001 Δρ Γεώργιος Κόσυβας (PhD, DES, Med)

Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών 

 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας

 

Καλωσόρισες στον Ιστότοπο

 

Αγαπητέ συνάδελφε

  
Ο εν λόγω ιστότοπος έχει κυρίως συμβουλευτικό χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε για να στηρίξει το διδακτικό σου έργο, ως μαχόμενου μαθηματικού στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

Τα δεδομένα της επιστήμης και της έρευνας για τη Μαθηματική Εκπαίδευση που εκτίθενται καθώς και οι διδακτικές προτάσεις και ιστοπλοηγήσεις που συστήνονται ανοίγουν δυνατότητες για ποικίλους προβληματισμούς οι οποίοι αναμένεται να συνεχιστούν κατά τα συνεργατικά επιμορφωτικά σεμινάρια στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Κατά βάση αποτελούν εναύσματα για συζητήσεις μεταξύ των εκπαιδευτικών, παρά ετοιμοπαράδοτες συνταγές εφαρμόσιμες με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις σχολικές τάξεις.

 

Ελπίζω το περιεχόμενο των ιστοσελίδων να ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις, τις ανησυχίες και τις ανάγκες σου και να προσφέρει σημεία εκκίνησης που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης των Μαθηματικών με τρόπους που θα ωφελήσουν όλους τους μαθητές. Θα χαρώ πολύ να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για διαρκή αλληλοενημέρωση και ουσιαστική συνεργασία μαζί σου.

    

alt

Περισσότερα για τον λόγο δημιουργίας του ιστότοπου...