πράγματα. 

Αν η δεξαμενή ήταν άδεια, σημαίνει πως θ' αναγκαστείτε να περιορίσετε των κύκλο των επιχειρήσεων σας.

Υδράργυρος: Αν ονειρευτείτε υδράργυρο, σημαίνει πως θα γίνουν δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή σας κάτω από την πίεση εχθρών σας.

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως δηλητηριάστηκε με υδράργυρο, σημαίνει πως θα φύγει και θα εγκαταλειφθεί από την οικογένεια της.

Υδρία: Αν ονειρευτείτε υδρία, σημαίνει ότι σε μερικούς τομείς θα ευτυχίσετε ενώ σε άλλους θα συμβεί το αντίθετο.

Σπασμένες υδρίες, στ' όνειρο, είναι σημάδι δυστυχίας.

Υδρωπικία: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είχατε υδρωπικία, σημαίνει προσωρινή ασθένεια από την οποία θα αναρρώσετε και κατόπιν θα αγωνισθείτε με ;·ανανεωμένες δυνάμεις.

Το να δείτε άλλους να υποφέρουν από υδρωπικία, σημαίνει ότι θα λάβετε νέα από ξενιτεμένους και θα ευχαριστηθείτε για την καλή τους υγεία.

Υιοθεσία: Αν δείτε στον ύπνο σας το θετό παιδί ή θετό γονέα σας, είναι ένδειξη ότι θα συγκεντρώσετε περιουσία με τα σχέδια και τις κερδοσκοπίες ξένων.

Αν ονειρευτείτε πως εσείς ή άλλοι υιοθετούν παιδί, θα κάμετε μια ατυχή αλλαγή διαμονής.

Ύμνος Αν ονειρευτείτε πως ακούτε ύμνους, σημαίνει ικανοποίηση στο σπίτι και τις καλύτερες προοπτικές στις επιχειρήσεις σας.

Υπακοή: Αν ονειρευτείτε πως υπακούετε σε κάποιον, προβλέπεται πως θα έχετε συνηθισμένη θέση και μια ευχάριστη, αλλά ήσυχη περίοδο στη ζωή σας.

Αν δείτε πως άλλοι σας υπάκουσαν, σημαίνει πως θ' απολαύσετε περιουσία και μεγάλη εκτίμηση.

Υπηρέτης: Αν είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και βλέπεις στον ύπνο σου ότι έγινες υπηρέτης πρόσεξε γιατί θα χάσεις πολλά από τα υπάρχοντα σου.

Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και βλέπεις ότι γίνεσαι υπηρέτρια στο σπίτι σου θα έρθουν πολλά βάσανα.

Αν είσαι ανύπαντρη θα σε αφήσει ο εραστής σου, αν είσαι πολύ φτωχός και γίνεις υπηρέτης στον ύπνο σου θα αποκτήσεις περιουσία.

Αν δεις ότι έχεις ωραία υπηρέτρια στο σπίτι σου, όλα θα πάνε καλά και στην δουλειά σου και στο σπίτι σου.

Αν όμως είναι άσχημη να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχεις καλούς φίλους και θα σε βλάψουνε κάποια στιγμή.

Αν δείτε στ' όνειρο σας έναν υπηρέτη, σημαίνει πως θα έχετε καλή τύχη, μόλο που αυτό μπορεί να αργήσει λίγο να φανεί.

Ακόμη, μια κρίση θυμού θα σας δημιουργήσει ανώφελες ανησυχίες και φασαρίες.

Αν δείτε πως απολύσατε υπηρέτη, προβλέπονται λύπες και οικονομικές απώλειες.

Αν δείτε πως καυγαδίζατε με έναν υπηρέτη, σημαίνει πως το ίδιο κιόλας\ας πρωί θα πρέπει να κάνετε έλεγχο σε κάποιον που παραμελεί το καθήκον του.

Αν δείτε πως ένας υπηρέτης σας έκλεψε κάτι, σημαίνει πως κάποιος από το περιβάλλον σας δε σέβεται τους κανόνες της ιδιοκτησίας-ς.
Υπνοβάτης: Αν δεις ότι είσαι υπνοβάτης ή βλέπεις άλλον να υπνοβατεί και είσαι ανύπαντρος ο γάμος που θα κάνεις δεν θα είναι από αγάπη.

Ύπνος Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κοιμόσαστε σε καθαρά σεντόνια, σημαίνει πως θ' απολαύσετε την αγάπη και την εκτίμηση εκείνων που αγαπάτε.

Αν δείτε πως κοιμόσαστε σε μέρη που συνήθως δε χρησιμεύουν για ύπνο, σημαίνει πως σας περιμένει αρρώστια ή διάλυση αρραβώνων.

Αν ονειρευτείτε πως κοιμόσαστε μαζί με ένα μικρό παιδί, προβλέπονται οικογενειακές χαρές και αμοιβαία αγάπη.

Αν δείτε άλλους να κοιμούνται, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τελικά θα κατακτήσετε την καρδιά της αγαπημένης σας.

Αν δείτε πως κοιμόσαστε με ένα πρόσωπο ή αντικείμενο που σας απωθεί, σημαίνει πως η αγάπη σας για τη σύντροφο σας θα μειωθεί και θα νιώθετε τύψεις για την προδοσία σας.

 Η κοπέλα που θα ονειρευτεί πως κοιμάται με τον αγαπημένο της ή με κάποιο αντικείμενο που αγαπά πολύ, πρέπει να προσέξει να μην πέσει θύμα κάποιου γοητευτικού προσώπου.
Υπογάστριο: Αν δείτε στον ύπνο σας το υπογάστριο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα πρέπει να μειώσετε την ισχυρο-γνωμοσύνη σας και να πολλαπλασιάσετε τις δραστηριότητες σας στη δουλειά σας, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή.

Αν δείτε την κοιλιά σας ζαρωμένη, σημαίνει ότι θα καταδιωχθείτε και θα προκληθείτε από ψεύτικους φίλους.

Αν τη δείτε φουσκωμένη, θα υποστείτε δοκιμασίες, αλλά θα τις υπερνικήσετε και θα απολαύσετε τους καρπούς των μόχθων σας.

Αν δείτε να τρέχει αίμα από το υπογάστριο σας, μπορείτε να περιμένετε κάποιο δυστύχημα ή τραγωδία στην οικογένεια σας.

Αν δείτε το υπογάστριο παιδιών που τυχαίνει να είναι άρρωστα, σημαίνει πως θα κολλήσετε κι εσείς την αρρώστια.

Υπόγειο: Όπως και να δεις το υπόγεια, αν είσαι μέσα κ.τ.λ είναι κακό. Σημαίνει συνήθως υλικές καταστροφές, ασθένεια και γενικά καταστάσεις οι οποίες θα πάθεις και θα στεναχωρηθείς.

Υποδοχή: Μια θερμή κοινωνική υποδοχή, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα διακριθείτε στο περιβάλλον σας.

Το να συνοδεύσετε άλλους σε υποδοχή, δείχνει ότι η συμπαθής και ζεστή φύση σας θα σας δώσει την ευκαιρία για σημαντικές διασυνδέσεις και ευχάριστα επιτεύγματα.

Υποθήκη: Αν ονειρευτείτε πως υποθηκεύετε την περιουσία σας, σημαίνει πως θ' απειληθείτε από οικονομικά προβλήματα.

Αν δείτε πως είχατε στα χέρια σας υποθήκη άλλου, σημαίνει πως η περιουσία σας είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Αν δείτε πως διαβάζατε ή εξετάζατε υποθήκες, σημαίνει πως έχετε καλές προοπτικές στην αγάπη και τη δουλειά.

Αν δείτε πως χάσατε μια υποθήκη που δεν μπορείτε να ξαναβρείτε, σημαίνει απώλεια και ανησυχία.

Υπόσχεση: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δώσατε εσείς υπόσχεση ή ακούσατε άλλους να δίνουν ένορκη υπόσχεση, είναι προμήνυμα πως θα δημιουργηθούν παράπονα εναντίον σας που θ' αφορούν ασυνέπεια στις επιχειρήσεις, ή που θα έχουν σχέση με κάποιο ερωτικό δεσμό.

Το να ονειρευτείτε ότι πήρατε όρκο σε εκκλησία, σημαίνει ότι θα υποφέρετε πολύ εξαιτίας της αλύγιστης ακεραιότητας του χαρακτήρα σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καταπατείτε ή αγνοείτε όρκο σας, είναι προμήνυμα ότι οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν άσχημο τέλος.

Υποχρέωση: Αν ονειρευτείτε πως υποχρεώνεστε με οποιονδήποτε τρόπο, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε λόγω αβάσιμων παραπόνων άλλων.

Αν δείτε πως άλλοι υποχρεώνονται σε σας, σημαίνει πως θα κερδίσετε το σεβασμό των γνωστών και φίλων σας.

Υποχώρηση: Αν ονειρευτείτε ότι υποχωρήσατε σε επιθυμίες άλλων, σημαίνει ότι η αναποφασιστικότητα σας θα σας κάνει να χάσετε την ευκαιρία για άνοδο και επιτυχία.

Αν δείτε ότι άλλοι υποχώρησαν σε σας, προβλέπονται προνόμια και υψηλή θέση, κατά πολύ ανώτερη από εκείνες των συνεργατών σας.

Υφασμα: δεσ Υφασμα Βαμβακερό             ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Χα-Χιο

Χαιρετισμός: Αν ονειρευτείτε χαρούμενο χαιρετισμό, είναι προμήνυμα χαράς και κοινωνικών διασκεδάσεων.

Αν όμως ο χαιρετισμός ήταν θλιμμένος, σημαίνει στενοχώρια και απώλεια.

Το να δείτε ότι αποχαιρετήσατε με φιλιά, προμηνά ότι θα κάνετε ταξίδι, αλλά χωρίς ευχάρισταπεριστατικά ή εκπλήξεις.

Χαλάζι: Αν δεις ότι πέφτει χαλάζι μεγάλη στεναχώρια θα περάσεις σύντομα.

Συνήθως είναι λασπολογίες ή δυσάρεστα νέα θα μάθεις από το παιδί σου, ή ανταγωνιστές θα σε βλάψουν ή αν είσαι γεωργός θα πάθουν ζημιές οι καλλιέργειες σου.

Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα με χαλάζι, σημαίνει ατυχία σε κάθε εγχείρημα σας. Αν δείτε χαλάζι να πέφτει μαζί με βροχή την ώρα που λάμπει ο ουρανός, σημαίνει πως για ένα διάστημα θα έχετε έγνοιες, αλλά σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει πως πλησιάζει καινούργιος έρωτας μετά από άλλους ασήμαντους.
Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε το χαλάζι να χτυπά πάνω στο σπίτι, σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες καταστάσεις.

Αν δεις ότι πέφτει χαλάζι μεγάλη στεναχώρια θα περάσεις σύντομα.

