Αποτελέσματα πιστοποίησης Β επιπέδου

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πιστοποίησης των εκπαιδευτικών (επιμορφούμενων Δ, Ε & ΣΤ περιόδου), που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν και να εκτυπώσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους μέσω του Πληροφορικού συστήματος (MIS) της Πράξης, με χρήση των κωδικών τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://b-epipedo2.cti.gr/mis (επιλογή: Αποτέλεσμα Πιστοποίησης Β Επιπέδου)

 Τέλος, υποβολή ένστασης επί των ως άνω αποτελεσμάτων είναι δυνατή εντός τριών (03) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημέρας δημοσίευσης των αποτελεσμάτων στο Πληροφοριακό Σύστημα (MIS) της Πράξης, ήτοι έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23.10.2015 και ώρα 15:00.

Για να δείτε την ανακοίνωση click here

Εξετάσεις πιστοποίησης Β επιπέδου

Οι εξετάσεις πιστοποίησης προβλέπεται να διεξαχθούν στο διάστημα Μαΐου – Ιουνίου 2015 (Σαββατοκύριακα), σε Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) σε όλη τη χώρα. Για την Κρήτη, στο Πολυτεχνείο στα Χανιά.

Οι δοκιμασίες πιστοποίησης Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε. θα βασιστούν στη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε και στις προηγούμενες περιόδους πιστοποίησης, δηλαδή on line εξέταση, η οποία περιλαμβάνει αυτοματοποιημένο (τεστ ερωτήσεων) και μη αυτοματοποιημένο μέρος (ανάπτυξη πλήρους θέματος σχετικού με την εκπόνηση ενός σχεδίου μαθήματος και τον χειρισμό αυτού του σχεδίου στην τάξη). Στην «Πύλη Ενημέρωσης» της Πράξης (ΕΔΩ) διατίθενται δείγματα θεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στην πλατφόρμα http://b-epipedo2.cti.gr

ΣΤ΄ περίοδος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των εκπαιδευτικών για την επιμόρφωση Β επιπέδου.

Οι συνεδρίες ξεκινούν την εβδομάδα 15-19 Δεκεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Νέα βιβλία Πληροφορικής

Εκδόθηκαν και έχουν διανεμηθεί στα σχολεία μας, τα νέα βιβλία πληροφορικής.
Επίσης μπορείτε να τα κατεβάσετε από τον ιστότοπο του
Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

Συγκεκριμένα:

Α Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ: Εφαρμογές Πληροφορικής.

Β Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ: Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ.