Ιστοσελίδα της Λυσσαρέας Αρκαδίας
Home Δημοτικό Τραγούδι Αρχαία Ηραία Μαθητικό Βήμα Παραδοσιακή Μαγειρική Συνδέσεις

 ΚΑΝΕΛΛΟΣ  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Κανέλλος Κανελλόπουλος γεννήθηκε στα Βραχνέϊκα Πατρών το 1957. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Σήμερα υπηρετεί στο 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.
Από  1973-1993 διατέλεσε αθλητής ποδηλασίας του Π.Ο. Πατρών, βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών από το 1977, 500 και πλέον φορές διεθνής. Ήταν 15 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών σε αγωνίσματα δρόμου και πίστας (14 ατομικά και ένα ομαδικό), 16 φορές Βαλκανιονίκης σε αγωνίσματα δρόμου και πίστας, ομαδικά και ατομικά (2 χρυσά) και 2ος Μεσογειονίκης στην Καζαμπλάνκα.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  -  ΔΙΕΘΝΗ  ΒΡΑΒΕΙΑ
 

   
              
   


   

     

Αυτοδίδακτος ζωγράφος από μικρό παιδί.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής ποδηλασίας το 1993 ασχολείται συστηματικά με την Ορθόδοξη Εικονογραφία. Ξεκίνησε μαθήματα με τον καθηγητή Γιώργο Κόρδη στο πλευρό του οποίου παραμένει ανελλιπώς μέχρι σήμερα, ως μαθητής και συνεργάτης. Ιδρυτικό μέλος της
ΕΙΚΟΝΟΥΡΓΙΑΣ όπου και παραδίδει μαθήματα σχεδίου, χρώματος τεχνικών κ.λ.π. από το 1995 μέχρι σήμερα, με τον Γιώργο Κόρδη επικεφαλής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής-αγιογραφίας με το Σύλλογο Φίλων του Αθλητισμού. Επίσης συμμετέσχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις αγιογραφίας, κυρίως ως μέλος της ΕΙΚΟΝΟΥΡΓΙΑΣ. Έχει συμμετάσχει στην αγιογράφηση μεγάλων επιφανειών (τοιχογραφίες) με τον Γιώργο Κόρδη σε Ιερές Μονές (καθολικά–παρεκκλήσια-τράπεζες) σε ιδιωτικές ή Ενοριακές Εκκλησίες καθώς και εικονογράφηση τέμπλων και φορητών εικόνων:


Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
συμμετέχει στην έκθεση  Βυζαντινής Εικόνας
(14  Απριλίου  -  3   Μαΐου)
στην Αίθουασα Τέχνης ΑΕΝΑΟΝ
Κατεχάκη  70,   115 25,   Αθήνα
ΤΗΛ  210 6711 264 
fax 
210 6745 086
ΧΟΡΗΓΟΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Prodital  LTD


  
 

 
    ΠΗΓΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ    www.eikonourgia.gr/pages_gr/main_gr.htm


1 2 3 4 5 6

Η Σελίδα των Πολιτιστικών Ειδήσεων  ενημερώθηκε </ > 21-Φεβ-2018