Συνήθως είναι λασπολογίες ή δυσάρεστα νέα θα μάθεις από το παιδί σου, ή ανταγωνιστές θα σε βλάψουν ή αν είσαι γεωργός θα πάθουν ζημιές οι καλλιέργειες σου.
Χαλάκι πόρτας Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα χαλάκι πόρτας, σημαίνει πως θα υποφέρετε από λύπη και διαταραχές στην υγεία.
Χαλί: Αν δείτε στ' όνειρο σας χαλί, σημαίνει όφελος και πλούσιους φίλους που θα σας βοηθήσουν στην ανάγκη.

Αν δείτε πως περπατούσατε επάνω σε χαλί, θα είσαστε εύπορος και ευτυχισμένος.

Αν ονειρευτείτε πως αγοράζατε χαλιά, σημαίνει μεγάλα κέρδη.

Αν δείτε πως τα πουλούσατε, θα έχετε κάποια αιτία για να κάμετε ένα ευχάριστο όσο και επωφελές ταξίδι.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί χαλιά, είναι σημάδι ότι θ' αποχτήσει ένα ωραίο νοικοκυριό και θα έχει υπηρέτες για να την υπηρετούν.

Χαλίκια: Αν ονειρευτείτε χαλίκια, σημαίνει άκαρπα σχέδια και επιχειρήσεις.

Αν δείτε χαλίκια ανακατεμένα με βρωμιές, σημαίνει πως θα κάνετε λανθασμένες προβλέψεις και θα χάσετε χρήματα.

Η κοπέλα που θα δει στον ύπνο της ότι περπατούσε σ' ένα δρόμο στρωμένο με χαλίκια, πρόκειται να ενοχληθεί από πολλούς εχθρούς και να μάθει πως υπάρχουν κι άλλοι ελκυστικοί άνθρωποι εκτός από την ίδια.

Εκείνη που βλέπει στον ύπνο της χαλίκια, είναι εγωίστρια και πρέπει να μάθει να κρίνει τα σφάλματα των άλλων με επιείκεια.

Χαλικόστρωμα Αν ονειρευτείτε ότι ταξιδεύατε σε χαλικόστρωτο δρόμο, ή τον βλέπατε, είναι προμήνυμα σημαντικών και ευχάριστων ταξιδιών που θα σας φέρουν πολλά οφέλη.

Για τους νέους, αυτό το όνειρο προμηνά αγώνες για υψηλά ιδανικά.
Χαλινός Αν δείτε στον ύπνο σας χαλινό, σημαίνει ότι θα μπλεχτείτε σε μιαν επιχείρηση που θα σας δώσει μεγάλη στενοχώρια, μα που τελικά θα σας αποφέρει κέρδος και ικανοποίηση.

Αν το χαλινάρι ήταν παλιό και σπασμένο, θα συναντήσετε δυσκολίες, και οι πιθανότητες είναι ότι θα λυγίσετε μπροστά τους.
Ένα κενό χαλινάρι σημαίνει ότι θα απογοητευθείτε εξαιτίας ενός δόλιου εχθρού, ή ότι κάποια γυναίκα θα σας μπλέξει στις δολοπλοκίες της.
Χαλκογραφική πλάκα Αν δείτε στ' όνειρο σας χαλκογραφική πλάκα, είναι μια προειδοποίηση ότι δαφορετικές απόψεις θα προξενήσουν δυστυχία ανάμεσα σε μέλη του ίδιου σπιτικού.
Χαλκουργός Αν δείτε στον ύπνο σας ένα χαλκουργό, σημαίνει μικρή ανταμοιβή μόχθου, αλλά και ικανοποίηση.
Χαμαιλέοντας Αν ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φορούσε ένα κόσμημα-χαμαιλέοντα κρεμασμένο μ' αλυσίδα, είναι σημάδι ότι θα αποδειχτεί άπιστη σε σας, αν με την αλλαγή μπορεί να καλυτερέψει την τύχη της. Συνήθως ο χαμαιλέοντας, στο όνειρο, σημαίνει απάτη και αυτο-προώθηση, έστω κι αν θα υποφέρουν, άλλοι.
Χαμάμ Αν ονειρευτείτε ότι βρεθήκατε σε χαμάμ, είναι προμήνυμα ότι για λόγους υγείας θ' απομακρυνθείτε από το σπίτι σας και τους φίλους σας, αλλά αυτό θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση.
Το να δείτε άλλους να κάνουν χαμάμ, σημαίνει πως ευχάριστες συντροφιές θα τραβήξουν την προσοχή σας.
Χαντάκι: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πέσατε σε χαντάκι, σημαίνει προσωπική απώλεια και υποτίμηση.

Αν όμως το πηδήξατε, θα μπορέσετε ν' αντισταθείτε σε πειρασμούς και θα τοποθετηθείτε υπεράνω κάθε υποψίας.

Αν ονειρευτείτε ότι οδηγούσατε αυτοκίνητο πλάι σε χαντάκι, προβλέπονται κίνδυνοι.

Αν συνεχίζατε να οδηγείτε χωρίς δυσάρεστα περιστατικά, σημαίνει πως θα καταφέρετε τελικά να μετατρέψετε τις δυσάρεστες καταστάσεις σε ευχάριστες.

Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύατε δίπλα σε χαντάκι, προμηνύεται τεράστια νίκη και ξεπέρασμα όλων των εμποδίων, στην κατάκτηση μεγάλου πλούτου και ευτυχίας.

Αν δείτε ότι περπατούσατε πλάι σε χαντάκι ο αγώνας σας για άνοδο θα είναι σκληρός αλλά τελικά θα δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας.

Χάντρες: Αν δείτε στ' όνειρο σας χάντρες, σημαίνει ότι θα σας προσέξουν άνθρωποι που κατέχουν υψηλές θέσεις.

Αν μετρούσατε χάντρες, είναι προμήνυμα ανέφελης χαράς και ικανοποίησης.

Αν τις περνούσατε σε κλωστή, θα κερδίσετε την εύνοια κάποιου πλούσιου προσώπου.

Αν δείτε πως τις σκορπίσατε, σημαίνει ότι θα χάσετε τη θέση που κατείχατε ανάμεσα στους γνωστούς σας.

Χάπι: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε χάπια, σημαίνει πως θ' αναλάβετε ευθύνες που θα σας δώσουν άνεση και διασκέδαση.

Αν δείτε πως δίνατε χάπια σε άλλους, σημαίνει ότι θα δεχθείτε επικρίσεις για τις διαφωνίες σας.

Χαρά: Το να ονειρευτείτε ότι αισθάνεστε χαρά για οποιαδήποτε αφορμή, σημαίνει αρμονία στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

Χαράδρα: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στέκεστε πάνω από χαράδρα, είναι προμήνυμα κακοτυχίας και ολέθρου.

Το να δείτε ότι πέφτετε μέσα σε χαράδρα, είναι προειδοποίηση να προσέχετε τις ενέργειας σας, γιατί προμηνύεται καταστροφή.

Χαράδρα με δέντρα στο βάθος σημαίνει πως θα διατρέξετε κινδύνους, αλλά τελικά θα επιτύχετε. Χαράδρα με ποτάμι που κυλά ξάστερο και αθόρυβο, είναι προμήνυμα ότι σας περιμένουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας, αλλά θα έχετε έναν καλό σύντροφο για να στηριχτείτε.

Χαρέμι: Αν ονειρευτείτε πως είχατε χαρέμι, σημαίνει πως ξοδεύετε τον εαυτό σας σε χαμηλού επιπέδου διασκεδάσεις.

Η ζωή σας υπόσχεται πολλά, αν χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας.

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ήταν μέλος χαρεμιού, σημαίνει πως θα ζητήσει άνομες ευχαριστήσεις μια που η προσοχή της θα στραφεί σε παντρεμένους άντρες.

Αν δει πως ήταν η ευνοούμενη του χαρεμιού, σημαίνει πως θα προτιμηθεί από άλλες γυναίκες, αλλά αυτή η προτίμηση θα είναι προσωρινή.

Χάρη Αν ονειρευτείτε πως ζητούσατε χάρη από κάποιον, σημαίνει πως θα απολαύσετε αφθονία αγαθών και δεν θα έχετε ανάγκη από τίποτα.
Το να δείτε πως κάνατε χάρη σε κάποιον, σημαίνει πως θα χάσετε κάτι.
Χαρταετός: Το πέταμα χαρταετού, στ' όνειρο σας, σημαίνει επίδειξη πλούτου ή επιχειρήσεων, που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Αν ονειρευτείτε παιδιά να πετάνε χαρταετούς, σημαίνει ευχάριστες απασχολήσεις.

Το να πετά ο χαρταετός τόσο ψηλά ώστε να χάνεται από τον ορίζοντα, σημαίνει πως οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας θα διαλυθούν, δίνοντας τη θέση τους στην απώλεια και την απογοήτευση.

Χάρτης: Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε ή μελετούσατε ένα χάρτη, σημαίνει πως θα γίνει μια ευχάριστη αλλαγή στη δουλειά σας. θα έχετε κάποιες απογοητεύσεις, αλλά και μεγάλο κέρδος από αυτή την αλλαγή.

Αν ονειρευτείτε πως ψάχνατε για ένα χάρτη, σημαίνει ότι μια ξαφνική δυσαρέσκεια με το περιβάλλον σας θα σας δώσει τη δύναμη να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για τον εαυτό σας.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θ' ανεβεί σε υψηλότερα επίπεδα από φιλοδοξία.

Χαρτιά: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίζατε χαρτιά με άλλους για να περάσει η ώρα, θα δοκιμάσετε τη χαρά της πραγματοποίησης ελπίδων που τρέφατε από πολύ καιρό. Ορισμένα μικρά κακά θα εκλείψουν.

Αν όμως δείτε ότι παίζετε τζόγο, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σοβαρής μορφής.

Αν δείτε πως χάσατε στα χαρτιά, θα αντιμετωπίσετε εχθρούς.

Αν δείτε πως κερδίσατε, θα δικαιωθείτε ενώπιον του νόμου, αλλά θα σας κοστίσει πολύ αυτή η δικαίωση.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι ο καλός της έπαιζε χαρτιά, θα έχει λόγους για ν' αμφισβητήσει τις καλές του προθέσεις.

Αν δείτε στ' όνειρο σας καρό, σε παιχνίδια συναναστροφών, είναι σημάδι πλούτου' σπαθιά σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα είναι απαιτητικός και θα έχετε ίσως φασαρίες στην προσπάθεια σας να του εξηγήσετε την κατά καιρούς απουσία σας' κούπες σημαίνει αφοσίωση και αναπαυτικό περιβάλλον" μπαστούνια σημαίνει ότι θα χηρέψετε και θα επωμιστείτε μια μεγάλη περιουσία.

Χαρτί (περγαμηνής) Αν συμβεί κάποια φορά να ονειρευτείτε ότι έχετε ή βλέπετε περγαμηνή, χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος απώλειας.

