Ζαχαροπλαστική στην τάξη: Ορεογλυκό
Σχολικό έτος 2018-2019, Τάξη Γ2.


Η συνταγή εκτελέστηκε στην τάξη λίγο πριν το Πάσχα. Πρόκειται για ένα γλυκό εύκολο στην κατασκευή του και ιδανικό για την τάξη, αφού δε χρειάζεται ούτε μίξερ ούτε φούρνο και απαιτεί αρκετές κινήσεις για να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά. Απλώς πρέπει να φτιαχτεί την πρώτη διδακτική ώρα, να μπει στην κατάψυξη και να φαγωθεί την έκτη διδακτική ώρα.

 

ΥΛΙΚΑ:

6 κουταλιές κακάο
2 ζαχαρούχα γάλατα
4 πακέτα μπισκότα ορέο ή τύπου ορέο
1 βιτάμ
1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας
1 σακουλάκι πολύχρωμη τρούφα
 


Περισσότερα ΕΔΩ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 

 

 

1. Λιώνουμε το βιτάμ, το βάζουμε με το γάλα σε βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε με μία κουτάλα.
2. Προσθέτουμε το κακάο.
3. Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε.
4.
 Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί.
5. Διακοσμούμε με τις σταγόνες και την τρούφα.
6. Αφήνουμε στην κατάψυξη 3-4 ώρες.
 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

Δημιουργός Copyright © 2018-2019,
Μυλωνάκη Δήμητρα
,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 18/12/2024

counter free