Περισσότερα
ΕΔΩ. |
ΥΛΙΚΑ:
2 διπλές
συσκευασίες κορνέτ σαντιγί με γεύση βανίλια
2 βανίλιες
1 κουτί γάλα
1 βαζάκι μαρμελάδα φράουλα περίπου 400 γρ.
3 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ Πιπαδοπούλου
2 σακουλάκια Γιώτης
Τρούφα Σοκολάτα 100gr |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Χτυπήστε στο μίξερ
τη σαντιγί για 5 λεπτά και μετά προσθέστε το
γάλα και τις βανίλιες
και συνεχίστε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά.
2.
Βάλτε στα ποτήρια 2
κουταλιές της σούπας απ την κρέμα, 1 τριμμένο μπισκότο, 1 κουταλιά
της σούπας μαρμελάδα και πάλι κρέμα.
3.
Στολίστε με τρούφα
σοκολάτας.
4.
Αφήστε το
γλυκό σας στο ψυγείο για μία ώρα. |