Για μια νέα γυναίκα, το όνειρο αυτό προμηνά ότι θα έχει διαπληκτισμούς με τον αγαπημένο της. Αν η γυναίκα είναι παντρεμένη, υπάρχει κίνδυνος διαφωνίας και άσχημης ατμόσφαιρας μέσα στην οικογένεια της.
ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας χαρτοπόλεμο, θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν μια μεγάλη ικανοποίηση αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως διασκεδάζοντας σας ρίχνουν χαρτοπόλεμο, αυτό σημαίνει πως Θα νοιώσετε ικανοποίηση από ευχάριστες ερωτικές απολαύσεις που θα συναντήσετε αυτές τις μέρες, το ίδιο σημαίνει αν στον ύπνο σας ρίχνατε και σεις, μόνο που έτσι θα τις προκαλέσετε γιατί θα αναζητήσετε τις απολαύσεις αυτές.
Χαρτοφύλακας Αν δείτε χαρτοφύλακα στ' όνειρο σας, σημαίνει πως η δουλειά σας δε σας ικανοποιεί και πως θα ζητήσετε αλλαγή κατοικίας.
Χασμουρητό: Αν δείτε στ' όνειρο σας ανθρώπους να χασμουριούνται, είναι προμήνυμα πως θα δείτε κάποιους φίλους σας σε άθλια κατάσταση, εξασθενημένους και ανίκανους να συνεχίσουν τα συνηθισμένα τους καθήκοντα.

Αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος χασμουριόσαστε, προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος άκαρπου αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας και της γαλήνης σας.

Χείλη: Παχιά και άσχημα χείλη, στ' όνειρο, σημαίνουν διαφωνίες, θυμούς και γρήγορες αποφάσεις για τους παντρεμένους.

Όμορφα κερασένια χείλη προμηνούν αρμονία και αφθονία.

Τα λεπτά χείλη σημαίνουν επιδεξιότητα και επιτυχία.

Τα πληγωμένα και πρησμένα χείλη σημαίνουν, γι' αυτόν που θα τα ονειρευτεί, απαγορευμένες επιθυμίες.

Χείμαρρος: Το να ονειρευτείτε ότι είδατε έναν ορμητικό χείμαρρο είναι προμήνυμα πως θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε ασυνήθιστες φασαρίες και αγωνίες.

Αν ο χείμαρρος βούιζε, σύντομα θ' ακούσετε δυσάρεστη είδηση για κάποιον ξενιτεμένο δικό σας. Αν ο χείμαρρος ήταν θολός και αφρισμένος, προμηνύονται καβγάδες στο άμεσο περιβάλλον σας, στους οποίους θα πάρετε μέρος με δυσάρεστες επιπτώσεις στην ψυχική σας ηρεμία.

Χειμώνας: Αν είναι χειμώνας και ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας με κάποιον θα τσακωθείς πολύ άσχημα.

Αν είναι άλλη εποχή και εσύ ονειρευτείς χειμώνα στη δουλειά σου θα έχεις πολλά εμπόδια εκτός αν είσαι γεωργός που σημαίνει θα πάνε καλά οι δουλειές σου.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι η εποχή είναι χειμωνιάτικη, είναι σημάδι κακής υγείας και όχι πολύ καλών προοπτικών για την πρόοδο σας.

Ύστερα από αυτό το όνειρο οι προσπάθειες σας δεν θα έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Χειραψία: Για την κοπέλα που θα δει στ' όνειρο της ότι χαιρετά κάποιον εξέχοντα άνθρωπο με χειραψία, προμηνύονται απολαύσεις και κοινωνική διάκριση.

Σημαίνει ακόμη πως οι φίλοι της θα έχουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο της.

Αν δει πως ο άνθρωπος, με τον οποίο κάνει χειραψία, στεκόταν ψηλότερα από εκείνη, σημαίνει πως στην πορεία της θα συναντήσει εχθρότητα και εναντιώσεις.

Αν όμως δει πως φορούσε γάντια, θα ξεπεράσει εύκολα αυτές τις δυσκολίες.

Αν δείτε πως κάνατε χειραψία με κάποιον κατώτερο σας, σημαίνει πως θα σας αγαπήσουν και θα σας εκτιμήσουν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας.

Αν δείτε όμως ότι τα δικά σας χέρια ή τα χέρια του άλλου ήταν βρώμικα, σημαίνει πως θα βρείτε εχθρούς εκεί που περιμένατε φίλους.

Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως χαιρετά δια χειραψίας έναν υπέργηρο άντρα, προβλέπεται πως θα συναντήσει δυσκολίες εκεί που περίμενε να βρει διασκεδάσεις.

Χειρόγραφο: Αν ονειρευτείτε ένα μισοτελειωμένο χειρόγραφο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε απογοητεύσεις.

Αν το χειρόγραφο ήταν τελειωμένο και καθαρό, σημαίνει πως οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε πως δουλεύατε πάνω σε χειρόγραφο, σημαίνει ότι θα έχετε φόβους για την εκπλήρωση κάποιας ακριβής προσδοκίας σας, αλλά πρέπει να ξέρετε πως αν φανείτε τίμιος, θα έχετε επιτυχία στις επιχειρήσεις σας.

Αν δείτε πως το χειρόγραφο σας απορρίφθηκε από τους εκδότες, σημαίνει πως για ένα διάστημα θα απελπιστείτε, αλλά αργότερα οι «ίο κρυφές ελπίδες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Αν χάσατε το χειρόγραφο, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε.

Αν το δείτε να καίγεται, σημαίνει πως κάποια δουλειά σας θα σας φέρει κέρδη.

Αν δείτε στα όνειρα σας ότι αναγνωρίζατε δικό σας χειρόγραφο, είναι προμήνυμα ότι επικίνδυνοι εχθροί θα χρησιμοποιήσουν γνώμες που διατυπώσατε για να σας εκτοπίσουν και να καταλάβουν αυτοί τη θέση που εσείς διεκδικούσατε.

Χειρομαντεία: Αν ονειρευτείτε ότι λέγατε ή σας έλεγαν τη μοίρα σας, σημαίνει πως σκόπιμα θα ανακατευτείτε σε κάποιο προσβλητικό γεγονός και πως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οποιαδήποτε απόφαση σας.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αντιπάλους.

Επίσης, σημαίνει πως θα δυσκολευτεί να βρει το δρόμο της στη δουλειά και την κοινωνική άνοδο. Για μια κοπέλα, ένα όνειρο με χειρομαντεία είναι προμήνυμα πως με τη συμπεριφορά της θα δημιουργήσει υποψίες.

Αν δει πως οι παλάμες της ήταν κόκκινες, σημαίνει πως θα έχει πολλές φιλίες με άντρες, αλλά το γυναικείο φύλο θα την κατακρίνει.

Αν δει πως διάβαζε τα σημάδια στις παλάμες άλλων, σημαίνει πως θα διακριθεί χάρη στην εξυπνάδα της.

Αν δει πως διάβαζε τα σημάδια στην παλάμη ενός υπουργού, σημαίνει πως θα χρειαστεί φίλους για ν' αναδειχτεί.

Χειροπέδες: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως φορούσατε χειροπέδες, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε από εχθρούς σας.

Αν δείτε άλλους με χειροπέδες, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε αυτούς που σας πιέζουν και θα ξεπεράσετε τους φίλους σας.

Αν απλώς δείτε χειροπέδες, σας απειλεί αρρώστια και κίνδυνος.

Ακόμα, σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν κατορθώσατε να τις σπάσετε, είναι σημάδι πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που δημιουργούν οι εχθροί σας.

Χειρουργικά εργαλεία Τα χειρουργικά εργαλεία, στ' όνειρο, σημαίνουν απογοήτευση από τη συμπεριφορά φίλου.
Χειρούργος: Αν δείτε χειρούργο στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι κινδυνεύετε από εχθρούς που βρίσκονται σε στενή εμπορική συνεργασία μαζί σας.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει σοβαρή ασθένεια που θα της αφήσει ένα σοβαρό ψυχικό τραύμα.

Χέλι: Είναι καλός οιωνός το να δείτε ότι μπορέσατε να πιάσετε χέλι: θα έχετε επιτυχία στις προσπάθειες σας.

Αν όμως σας ξεγλίστρησε, η επιτυχία θα είναι παροδική.

Χέλι σε καθαρά νερά, για μια γυναίκα, σημαίνει νέες αλλά προσωρινές απολαύσεις.

Ένα ψόφιο χέλι, προλέγει ότι θα εξουδετερώσετε κακόβουλους εχθρούς.

Χελιδόνι: Το να δείτε χελιδόνι στον ύπνο σας είναι σημάδι γαλήνης και οικογενειακής αρμονίας.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πληγωμένο ψάρι ή ψόφιο χελιδόνι, σημαίνει αναπόφευκτη μελαγχολία.

Χελώνα: Αν βλέπεις χελώνα να είσαι σίγουρος ότι αργείς πολύ να κάνεις τις δουλειές σου και εξαιτίας της αργοπορίας σου θα χάσεις τα πάντα.

Αν τρως χελώνα ή την κρατείς στα χέρια σου θα κοπιάσεις πολύ και τα κέρδη σου θα είναι λίγα.

Χέρια: Αν ονειρευτείτε όμορφα χέρια, σημαίνει πως θα απολαύσετε διακρίσεις και θα ανεβείτε σύντομα στο επάγγελμα σας' όμως τα άσχημα και καλοσχηματισμένα χέρια προλέγουν απογοητεύσεις και φτώχεια.

Αν δείτε αίμα πάνω τους, σημαίνει αποξένωση και άδικες επικρίσεις από την οικογένεια σας.

Αν δείτε πως είχατε πληγωμένο χέρι, σημαίνει πως κάποιο άλλο πρόσωπο θα επιτύχει αυτό για το οποίο εσείς προσπαθείτε.

Αν δείτε κομμένο χέρι, σημαίνει μοναχική ζωή, διότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις και τα αισθήματά σας.

Αν δείτε πως κάψατε τα χέρια σας, σημαίνει πως θα υπερβείτε τα όρια της λογικής στον αγώνα σας για πλούτη και δόξα και θα χάσετε απ' αυτό.

Αν δείτε τα χέρια σας καλυμμένα με τρίχες, σημαίνει πως δεν θα είστε σταθερός ηγετικός παράγοντας στον κύκλο σας.

Αν δείτε τα χέρια σας μεγαλωμένα, σημαίνει πως θα προοδεύσετε σύντομα.

Αν τα δείτε να μικραίνουν, προβλέπεται το αντίθετο.

Αν δείτε τα χέρια σας λερωμένα, σημαίνει πως θα είστε άδικος με τους άλλους.

Αν δείτε πως πλένατε τα χέρια σας, σημαίνει πως θα πάρετε μέρος σε κάποια γιορτή.

Για τη γυναίκα που θα δει πως θαύμαζε τα χέρια της, σημαίνει πως θα μπορέσει να διατηρήσει την αγάπη αυτού που εκτιμά.

Αν θαύμαζε τα χέρια άλλων, σημαίνει πως θα υποστεί τη ζήλεια ενός άντρα.

Αν δει πως ένας άντρας της κρατούσε τα χέρια, σημαίνει πως θα ενδώσει σε άνομες απολαύσεις. Αν άφησε να της φιλήσουν τα χέρια, σημαίνει πως θα αρχίσουν τα σχόλια για την τιμή της.

