ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ , ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΟΥ.

Σύντομη γνωριμία με τη σελίδα ...

Φίλοι συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί , Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Φυσικά το μόνο που δε θέλω είναι απλά να καταλάβω τον συγκεκριμένο ιστοχώρο επειδή και μόνο έχουμε το δικαίωμα αυτό από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
    Σκέψη δική μου , αλλά και άλλων αξιόλογων συναδέλφων μου που έχουμε κάποια τριβή τόσο με τα εκπαιδευτικά όσο και με θέματα της εισόδου των νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση , ήταν και είναι να κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολη τη δουλειά όλων μας σχετικά με το θέμα της εφαρμογής κάποιων πολύ απλών πραγμάτων στην Διδακτική διαδικασία , αλλά και όχι μόνο.

Η ιδέα.

     Επί σειρά ετών προκειμένου να ικανοποιηθεί πλήθος υπηρεσιακών αναγκών , εγώ και αξιόλογοι συνάδελφοι , μπήκαμε στη διαδικασία διείσδυσης σε βάθος στα θέματα χρήσης προγραμμάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών , Ανάπτυξης Εφαρμογών καθώς και λειτουργικών λεπτομερειών αυτών των τόσο αξιόλογων εργαλείων που καθημερινά και περισσότερο καλούμαστε να χρησιμοποιούμε. 

      Αυτά λοιπόν τα αποτελέσματα των δικών μας αναζητήσεων και τις απαντήσεις των ερωτημάτων που αντιμετωπίσαμε , είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και με οποιονδήποτε το θέλει.

      Όπως καταλαβαίνετε ο όγκος όλων αυτών των αντικειμένων είναι τόσο μεγάλος που μόνο τμηματικά και σταδιακά είναι δυνατό να  αναρτηθεί σε μία Ιστοσελίδα. Αρχικά θα ικανοποιούμε δικές σας επιθυμίες και ερωτήσεις και παράλληλα θα εμπλουτίζουμε καθημερινά τα περιεχόμενά της με αυτά που κρίνουμε ότι είναι περισσότερο χρήσιμα και σημαντικά.

Σε τι μπορεί να σας βοηθήσει ο ιστότοπος αυτός ;

  • Tutorials : Μια χρήσιμη συλλογή από επιδείξεις δυνατοτήτων αρκετών προγραμμάτων τόσο καθημερινής αλλά και κάποιων όχι τόσο συχνής χρήσης. Τα συγκεκριμένα έχουν ελεγχθεί και κρίθηκαν ιδιαίτερα κατατοπιστικά.
  • Tips for Windows : Πράγματι μπορούμε να κάνουμε πολλά πραγματάκια για να διευκολύνουμε τη ζωή μας με τη χρήση των XP μιας και δίνουν δυνατότητες που οι περισσότεροι μας δε γνωρίζουμε ... Παρόλα αυτά όμως αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βάλετε χέρι σε "ευαίσθητες περιοχές" του υπολογιστή σας για να διορθώσετε κάτι που δε σας αρέσει ... ας το κάνει κάποιος ειδικός.
  • Demos : Μερικά χρήσιμα πιστεύω υποδείγματα, δημιουργημένα για να βοηθήσουν συναδέλφους με μικρή εμπειρία πάνω σε θέματα υπολογιστών , καθοδηγούν βήμα - βήμα σε αυτό που θέλετε να κάνετε.
cooperative

    Καθημερινά μέσα στον όγκο της υπηρεσιακής μας ενασχόλησης , αλλά και των οικογενειακών μας υποχρεώσεων , δίνουμε μεγάλη μάχη να ικανοποιήσουμε το αίτημα πολλών φίλων για το ανέβασμα αυτής της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ τους φίλους , συναδέλφους, και "συνενόχους" σε αυτό το εγχείρημα, για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αμέριστη υποστήριξή τους.