ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ , ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΟΥ.

Με λίγα λόγια ...

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ 70 , Δασκάλων.

1999
-
2002
     Αναπληρωτής σε σχολεία του Πειραιά.
20ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
  3o Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας
11o Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού.
2002       Διορισμός στην Κρήτη και τοποθέτηση στο Δημοτικό Σχολείο Φόδελε Ηρακλείου όπου και πρωτολειτούργησα το εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και ξεκίνησα την οργάνωση του Ηλεκτρονικού Αρχείου του Σχολείου.
2003       Μετάθεση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού όπου πέραν των διδακτικών μου υποχρεώσεων ανέλαβα και την διεκπεραίωση της Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας και σύνταξης Ηλεκτρονικών Εντύπων και Εγγράφων. Κάπου εδώ τοποθετώ και την έναρξη της αναζήτησης μου στα θέματα ανάπτυξης Ιστοσελίδων και εφαρμογών Web.
2004      Απόσπαση στην γενέτειρά μου Σέρρες και τοποθέτησή μου στο 1/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μαυρολόφου Φυλλίδας όπου και για πρώτη φορά εξοπλίζεται το Σχολείο με 2 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές τόσο για τις Διοικητικές εργασίες όσο και για το νεοϊδρυθέν Ολοήμερο. Όλες οι Σχολικές Γιορτές και Εκδηλώσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν με χρήση των Υπολογιστών και των πολυμέσων που διέθεταν.
2005
-
Σήμερα
    Απόσπαση στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών όπου και αναλαμβάνω την εξέλιξη και διαχείριση της Ιστοσελίδας της Υπηρεσίας, την διεκπεραίωση της Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας καθώς και την εξυπηρέτηση των Σχολικών Μονάδων του Νομού σε προβλήματα τόσο Software και Hardware αλλά και παροχή λύσεων σε απλά καθημερινά χρηστικά προβλήματα. Χρήσιμο μπορώ να χαρακτηρίσω και το πλήθος των Εντύπων για κάθε σχολική χρήση που έχω συντάξει και αναρτήσει στην Ιστοσελίδα αλλά και όλων των άλλων που δεν έχουν αναρτηθεί αλλά έχω αποστείλει σε συναδέλφους και Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν επικοινωνίας τους μαζί μου.
    Mετάθεσή μου στο Νομό Σερρών.

      Θεωρώ μεγάλη επιτυχία την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας η οποία έχει αγγίξει το 1.140.000 επισκεπτών και με κατά μέσο ημερήσιο όρο που ξεπερνά τις 1.600 επισκέψεις.
      Αυτή είναι η αναγνώριση του Ιστοτόπου ως ένα καθημερινό μέσο - εργαλείο ενημέρωσης και είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή των όποιων κόπων.

 


 Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιδευσης

agentSmith
Δυο πολύ αγαπητοί μου μαθητές από το 3ο Δημ.Σχ.Κορυδαλλού ανακάλυψαν τη σελίδα και μαζί με ένα πολύ όμορφο mail μου έστειλαν και τον κύριο Smith.
Μάλλον σε κάτι του μοιάζω ... ελπίζω όχι στην ευγένεια και τους τρόπους .. χα χα χα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