Αν δει πως κρατούσε φωτιά χωρίς να καίγονται τα χέρια της, σημαίνει πως θ' ανέβει σε ψηλές καίριες θέσεις.

Αν δείτε πως τα χέρια σας ήταν δεμένα, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Αν τα λύσατε, σημαίνει πως οι άλλοι θα υποταχτούν στην θέληση σας.

Το να ονειρευτείτε πως τα χέρια σας είναι καλυμμένα με πολλές τρίχες, όπως στα άκρα των ζώων, σημαίνει πως θα φερθείτε ύπουλα σε αθώους ανθρώπους και πως θα δημιουργήστε εχθρούς που θα προσπαθήσουν ν' ανατρέψουν τα σχέδια σας.

Αν ονειρευτείτε βρώμικα νύχια χεριών, προμηνύεται ταπείνωση στην οικογένεια εξαιτίας συμπεριφοράς των παιδιών.

Καλοπεριποιημένα νύχια, στ' όνειρο, σημαίνουν καλό γούστο, επιμέλεια, υψηλά ιδανικά και συντηρητικότητα.

Χηλή Αν δείτε στ' όνειρο σας μια χηλή (σχιστό πέλμα), είναι προμήνυμα ότι κάποια ασυνήθιστη αρρώστια σας απειλεί, και ακόμη, καλά θα κάμετε να αποφύγετε τη φιλία ξένων προσώπων.
Χήνα: Αν βλέπεις χήνα προαγωγή θα έχεις, αν είσαι έγκυος θα γεννήσεις παιδί το οποίο θα γίνει διάσημο.

Αν ακούς χήνες να φωνάζουν θα πάρεις κάποιο βραβείο.

Αν βλέπεις ότι σφάζεις χήνα θα πάρεις σπουδαία νέα από εκεί που δεν το περίμενες.

Αν δεις ότι τρως χήνα θα είσαι πολύ δραστήριος και θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη και θα κάνεις μια πολύ καλή ζωή.

Αν βλέπεις πολλές χήνες μεταξύ τους και μαλώνουν θα δυσαρεστηθείς από κάποιους φίλους σου. Αν ονειρευτείτε πως σας ενόχλησαν χήνες με τις φωνές τους, σημαίνει ότι κάποιος συγγενής σας θα πεθάνει.

Αν δείτε χήνες να κολυμπούν, σημαίνει πως η περιούσιο σας μεγαλώνει.
Αν τις δείτε σε ένα μέρος με βλάστηση, σημαίνει πως η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.

Αν όμως τις δείτε ψόφιες, σημαίνει πως θα χάσετε κάτι και θα δυσαρεστηθείτε.
Για έναν ερωτευμένο, οι χήνες δείχνουν πως η σχέση του είναι ζηλευτή.
Αν δείτε πως μαζεύατε χήνες, σημαίνει ότι θα αγοράσετε κτηματική περιουσία.

Αν τις τρώγατε, σημαίνει πως τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι υπό αμφισβήτηση.
Χήρα/Χήρος: Αν είσαι ανύπαντρος και δεις στον ύπνο σου ότι έμεινες χήρος θα παντρευτείς πολύ γρήγορα, αν είσαι παντρεμένος πρόσεχε γιατί θα χωρίσεις και θα είναι άδικος χωρισμός. Αν είσαι χήρος και βλέπεις στον ύπνο σου ότι πάλι είσαι χήρος θα σου κάνουν προξενιό το οποίο θα δεχθείς και θα είναι αποτυχία.

Αν είσαι παντρεμένη και μείνεις χήρα ο άντρας σου θα έχει μακροζωία και θα περάσεις ωραία ζωή μαζί του .

Αν είσαι ανύπαντρη και δεις ότι έμεινες χήρα θα χωρίσεις από ερωτική σχέση.

Αν είσαι χήρα ή ζωντοχήρα και δεις ότι είσαι χήρα μάλλον για την υπόλοιπη ζωή σου θα μείνειςμόνη.

Χιλιομετρικός στύλος Το να ονειρευτείτε ότι περνούσατε μπρος από χιλιομετρικούς στύλους, δεν είναι και πολύ καλό όνειρο: προμηνά αμφιβολίες και φόβους για τις επιχειρήσεις και τον έρωτα.

Αν είδατε τους στύλους πεσμένους, χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και ακόμα σημαίνει ανοργανωσιά στις δουλειές σας.
Χιόνι: Αν δείτε στ' όνειρο σας χιόνι, σημαίνει γενικά ατυχία.

Ακόμη, θα αντιμετωπίσετε κάποια αρρώστια και μια υπόθεση καθόλου ικανοποιητική.

Αν δείτε πως βρισκόσαστε σε χιονοθύελλα, προβλέπεται λύπη και αποθάρρυνση, ένεκα αδυναμίας να διασκεδάσετε.

Αυτό το όνειρο γενικά ακολουθείται από απογοήτευση.

Αν δείτε πως τρώγατε χιόνι, δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Αν δείτε βρώμικο χιόνι, σημαίνει πως η τιμή σας θα κηλιδωθεί και πως θα προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με κάποιο πρόσωπο που περιφρονείτε.

Αν δείτε χιόνι να λιώνει, σημαίνει πως οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παρακολουθούσατε μεγάλες νιφάδες χιονιού να πέφτουν, προβλέπεται καβγάς με την αγαπημένη σας, που θα γίνει σοβαρότερος λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Αν δείτε βουνά σκεπασμένα με χιόνι, προβλέπεται πως οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε χιονισμένες εκτάσεις να λάμπουν κάτω από τον ήλιο, μπορείτε να αισιοδοξείτε ότι θα ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και θ' αποκτήσετε δύναμη.

Η κοπέλα που θα δει πως γλιστρούσε πάνω σε χιόνι με έλκηθρο, θα συναντήσει αντιδράσεις λόγω της εκλογής του αγαπημένου της και θα χάσει την υπόληψη της.

Αν δείτε πως παίζατε χιονοπόλεμο, θα πρέπει ν' αντισταθείτε σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας περιποιούν τιμή* από την ορθότητα της κρίσης σας θα εξαρτηθεί η επιτυχία σας.

Αν δείτε πως σας σκέπαζε το χιόνι ή πως χαθήκατε σε μια χιονισμένη περιοχή, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για κάποια κακοτυχία.

Χιονίστρες: Αν ονειρευτείτε πως υποφέρατε από χιονίστρες, σημαίνει ότι θα οδηγηθείτε σε μια κακή διαπραγμάτευση εξαιτίας της υπερβολικής ανησυχίας φίλου ή συνεταίρου. Αυτό το όνειρο προμηνύει επίσης μια δική σας αρρώστια ή ατύχημα.  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Χη-Χω

Χλόη Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ευνοϊκό όνειρο: δίνει πολλές υποσχέσεις για μια ευτυχισμένη και υψηλού επιπέδου ζωή, γεμάτη πλούτο, φήμη ασφαλή ταξίδια και ομαλές σχέσεις μεταξύ των ερωτευμένων.
Αν στον ορίζοντα, πέρα από την πράσινη χλόη, υπάρχουν απόκρημνα βουνά, τότε να περιμένετε μικροενοχλήσεις, που όμως θα είναι παροδικές.
Χοίρος Αν ονειρευτείτε γερούς και παχιούς χοίρους, είναι προμήνυμα σχετικής επιτυχίας στις επιχειρήσεις.

Αν τους είδατε να κυλιούνται στη λάσπη, χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σας και τις συναλλαγές σας.

Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο προμηνά ζημιάρη και άπληστο σύντροφο, αλλά με πιθανότητες να είναι πλούσιος.

Χοιρινό κρέας Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε χοιρινό κρέας, είναι σημάδι ότι θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε φασαρίες.

Αν απλώς το είδατε, σημαίνει ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με θαυμαστή ευλυγισία.
δες 
ΓΟΥΡΟΥΝΙ  

Χοιρομέρι Αν ονειρευτείτε χοιρομέρι, είναι σημάδι ότι σας χρησιμοποιούν με δόλιο τρόπο για αθέμιτες επιδιώξεις.
Το να δείτε ότι κόβετε μεγάλες φέτες χοιρομέρι, σημαίνει ότι θα μπορέσετε με επιτυχία να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

Αν δείτε πως εμπορεύεστε χοιρομέρι, σημαίνει ευημερία και καλή υγεία.

Αν το τρώγατε, χρειάζεται προσοχή για να μη χάσετε κάτι πολύτιμο.

Το να ονειρευτείτε ότι κάποιοι μαγειρεύουν χοιρομέρι και σας μυρίζει προμηνά ότι θα ωφεληθείτε από επιτυχημένες ενέργειες τρίτων.
Χολέρα Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι υπάρχει επιδημία χολέρας, σημαίνει πως θα υπάρξουν απογοητεύσεις στις επιχειρήσεις σας και πως η γυναίκα ή η ερωμένη σας θα σας καταρρακώσουν.
Αν δείτε πως προσβληθήκατε από χολέρα, σημαίνει πως με δεξιοτεχνία θα κρατήσετε τις επιχειρήσεις σας μακριά από προβλήματα.

Αν δείτε ότι προσπαθούσατε ν' αποφύγετε τη μόλυνση, σημαίνει πως κάποια προβλήματα που φαίνονται αξεπέραστα σας ακολουθούν.
Αν δείτε ότι η χολέρα ερημώνει τη χώρα, είναι προμήνυμα αρρώστιας και πολλών απογοητεύσεων.
Χοροδιδάσκαλος Αν δείτε στον ύπνο σας ένα χοροδιδάσκαλο, είναι σημάδι ότι θα παραμελήσετε σημαντικές υποθέσεις για να ασχοληθείτε με επιπολαιότητες.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της ήταν χοροδιδάσκαλος, είναι προμήνυμα ότι θα έχει ένα φίλο σύμφωνο με τις απόψεις της σ' ό,τι αφορά τις διασκεδάσεις και τη ζωή.
Χορός/Χορεύω: Αν βλέπεις ότι χορεύεις μόνος σου ή με άλλους στο σπίτι σου περίμενε περισσότερα κέρδη από ότι υπολόγισες στις επιχειρήσεις σου.

Αν χορεύουν τα παιδιά σου ή συγγενείς σου, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πολλά υλικά κέρδη. Αν είσαι άρρωστος όμως ή στην οικογένεια σου υπάρχει άτομο που ασθενεί και βλέπεις ότι χορεύεις, περίμενε άσχημα νέα για την υγεία σου ή την δική του.

Αν βλέπεις να γίνετε χορός οπουδήποτε με μουσικά όργανα, θα χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο.

Αν χορεύεις στο θέατρο και φοράς θεατρική ενδυμασία και είσαι φτωχός θα πλουτίσεις , αν είσαι πλούσιος θα πάθεις ατυχήματα στις εργασίες σου και θα φτωχύνεις.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πλήθος εύθυμα παιδιά να χορεύουν, σημαίνει --για του παντρεμένους-- υπάκουα και έξυπνα παιδιά και ένα χαρούμενο και άνετο σπιτικό.

