Ιστορικές γραμμές

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 06:11) Σάββατο, 10 Νοέμβριος 2012 13:05

Διαμαντής Χαράλαμπος, χρήση ΤΠΕ στην τάξη, ασκήσεις on line για παιδια του δημοτικού, εκπαιδευτικά λογισμικά δημιουργία ιστορικών γραμμών, ιστορικές γραμμές για το δημοτικό, ιστορία δημοτικού, timerime.com, dipity.com, timetoast.comΠολύ καλή ιστοσελίδα timerime.com που μας επιτρέπει να φτιάξουμε ιστορικές γραμμές. Χρειάζεται να κάνουμε λογαριασμό .Μπορείς να ξεκινήσεις από π.Χ.  και να συνεχίσεις. Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες , σημειώσεις και ότι φτιάξεις εύκολα να το ανεβάσεις σε ιστοσελίδα. Είναι δωρεάν. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ. Μπείτε από δω.

 

 

 

 

Και άλλη μια ιστοσελίδα  dipity.com που μας παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ιστορικές γραμμές. Έχει περιορισμό τριών ιστορικών γραμμών.Δύσκολα όμως ανοίγει η ιστοσελίδα. Δίνει μερικές επιλογές παραμετροποίησης. Το  πρόβλημα είναι ότι μπορείς να κάνεις μόνο τρεις ιστορικές γραμμές.  Δείτε ένα παράδειγμα εδώ. Αν σας ενδιαφέρει μπείτε από δω.

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα timetoast.com μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε εύκολα και γρήγορα ιστορικές γραμμές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανοίξουμε ένα λογαριασμό. Έχει μερικές επιλογές παραμετροποίησης της ιστορικής γραμμής και είναι δωρεάν. Δεν μπορείς όμως να βάλεις ημερομηνίες π.Χ. Αν σας ενδιαφέρει κάντε κλικ εδώ.

 

 

Δείτε και ένα βίντεο ( στα αγγλικά).