Περισσότερα
ΕΔΩ.
|
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ.
αλεύρι φαρινάπ
1 κούπα λάδι
5 αυγά
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
2 βανίλιες
1
φακελάκι σταγόνες σοκολάτας
1 φακελάκι άσπρα μύγδαλα
Άχνη ζάχαρη
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο
στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη και τα αυγά.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και τον χυμό στο μίγμα και
ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.
Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
Ψήνουμε το κέικ στον φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Μόλις το κέικ κρυώσει, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη
και στολίζουμε με αμύγδαλα. |