Για τους νέους ανθρώπους, σημαίνει εύκολα καθήκοντα και πολλές απολαύσεις.
Αν δείτε ηλικιωμένους να χορεύουν, σημαίνει λαμπρότερες προοπτικές για τις επιχειρήσεις.
Αν δείτε πως χορεύατε ο ίδιος, θα σας έρθει κάποια αναπάντεχη καλή τύχη.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ωραίους κι όμορφοντυμένους ανθρώπους να χορεύουν στους ήχους
θελκτικής μουσικής, είναι πολύ ικανοποιητικός οιωνός.

Αν αισθανθήκατε μελαγχολία και στενοχώρια εξαιτίας της αδιαφορίας που τυχόν σας έδειξαν άλλοι, κάποιος θάνατος θα πρέπει να αναμένεται σύντομα στην οικογένεια.
Γρήγορος χορός, στ' όνειρο, είναι σημάδι πως οι απασχολήσεις σας θα είναι εύκολες και ευχάριστες.
Αν ονειρευτείτε νέγρους να χορεύουν, σημαίνει πως θα χαλάσετε το κέφι σας με αβάσιμες στενοχώριες.
Το να ονειρευτείτε τον αγαπημένο σας να χορεύει γρήγορο χορό, προμηνά ότι ο σύντροφος σας θα είναι ευχάριστος και με αισιόδοξο χαρακτήρα.
Αν δείτε στον ύπνο σας άλλους να χορεύουν μινουέτο, είναι σημάδι ευχάριστης συντροφιάς.

Το να χορεύετε εσείς μινουέτο, σημαίνει καλοτυχία και οικογενειακές

Χορταρικά: Αν ονειρευτείτε ότι τρώγατε χορταρικά, είναι σημάδι περίεργης τύχης: ενώ νομίζατε ότι είστε τρομερά επιτυχημένος για ένα διάστημα, θα διαπιστώσετε με θλίψη ότι σας έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι για δικό τους όφελος.

Μαραμένα ή σάπια χορταρικά είναι προμήνυμα θλίψης. Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ετοίμαζε χορταρικά για γεύμα, σημαίνει ότι θα χάσει αγαπημένο εραστή, αλλά θ' αποχτήσει αφοσιωμένο σύζυγο.

ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ή ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ Αν δείτε στον ύπνο σας, πως καθαρίζετε διάφορα χορταρικά ή ζαρζαβατικά δηλαδή καρότα, σέλινα, κρεμμύδια κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες από οικονομικές δυσχέρειες που θα σας πλήξουν αυτόν τον καιρό.

Αν όμως δείτε πως στην συνέχεια τα πλένετε με άφθονο νερό αυτό σημαίνει πως γρήγορα θα βρείτε τη λύση να ξεπεράσετε με τον καλύτερο τροπο τα προβλήματά σας.

Αν δείτε πως καθαρίζετε κρεμμύδια, καρότα, σέλινο και τα βάζετε στην κατσαρόλα στη συνέχεια άπλυτα για να μαγειρευτούν, σημαίνει πως με τις οικονομικές δυσχέρειες θα αντιμετωπίσετε και δολιότητες, κακολογίες και μηχανορραφίες, που θα σας στενοχωρήσουν πολύ

Χορτολίβαδο Το χορτολίβαδο, στ' όνειρο, προμηνά ευχαριστήσεις, πλούτο και επικράτηση. Ωστόσο, οι πιο κοντινοί φίλοι σας θα δεχτούν με επιφύλαξη και σκεπτικισμό την κοινωνική και οικονομική σας άνοδο και θα σας επικρίνουν για έλλειψη αρχών.
Καταπράσινο χορτολίβαδο, είναι σημάδι πως πολύ σημαντικά περιστατικά θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας σε ένταση.
Χουρμάδες Αν ονειρευτείτε πως είδατε χουρμάδες πάνω στα δέντρα που τους παράγουν, σημαίνει ευημερία και ευτυχισμένη ένωση' αν όμως τους δείτε στο εμπόριο, είναι σημάδι ανέχειας και στενοχώριας.
Χορωδία Αν δείτε στ' όνειρο σας χορωδία, είναι προμήνυμα ότι μπορείτε να περιμένετε ένα χαρούμενο περιβάλλον στη θέση της κατήφειας και της δυσαρέσκειας.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι τραγουδούσε σε χορωδία, σημαίνει ότι θα είναι δυστυχισμένη επειδή ο αγαπημένος της θα προσέχει άλλες.
Χρέος Το χρέος, στο όνειρο, είναι μάλλον κακός οιωνός: προμηνύει στενοχώριες στην εργασία και στον έρωτα, και αγώνες για κατάρτιση και αυτάρκεια" αν όμως καταφέρατε ν' αντιμετωπίσετε όλες τις υποχρεώσεις σας, οι υποθέσεις σας θα πάρουν ευνοϊκή τροπή.
Χρεωκοπημένος (·η) Αν ονειρευτείτε πως είστε χρεωκοπημένος σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε τα χατήρια των άλλων, μια που μπορείτε να προοδεύσετε στηριζόμενος στις δικές σας ικανότητες.

Στενοχώριες σας περιμένουν εξαιτίας αποτυχίας οφειλόμενης στη διστακτικότητα σας.
Αν δείτε πως άλλοι ήταν χρεωκοπημένοι, σημαίνει πως θα συναντήσετε τίμιους ανθρώπους στις συναλλαγές σας, που ίσως όμως σας κάνουν κακό με την τιμιότητα τους.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο αγαπημένος της είναι τίμιος και πιστός, αλλά πως θα της δημιουργήσει άλλα προβλήματα.
Χρεωκοπία Ένα τέτοιο όνειρο προμηνά μερική κατάρρευση στις επιχειρήσεις και εξασθένηση των πνευματικών ικανοτήτων.

Είναι επίσης προειδοποίηση για να εγκαταλείψετε τις κερδοσκοπίες.
Χρήμα: Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε χρήματα, προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θ' ακολουθήσουν αλλαγές.

Αν δείτε πως δώσατε χρήματα, σημαίνει ατυχία.

Αν δείτε πως δεχόσαστε χρυσό, σημαίνει μεγάλη ευημερία και πολλές απολαύσεις.

Αν δείτε πως χάσατε χρήματα, σημαίνει άσχημες ώρες στο σπίτι και στενοχώρια στη δουλειά.

Αν δείτε πως μετρήσατε τα χρήματα σας και βρήκατε έλλειμμα, σημαίνει πως θ' ανησυχήσετε λόγω πληρωμών.

Αν δείτε πως κλέψατε χρήματα, σημαίνει πως είσαστε σε κίνδυνο και πρέπει να προσέξετε.

Αν δείτε πως καταθέτατε χρήματα, σύντομα θα απολαύσετε πλούτο και άνεση.

Αν δείτε πως καταπίατε νόμισμα, σημαίνει πως έχετε κλίση στη φιλοχρηματία.

Αν δείτε πως περιμένατε ένα ποσό χρημάτων, σημαίνει πως έχετε ταυτόχρονα πλούτη και ευτυχία.

Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε μπόλικα μετρητά χρήματα, που όμως τα έχετε δανειστεί, σημαίνει ότι θα θεωρείστε σαν αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εκείνοι που θα έρχονται σε στενή επαφή μαζί σας θα σας βρίσκουν παραδόπιστο και χωρίς αισθήματα.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ξοδεύει χρήματα που έχει δανειστεί, είναι σημάδι ότι οι απάτες που χρησιμοποιεί θα τις κοστίσουν ακριβά, και ότι εξαιτίας αυτών θα χάσει έναν πολύ καλό φίλο. "

Αν δείτε στον ύπνο σας χρηματοκιβώτιο, σημαίνει ευνοϊκή τροπή για το εμπόριο και τον έρωτα που θεωρούσατε μέχρι τώρα απογοητευτικά.

Το να δείτε ότι προσπαθούσατε να ξεκλειδώσετε χρηματοκιβώτιο είναι σημάδι ότι θα στενοχωρηθείτε για τα σχεδία σας που δεν παίρνουν γρήγορα μορφή.

Αν δείτε ότι βρήκατε χρηματοκιβώτιο άδειο, προμηνύονται φασαρίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων τα οποία σας οφείλουν.

Αν το χρηματοκιβώτιο ήταν γεμάτο, ανοίγονται ευνοϊκές προοπτικές για σας.

Αν δείτε χρηματοκιβώτιο για τιμαλφή, σημαίνει ότι η περιουσία σας θα εκπλήξει πολλούς, γιατί δεν δίνετε την εντύπωση πλουσίου.

Αν οι πόρτες του χρηματοκιβωτίου ήταν ανοιχτές, σημαίνει απώλεια και δόλο από ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ (ΜΑΡΚΑ) Αν δείτε στον ύπνο σας μάρκα σε χαρτονομίσματα, πως τα κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει είδηση από το εξωτερικό ή πρόσωπο θα έλθει από τα ξένα.

Δεν είναι όμως ευχάριστο το όνειρο, μόνο αν δείτε πως πληρώνετε χρέη ή οτιδήποτε σε μάρκα το όνειρο σας είναι καλό και σημαίνει πως μια επιτυχία σας περιμένει που θα είναι συνδεδεμένη με το εξωτερικό.
Χριστός: Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις.

Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα.

Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου, αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς.

Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς.
Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.

Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε το Χριστό-βρέφος να τον προσκυνούν οι μάγοι, σημαίνει πολλές ειρηνικές μέρες γεμάτες πλούτο και γνώση, μπόλικη χαρά και ικανοποίηση.
Αν τον ονειρευτήκατε στον κήπο της Γεθσημανή, βαριά λύπη θα γεμίσει την ψυχή σας και θα νιώσετε μεγάλο πόθο για αλλαγή και πλατωνικόν έρωτα.
Αν τον είδατε στο ναό να διώχνει τους εμπόρους, σημαίνει ότι θα εξουδετερώσετε κακούς εχθρούς και θα ευοδοθούν οι τίμιες προσπάθειες σας.
Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Αν δείτε στον ύπνο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημαίνει χαρούμενες μέρες και ευοίωνες προοπτικές.

Αν δείτε χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεστολισμένο, είναι προμήνυμα κάποιου οδυνηρού περιστατικού που θα ακολουθήσει τις καλές μέρες.

Χρόνος Το να ονειρευτείτε οτιδήποτε που έχει σχέση με το χρόνο, προμηνά περίοδο ψυχικού άγχους.

Τελικά όμως, με μεγάλες προσπάθειες, θ' ανακαλύψετε την εσωτερική δύναμη σας που σας επειρεάζει άσχημα και θα την καταπολεμήσετε οριστικά.
Χρυσάνθεμα Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε λευκά χρυσάνθεμα, σημαίνει απώλεια και αμηχανία· αν τα χρυσάνθεμα ήταν χρωματιστά, προμηνύονται ευχάριστοι δεσμοί.

Αν δείτε μπουκέτο από χρυσάνθμα, σημαίνει ότι θα σας προσφερθεί αγάπη, αλλά μια ανόητη φιλοδοξία θα σας κάνει να την παραμερίσετε.

Αν δείτε πως διαβαίνατε μια λεωφόρο με λευκά χρυσάνθεμα ανάμεσα στα οποία πρόβαλε εδώ-εκεί και κάποιο κίτρινο, είναι προμήνυμα ενός παράξενου αισθήματος απώλειας και πικρίας, που θα δεσπόσει την ψυχή σας.

Αν, ενώ κοιτάζατε αυτά τα λευκά άνθη καθώς περνούσατε, νιώσατε ξαφνιά το πνεύμα σας να αφήνει την ψυχή σας και ακούσατε μια φωνή να κραυγάζει δυνατά «Δόξα σοι Κύριε, Δημιουργέ μου», είναι σημάδι πως κάποια κρίση κρέμετα πάνω από το κεφάλι σας στο κοντινό μέλλον.

Αν μέσα σ' αυτό το πλαίσιο δείτε κάποιον από τους φίλους σας να πεθαίνει και άλλους να είναι βυθισμένι σε σκέψεις σχετικά με τις πνευματικές και επίγειες ανάγκες, θα απολαύσετε τη ζωή στο πιο βαθύ της νόημα.

Συχνά ο θάνατος είναι κοντά σας με τέτοια όνειρα.
Αν ονειρευτείτε χρυσάνθεμα, είναι μια προειδοποίηση ότι θα λάβετε ικανοποίηση, αλλά η λιτότητα θα πρέπει να γίνει σκοπός σας.
Χρυσός: Αν ονειρευτείτε πως κρατούσατε χρυσό, θα είστε ασυνήθιστα τυχερός στις επιχειρήσεις σας.

Για τη γυναίκα που θα δει πως παίρνει χρυσά δώρα, σημαίνει πως θα παντρευτεί έναν πλούσιο αλλά φιλοχρήματο άντρα.

Αν δείτε πως βρήκατε χρυσό, σημαίνει πως οι μεγάλες σας ικανότητες θα σας κάνουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

Αν δείτε πως χάσατε χρυσό, θα χάσετε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας από αμέλεια.

Αν δείτε πως βρήκατα φλέβα χρυσού, σημαίνει πως θα αναταθεί κάποια δύσκολη αλλά τιμητική αποστολή.

Αν δείτε πως δουλεύατε ευχαρίστως σε ορυχείο χρυσού, σημαίνει πως θα καταπατήσετε δικαιώματα άλλων και πως θα πρέπει να προσέξετε οικογενειακά σκάνδαλα.

Χρυσόψαρα: Το να ονειρευτείτε χρυσόψαρα, είναι προμήνυμα πολλών επιτυχιών και ευχάριστων περιπετειών.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει δεσμό με πλούσιο και ευχάριστο άντρα.

Αν όμως τα ψάρια ήταν άρρωστα ή ψόφια, τότε την περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

ΧΡΩΜΑ Κίτρινο. Αν δείτε λουλούδια κίτρινα, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφο σας, σας απατά. Αν δείτε τον σύντροφο σας να σας προσφέρει κίτρινα λουλούδια, τότε σίγουρα σας απατά, αν του προσφέρετε εσείς θα τον απατήσετε αλλά και στις δυο περιπτώσεις θα έλθει μεταξύ σας το μίσος μετά απ'την απιστία, δεν πρόκειται ποτέ ο ένας να συγχωρήσει τον άλλον.

Αν δείτε πως το χρώμα του σπιτιού σας ήταν ή το βάψατε κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα πράγματα και θα σας ντροπιάσουν.

Αν δείτε πως τα ρούχα που φορούσατε ήταν κίτρινα και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες στεναχώριες από λόγια που θα κάνουν εις βάρος σας και θα τα μάθετε. Αν δείτε πως σας έκαναν εντύπωση καρποί ή δένδρα με κίτρινο χρώμα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δυσάρεστες μέρες γιατί θα διαπιστώσετε πως οι προοπτικές σας ήταν άσχημες.

Αν πάλι δείτε ότι βάφετε κάτι με χρώμα κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα σας φαει η ζήλια αυτές τις μέρες.

Αν δείτε στον ύπνο σας κόκκινο χρώμα, να ξέρετε πως σημαίνει το γρήγopo και το ευχάριστο που θα σας συμβεί αυτές τις μέρες
ΧΡΩΜΑ Κόκκινο. Αν δείτε πως οδηγείτε κόκκινο αυτοκίνητο σημαίνει γρήγορη επιτυχία, άνοδο οικονομική, ευτυχία, κ.λ.π.

Αν δείτε πως τα σπίτι σας έχει κόκκινο χρώμα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε χαρές, πλούτη κι' ευτυχία.
ΧΡΩΜΑ Λευκό. Αν δείτε στον ύπνο σας οτιδήποτε είτε σε λευκό χρώμα, όπως σπίτι, σπίτια, ρούχα κ.λ.π. και σας έκανε εντύπωση η λευκότητά τους, σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σας αυτές τις μέρες γιατί θα διαπιστώσετε πως έχετε μεγάλη εκτίμηση στο περιβάλλον σας και όλοι θα σας φερθούν με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Αν μια νέα κοπέλα δει έναν άνδρα με λευκό και καθαρό κουστούμι, αυτό σημαίνει πως το αγαπημένο της πρόσωπο έχει τις πιο αγνές προθέσεις και τις προϋποθέσεις να την κάνει ευτυχισμένη.

Το ίδιο αν ένας νέος δει την κοπέλα του ντυμένη στα λευκά και στα καθαρά φορέματα.

Αν δείτε πως αγοράζετε οτιδήποτε και σας κάνει εντύπωση η λευκότητά του, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολύ ευχάριστα γεγονότα που θα κρατήσουν για πολύ.

Αν δείτε ένα πρόσωπο και σας έκανε εντύπωση η λευκότητά του, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε έναν αγνό και άδολο έρωτα κι αν είστε παντρεμένος -η, θα νοιώσετε ευτυχία με τον -η σύντροφό σας.
Μαύρο. Αν δείτε στον ύπνο σας να φοράτε ή να αγοράζατε μαύρα ή πένθιμα ρούχα, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα σας βρει ή κάποιος Θάνατος θα συμβεί σε πολύ στενό συγγενή σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως φορούσατε μαύρα και τα βγάλατε από πάνω σας, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε και θα απαλλαγείτε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν βρει αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε στον ύπνο σας τον ουρανό να είναι μαύρος, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από πολύ δυσάρεστη περίοδο αυτές τις μέρες στη ζωή σας.

Αν δείτε σύννεφα μαύρα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως κάποια είδηση θα πάρετε που θα σας στενοχωρήσει όμως πολύ.

Αν δείτε μαύρο ή μαύρη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσετε, αλλά και οι δουλειές σας Θέλουν να τις προσέξετε ιδιαίτερα γιατί κάτι δεν πηγαίνει καλά.
ΧΤΕΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια χτένα απλώς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλα εμπόδια στις δουλειές σας και στον έρωτα.

Αν είναι βρώμικη και γεμάτη τρίχες, σημαίνει πως θα αηδιάσετε με όσα θα μάθετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα είναι τόσα πολλά που θα νοιώσετε αηδία.

Αν δείτε πως αγοράσατε μια κτένα, αυτό σημαίνει πως τα εμπόδια στην αγάπη θα τα παρουσιάσετε εσείς.

Αν δείτε πως χαρίσατε μια χτένα σε μια κοπέλα αυτό σημαίνει πως θα της δώσετε την πίκρα γιατί θα διαπιστώσει πως παίζετε σε δύο ταμπλό.

Αν μια κοπέλα δει πως φοράει χτένα ή χτενάκι στα μαλλιά της, αυτό σημαίνει πως πρέπει να νοιώσει σιγουριά για τον αγαπημένο της, γιατί θα διαπιστώσει πως της είναι πιστός.

Το ίδιο ισχύει και για την παντρεμένη γυναίκα για το σύζυγό της.

Αν είστε νέος και δείτε πως μια κοπέλα σας χαρίζει μια κτένα αυτό σημαiνει πως αν πάρει το δώρο αυτό και το δεχθεί με ευχαρίστηση, θα μπλέξει άσχημα στο τέλος και δεν θα μπορεί να ξεφύγει όσο και να το θέλει.
ΧΤΕΝΑ ΨΙΛΗ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κτένι, αυτό σημαίνει πως νοιώθετε την ανάγκη ν' αγαπήσετε και ν' αγαπηθείτε.

Αν είστε εμπορευόμενος, σημαίνει πως κάτι συμβαίνει στις δουλειές σας και ψάχνετε να βρείτε τροπο να ξεκαθαρίσετε ανώμαλες καταστάσεις.

Αν δείτε πως αγοράζετε ένα κτένι, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε έναν έρωτα παράνομο που θα ομορφύνει την ζωή σας, αν είστε εμπορευόμενος τότε θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα στην δουλειά σας και όλα θα πάνε καλά.

Αν δείτε πως χαρίζετε ένα κτένι, αυτό σημαίνει πως θα βοηθήσετε σημαντικά το αγαπημένο σας πρόσωπο να βγει από δύσκολες καταστάσεις που το βασανίζουν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε να χτενίζεστε με ένα κτένι και δείτε τα μαλλιά σας να χτενίζονται ωραία και να σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως όλα θα σας πάνε καλά και στις δουλειές σας και στην αγάπη.

Αν όμως δείτε παις τα μαλλιά σας είναι πολύ μπλεγμένα και είναι αδύνατο να τα χτενίσετε, αυτό σημαίνει πως πάρα πολλές δυσκολίες θα βρείτε αυτές τις μέρες και θα στενοχωρηθείτε που δεν θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

Αν όμως δείτε πως παρ' όλες τις δυσκολίες παμ' όλα τα μπλεξίματα που είχαν τα μαλλιά σας καταφέρατε και τα χτενίσατε αυτό σημαίνει πως μετά από πολλές δυσκολίες θα καταφέρετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα.

Αν δείτε πως βρήκατε ένα σπασμένο χτένι ή σας έσπασε, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσετε και θα αποτύχετε αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως πουλάτε κτένια, αυτό σημαίνει πως αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν από τα χέρια γιατί θα μπλέξετε σε ιστορίες άλλων χωρίς κανένα όφελος.
ΧΤΕΝΙΖΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να χτενίζετε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη εκτίμηση στον κύκλο σας και θα σας συμπαρασταθούν πολλοί στις δύσκολες καταστάσεις σας.

Αν είστε νέος-α και δείτε να χτενίζετε ή να σας χτενίζουν άτομα του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την αγάπη που τόσο αναζητούσατε και είχατε ανάγκη.

Για τους άρρωστους που βλέπουν να κτενίζονται, σημαίνει πως θα γίνουν γρήγορα καλά.

Αν δείτε να σας κτενίζουν άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε πιστούς και καλούς φίλους.

Χτένισμα: Αν ονειρευτείτε πως χτενίζατε τα μαλλιά κάποιου, σημαίνει ότι ένας φίλος ή συγγενής θ' αρρωστήσει ή θα πεθάνει.

Ακόμη, είναι σημάδι παρακμής φιλίας ή απώλειας ιδιοκτησίας.

Χτύπημα: Χτύπημα, στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάθετε κάποια ζημιά.

Αν δείτε πως δεχτήκατε χτύπημα, θα σας απειλήσει διανοητική διαταραχή·

Αν δείτε πως χτυπήσατε υπερασπιζόμενος τον εαυτό σας, θα ακολουθήσει άνοδος στις επιχειρήσεις σας.

Χτύπος Αν ακούσατε χτύπο στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα λάβετε σοβαρές ειδήσεις.

Αν το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό ώστε να ξυπνήσετε, σημαίνει πως τα νέα θα έχουν επάνω σας μεγάλη επίδραση.
Χυλοπίττες Αν δείτε στ' όνειρο σας χυλοπίττες, σημαίνει ανώμαλες ορέξεις και επιθυμίες, θα υπάρξουν όμως και καλές προϋποθέσεις μετά από αυτό το όνειρο.
Χύτρα: Το να δείτε χύτρες στον ύπνο σας σημαίνει ότι σας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλά καθήκοντα.

Αν δείτε χύτρα όπου να βράζει νερό, οι δυσκολίες σας γρήγορα θα δώσουν τόπο σε μια καλή αλλαγή.

Σπασμένη χύτρα, σημαίνει αποτυχία ύστερα από μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Για μια νέα γυναίκα, το να δει στον ύπνο της μουντζουρωμένη χύτρα, δεν είναι καλός οιωνός για τον έρωτα και το γάμο.

Αλλά χύτρα καθαρή ή χρωματιστή, σημαίνει ελευθερία και νόστιμο και αξιόλογο σύζυγο.

Χύτρα τσαγιού Αν δείτε χύτρα τσαγιού στον ύπνο σας, είναι προμήνυμα ξαφνικών ειδήσεων που θα σας στενοχωρήσουν.
Για μια γυναίκα, το να δει ότι χύνει από χύτρα καθαρό κρύο νερό, είναι προάγγελμα αναπάντεχης χαράς.

Χώρα: Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε μιαν όμορφη και εύφορη χώρα, όπου αφθονούν τα πλούσια χωράφια με δημητριακά και τρέχουν ποτάμια με ξάστερο νερό, σημαίνει ότι πλησιάζετε σε μια πραγματική ακμή ευημερίας, θα συσσωρεύσετε πλούτο και θα μπορέσετε να ζήσετε καλά σε οποιαδήποτε χώρα.

Αν ονειρευτείτε μια χώρα ξερή και γυμνή, θα ιδείτε και θ' ακούσετε για ταραγμένους καιρούς. Προμηνύονται πείνα και αρρώστιες.

Χωράφι: Σπαρμένο χωράφι, στ' όνειρο, προμηνά πάντοτε καλό.

Αν δείτε ότι το χωράφι έχει λόφους και είναι βραχώδεις, σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεχτικός, γιατί θα χρειαστεί να φροντίσετε και να συντηρήσετε άλλους που χρειάζονται τη βοήθεια σας.

Αν το χωράφι έχει ήδη καρπούς, προμηνύει ευχάριστες απασχολήσεις και σταθερή μελλοντική πρόοδο. Χωράφι με χαλασμένα σιτηρά, ξερά και ξερή γη, προοιωνίζεται αγώνες χωρίς καλό αποτέλεσμα.

Πράσινο χωράφι με καλαμπόκια μεστά, η άλλα σιτηρά, είναι προμήνυμα ευημερίας και ευτυχίας για όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Φρεσκοοργωμένο χωράφι προμηνά γρήγορη άνοδο, πλούτο, επιτυχία και τιμητικές διακρίσεις.

Χωράφια, στ' όνειρο, που είναι έτοιμα για σπορά, σημαίνουν ότι θα ανταμειφθείτε σύντομα για τους κόπους και τους αγώνες σας για σταδιοδρομία.

Το να ονειρευτείτε ότι ατενίζατε χωράφια από μακριά, είναι σημάδι πως θα σας ανοιχτούν μεγάλοι δρόμοι για την απόχτηση ευημερίας και ευτυχίας.

Χωριό: Αν ονειρευτείτε ότι βρεθήκατε σε χωριό, σημαίνει καλή υγεία, ασφάλεια και σιγουριά. Το να δείτε στον ύπνο σας ότι επισκεφτήκατε το χωριό όπου είχατε περάσει τα παιδικά σας χρόνια, είναι προμήνυμα ευχάριστων εκπλήξεων και καλών ειδήσεων από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Αν δείτε ότι το χωριό ήταν ερειπωμένο ή αν το όνειρο ήταν χωρίς σαφήνεια, είναι σημάδι ότι επίκειται θλίψη.

Χωρισμός: Αν δεις ότι χωρίζεις την γυναίκα σου ή τον άντρα σου, θα έχεις σοβαρά προβλήματα στην δουλειά σου.

Αν δεις ότι σε χωρίζει το ταίρι σου πρόσεξε γιατί μπορεί να σε απατά.

Αν βλέπεις άλλο αντρόγυνο να χωρίζει θα ακούσεις δυσάρεστα νέα για αυτό το ζευγάρι.  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Ψ

Ψάθα (πατώματος) Ψάθες πατώματος, στ' όνειρο, προμηνούν ευχάριστες προοπτικές και χαρούμενα νέα από ξενιτεμένους.

Αν δείτε ότι οι ψάθες ήταν παλιές και κουρελιασμένες, θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε καταστάσεις πάρα πολύ ενοχλητικές.
Ψάθα (για σκούπισμα των ποδιών) Αναποδιές και θλίψη μπορείτε να περιμένετε ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας ταπεινώσουν και θα το κατορθώσουν ως ένα βαθμό, αν δεν λάβετε τα μέτρα σας και κυρίως αν δεν προσέξετε τις κοινωνικές συναναστροφές σας και τους συνεργάτες σας.
Ψαλίδι Το ψαλίδι, στ' όνειρο, είναι κακός οιωνός: οι παντρεμένες γυναίκες θα είναι ζηλότυπες και δεν θα εμπιστεύονται τους άντρες τους' οι ερωτευμένοι θα καβγαδίζουν και θα κατηγορούν ο ένας τον άλλο' δυσκολίες θα υπάρξουν και στον τομέα της δουλειάς.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι ακονίζατε το ψαλίδι σας, προμηνύεται ότι θα κάνετε κάτι που απεχθάνεστε.

Αν δείτε πως χαλάσατε ένα ψαλίδι, προβλέπονται καβγάδες και ίσως χωρισμοί στο κοντινό περιβάλλον σας.
Αν δείτε πως χάσατε ψαλίδι, σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια μεγάλη ψαλίδα, σημαίνει πως θα είστε μίζερος και αντιπαθητικός κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας.

Αν δείτε σπασμένη ψαλίδα, σημαίνει πως θα χάσετε τους φίλους σας και θα απομονωθείτε λόγω της εκκεντρικής συμπεριφοράς σας.

Αν βλέπεις ψαλίδι κάποιοι που νόμιζες φίλοι σου θα σε λασπολογήσουν, αν βλέπεις ότι κόβεις με ψαλίδι, κάτι θα χάσεις.

Αν είσαι ανύπαντρη και κόβεις με αυτό θα μαλώσεις με τον φίλο σου, αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις το ίδιο θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου.

Αν δεις το ψαλίδι να είναι σκουριασμένο ή χαλασμένο θα έχεις πολλά βάσανα, αν κρατάς όμως ολοκαίνουριο ψαλίδι σε περιμένει μεγάλη χαρά και απροσδόκητα κέρδη.

Ψάλτης: Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάλλεις πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί πολλοί θα σε μισήσουν.

Αν ψάλλει κάποιος άλλος κάτι κακό θα σου κάνει και θα πονέσεις.

Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και δεις ότι παντρεύεσαι ψάλτη ή ότι ερωτοτροπείς μαζί του μεγάλη δυστυχία θα σε βρει.

Ψαραγορά: Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεσθε ψαραγορά, μπορείτε να περιμένετε ευχαρίστηση και διασκέδαση.

Αν δείτε στον ύπνο σας χαλασμένα ψάρια, σημαίνει πως κάποιο σύννεφο θα σκιάσει την ευτυχία σας. .

Το δίχτυ του ψαρέματος προλέγει πολλές μικροχαρές, εκτός αν δείτε πως ήταν σκισμένο, οπότε σας περιμένουν απογοητεύσεις.

Ψαράς: Το να δείτε ψαρά στον ύπνο σας προμηνά, ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην πιο μεγάλη ευημερία που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Αν ονειρευτείτε αγκίστρι ψαρέματος, είναι σημάδι πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να δημιουργήσετε περιουσία και μεγάλο όνομα, και θα το επιτύχετε αν πράγματι μπορέσετε να επωφεληθείτε και να τις αξιοποιήσετε.

Ψάρεμα Αν δείτε πως πιάσατε ψάρι, είναι καλό.

Αν δεν καταφέρατε να το πιάσετε, θα είναι κακό για σας.

Ψάρια: Αν δεις ότι ψαρεύεις ή αγοράζεις ή τρως μεγάλα ψάρια σε περιμένει μεγάλη προκοπή στις δουλειές σου, αν όμως τα ψάρια είναι μικρά με πολλή στεναχώρια θα κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Αν τα ψάρια που ψαρεύεις είναι πολύχρωμα πρόσεξε γιατί κάποιοι θέλουν να σε εξαπατήσουν, αν όμως είσαι ασθενής και βλέπεις ότι ψαρεύεις χρωματιστά ψάρια τότε σημαίνει υγεία.

Αν τα ψάρια είναι νεκρά και επιπλέουν στην θάλασσα πρόσεχε γιατί ματαιοπονείς.

Αν τα ψάρια σπαρταρούν αυτό που έχεις βάλει στο νου σου θα το καταφέρεις οπωσδήποτε αλλά με μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και κόπους.

Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι ψαρεύεις μεγάλο ψάρι θα παντρευτείς άντρα με πολλά αξιώματα και πολλά λεφτά.

Αν βλέπεις τα ψάρια να βγαίνουν στην στεριά είναι άσχημα νέα. Ψάρια ψημένα είναι ζημιές και απώλειες. 

Αν ονειρευτείτε ψάρια που κολυμπούν σε καθαρά νερά, σημαίνει πως θα ευνοηθείτε από τους πλούσιους και δυνατούς.

Τα ψόφια ψάρια στ' όνειρο σημαίνουν χάσιμο περιουσίας και δύναμης, σαν επακόλουθο μιας μεγάλης ατυχίας.

Για τη νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε ψάρια, σημαίνει πως σύντομα θα συνδεθεί με έναν ωραίο και ταλαντούχο άντρα.

Αν δείτε πως πιάνατε μικρά ψαράκια, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν, αλλά εσείς θα ξεφύγετε από την άσχημη κατάσταση.

Αν δείτε πως πιάνατε ψάρια ενώ είσαστε μέσα στο νερό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε περιουσία βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις.
Αν δείτε πως ψαρεύατε, σημαίνει πως θα αναπτύξετε ενεργητικότητα και θα σημειώσετε επιτυχία στις προσπάθειες σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας ψάρια ζωντανά αλλά ωμά, είτε τα ψάρια τα ψαρεύετε εσείς, είτε τα αγοράζετε είτε σας τα δίνουν, αν είναι μεγάλα, σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και πολλά κέρδη. Αν δείτε μεγάλα ψάρια να τα πιάνετε με καμάκι ή τα πιάνουν άλλοι, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη στις δουλειές σας.

Αν τα ψάρια είναι μικρά σημαίνει λόγια και στενοχώριες.

Αν τα ψάρια τα δείτε ψημένα ή τηγανισμένα αυτό σημαίνει πως σας περιμένει απογοήτευση από τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας.

Αν δείτε τα ψάρια να φεύγουν από το τηγάνι, σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις.

Αν μια παντρεμένη δει ψάρια μεγάλα στον ύπνο της, θα περάσει ευχάριστες και ευτυχισμένες μέρες με τον άνδρα της.

Αν είναι νέα κοπέλα, θα κάνει έναν πετυχημένο γάμο.
Ψείρες: Αν δείτε ψείρες στον ύπνο σας, να περιμένετε στενοχώρια.

Αν ονειρευτείτε ψείρες πάνω σε ζώα, είναι σημάδι απώλειας και πείνας.

Το να δείτε πως είχατε ψείρες επάνω σας, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας θα σας κάνει αντιπαθητικό στον κύκλο σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πιάνατε ψείρες, προλέγεται αρρώστια και νοσηρότητα.

Όνειρο με ψείρες γενικά προμηνά επισφαλή υγεία.

Ακόμη σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν ενοχλητικές καταστάσεις, προβαίνοντας σε ύπουλες ενέργειες και υπονομεύοντας τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.
Ψέματα: Αν δεις στον ύπνο σου ότι λες ψέματα πρόσεχε γιατί θα ψευδομαρτυρήσεις για αθώο άτομο.

Αν δεις ότι λένε ψέματα γνωστοί σου, θα πάθουν μεγάλες συμφορές, αν κάποιος άλλος λέει σε σένα ψέματα θα δανειστεί από σένα χρήματα και δεν θα στα επιστρέψει.

Αν είναι γυναίκα που σου λέει ψέματα, το αίσθημα της για σένα θα είναι ψεύτικο.

Αν εσύ λες ψέματα σε γυναίκα δεν έχεις καλούς σκοπούς για την σχέση σας, θα προσπαθήσεις να την βλάψεις αλλά στο τέλος θα γίνει το αντίθετο.

Ψευδάργυρος: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δουλεύετε με ψευδάργυρο, σημαίνει σημαντική πρόοδο. Οι επιχειρήσεις σας θα πάρουν μεγάλη και ζωηρή άνοδο σε πολλές κατευθύνσεις.

Το να ονειρευτείτε ψευδάργυρο είναι υπόσχεση για μια μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται πολύ κοντά σας.

Ψευδός: Αν ονειρευτείτε πως είπατε ψέματα για να γλιτώσετε κάποια τιμωρία, σημαίνει πως θα φερθείτε άτιμα σε κάποιο αθώο πρόσωπο.

Αν δείτε πως είπατε ψέματα για να προστατέψετε κάποιο φίλο από βαριά τιμωρία, σημαίνει πως θα δεχτείτε άδικες επικρίσεις, αλλά θα τις ξεπεράσετε και θα απολαύσετε τα προνόμια ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Αν ονειρευτείτε πως άλλοι είπαν ψέματα, σημαίνει πως υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας απογοητεύσουν.

Αν νομίσατε, «τ' όνειρο σας, ότι κάποιοι σας είπαν ψευτιές, σημαίνει ότι θα χάσετε την πίστη σας για ένα έργο που είχατε σκοπό να κάνετε.

Αν δείτε ότι κάποιος σας αποκάλεσε ψεύτη, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από δόλια πρόσωπα. Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της είναι ψεύτης σημαίνει πως η άπρεπη συμπεριφορά του θα της κοστίσει την απώλεια φίλου.

Αν ονειρευτείτε πως είπατε ψέματα για να γλιτώσετε κάποια τιμωρία, σημαίνει πως θα φερθείτε άτιμα σε κάποιο αθώο πρόσωπο.

Αν δείτε πως είπατε ψέματα για να προστατέψετε κάποιο φίλο από βαριά τιμωρία, σημαίνει πως θα δεχτείτε άδικες επικρίσεις, αλλά θα τις ξεπεράσετε και θα απολαύσετε τα προνόμια ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Αν ονειρευτείτε πως άλλοι είπαν ψέματα, σημαίνει πως υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας απογοητεύσουν.

Αν νομίσατε, «τ' όνειρο σας, ότι κάποιοι σας είπαν ψευτιές, σημαίνει ότι θα χάσετε την πίστη σας για ένα έργο που είχατε σκοπό να κάνετε.

Αν δείτε ότι κάποιος σας αποκάλεσε ψεύτη, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από δόλια πρόσωπα.

Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της είναι ψεύτης σημαίνει πως η άπρεπη συμπεριφορά του θα της κοστίσει την απώλεια φίλου.

Ψήσιμο ψωμιού: Το όνειρο αυτό είναι δυσμενές για μια γυναίκα. Προμηνά κακή υγεία και πολλά παιδιά* φτώχεια και απουσία υποστηρικτών.

Ψήφος: Το να δείτε στον ύπνο σας ότι ψηφίζατε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα ότι θα μπλεχτείτε σε ταραχές που θα έχουν αντίχτυπο σε ολόκληρη την κοινότητα σας.

Αν ονειρευτείτε ότι ψηφίζατε με δόλο, είναι σημάδι ότι η ατιμία θα καταπνίξει και τις πιο έντιμες πλευρές του χαρακτήρα σας.

Ψίθυρος: Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε ψίθυρο, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από το κουτσομπολιό ανθρώπων που είναι πολύ κοντά σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας ψιθύριζε συμβουλές ή προειδοποίηση, είναι σημάδι ότι πράγματι σας χρειάζεται συμπαράσταση και συμβουλή.

Ψυγείο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ψυγείο, σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Αν δείτε πως βάζατε πάγο σε ψυγείο, σημαίνει πως θα πέσετε σε δυσμένεια.

Ψύλλος: Αν ονειρευτείτε ψύλλους, σημαίνει πως θα οργιστείτε με τις σατανικές κομπίνες αυτών που βρίσκονται γύρω σας.

Για τους ερωτευμένους, το να δουν ψύλλους στους συντρόφους σας σημαίνει αστάθεια χαρακτήρων.

Ψυχαγωγία: Αν δείτε διασκέδαση με μουσική και χορό, οι σχέσεις σας με κάποιους που λείπουν θα πάνε καλά και θ' αποκτήσετε πλούτη και ευτυχία.

Για τους νέους, αυτό το όνειρο σημαίνει πολυποίκιλες ευχαριστήσεις και μεγάλη υπόληψη από μέρους των φίλων.

Ψυχή: Αν δεις ότι η ψυχή σου βγαίνει και πηγαίνει στους ουρανούς, σε μεγάλη υπόληψη σε έχει ο κόσμος και θα αποκτήσεις πολλούς φίλους και πολλές δόξες.

Αν η ψυχή σου πάει στο σκοτάδι πρόσεξε την συμπεριφορά σου πρόσεξε γιατί ο εγωισμός σου θα σε καταστρέψει.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, σημαίνει πως κινδυεύετε να αφοσιωθείτε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά.
Ο καλλιτέχνης που θα ονειρευτεί πως η ψυχή του βρίσκεται στο σώμα κάποιου άλλου, θα διακριθεί αν αφοσιωθεί στη δουλειά του και αφήσει κατά μέρους τους συναισθηματισμούς.

Αν ονειρευτείτε πως μέσα στο σώμα σας βρίσκεται η ψυχή κάποιου άλλου, θα βρείτε παρηγοριά και θα περάσετε, ευτυχισμένες μέρες κοντά σε κάποιον ξένο που πρόκειται να μπει στη ζωή σας.

Αν ονειρευτείτε πως συζητούσατε για την ανηθικότητα της ψυχής σας, σημαίνει ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και πως θα απολαύσετε τη συντροφιά μορφωμένων ανθρώπων.
Ψωμί: Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τρώει ψωμί, σημαίνει ότι θα πικραθεί από πεισματάρικα παιδιά, για τα οποία θα ξοδέψει πολλές μέρες ανώφελου μόχθου και στενοχώριας. . Αν δείτε ότι τρώγατε ψωμί μαζί με άλλους, είναι ένδειξη ότι θα αποχτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να τα βγάλετε πέρα στη ζωή.

Αν δείτε ένα κομμάτι ακάθαρτο ψωμί, σας περιμένει στέρηση και αθλιότητα.

Αν το ψωμί ήταν καλό και το πιάνατε, το όνειρο είναι καλό.

Ψωμί (σίκαλης) Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε ή είχατε ψωμί από αλεύρι σίκαλης, είναι σημάδι ότι θα έχετε ευχάριστο και οργανωμένο σπιτικό.
Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνατε μόνοι σας ψωμί από σίκαλη, είναι ένδειξη πως όλες σας οι ενέργειες είναι αποτέλεσμα σωστής κρίσης και μπορείτε να τις κατευθύνετε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

     Ω

Ώμοι Οι ώμοι συμβολίζουν την δυνατότητα και την ικανότητα να πραγματοποιούμε πράγματα.

Για το λόγο αυτό, αν στα όνειρα μας βλέπουμε με ανοιχτούς και γερούς ώμους είναι σημάδι υγείας, επιτυχίας και αυτοπεποίθησης.

Ενώ αν μας βλέπουμε με στενούς και λεπτούς ώμους, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, τότε κινδυνεύει η υγεία μας, η αυτοπεποίθησή μας και οι δυνατότητές μας για επιτυχία.

Ώρα/ρολόι: Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα είναι προσωρινές.

Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο.

Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα.

Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο.

Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις.

Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο.

Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό.

Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια.

Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου

Ωραίος Αν δείτε τον εαυτό σας ωραίο, είναι σημάδι ότι θα εξασκηθείτε στην κολακεία.

Αν ονειρευτείτε άλλα άτομα να είναι ωραία, είναι προμήνυμα ότι θα σας εμπιστευτούν άτομα που δεν αξίζουν

ΩΤΟΣΤΟΠ Αν ονειρευόμαστε ότι κάνουμε ωτοστόπ σημαίνει ότι δεν έχουμε κερδίσει ή δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί, που είμαστε. Το όνειρο μπορεί να είναι μια μεταφορά ότι κινούμαστε «δωρεάν» στη ζωή μας.

 

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ © 2008-2009 ΒΟΥΛΑ ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΥ*

από 7/4/09  .free counters.free counters......

...

Μετρητής 

Επισκεπτών

από 16/1/2009

.......