Σχολικές δραστηριότητες

Στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος, δημιουργήθηκε η σχολική μας εφημερίδα, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

http://schoolpress.sch.gr/armenews/

 

  Το σχολείο μας, Γυμνάσιο και Λύκειο Αρμενίου, από το 1997 έως το 2003 είχε θεατρική ομάδα με την οποία συμμετείχε σε θεατρικούς αγώνες, μάλιστα σε περιφερειακούς αγώνες στην Καρδίτσα διακρίθηκε με την ?Αντιγόνη? του Σοφοκλή με το τρίτο βραβείο.

 Οργανώτριες της εκάστοτε θεατρικής ομάδας ήταν οι κυρίες Μουλατζίκου και Καρδουλάκη.

Την σχολική χρονιά 2010 ? 2011 η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου και Λυκείου Αρμενίου, με την καθοδήγηση της κ. Τσιάνα, φιλολόγου, του κ. Βογιατζή, μαθηματικού και του κ. Μαρουσούλη, ΦΑ, με την συνεργασία των μαθητών της Β? Λυκείου παρουσίασαν στην πλατεία του Αρμενίου, σ? ένα πραγματικό λαϊκό πανηγύρι  ?Σκηνές από τις Ελληνικές κινηματογραφικές κωμωδίες  της δεκαετίας του 60?.

 

Προγράμματα Περιβαλλοντικής, Αγωγής Σταδιοδρομίας και Αγωγής Υγείας εκπονούνται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 1995 μέχρι σήμερα .

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής το σχολείο μας, Γυμνάσιο και Λύκειο Αρμενίου, είχε εγκριθεί σε δύο Ευρωπαϊκά Προγράμματα Κινητικότητας (ΕΙΝ) και οι μαθητές με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κυρίες Μουλατζίκου και Καρδουλάκη ταξίδεψαν δωρεάν στην Ολλανδία (Α? Λυκείου 1997 ? 1998) και στην Κρήτη (Γ? Λυκείου 1998 ? 1999) επί οκταήμερο αντίστοιχα.

 Ειδικά στην Αγωγή Σταδιοδρομίας και στον ΣΕΠ, ο θεολόγος κ. Ανδρεόπουλος, καλούσε κατ? έτος στο σχολείο μας ως ομιλητές σημαίνοντα πρόσωπα.

 http://gym-armen.blogspot.com/

Ως αποτέλεσμα των σχολικών δραστηριοτήτων, οι ομάδες των εκάστοτε προγραμμάτων επισκέπτονται την Αθήνα (κατά βάση) σε τριήμερες εκπαιδευτικές επισκέψεις.

 Το Λύκειο Αρμενίου (B? τάξη) εκπονεί διμερές πρόγραμμα Comenius, ?crossroadsovertheAegean? σε συνεργασία με το SuatTerimerAnadoluLisesi, πρότυπο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, για την περίοδο 2011 ? 2013, με συντονίστρια την κ. Καρδουλάκη Κυριακή, φιλόλογο.

http://crossroadsovertheaegean.blogspot.com/

 

Οι ομάδες πετοσφαίρισης Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων, παίδων και κορασίδων, επί εποχής κυρίου Τσαντίλη, καθηγητού ΦΑ, 2000 ? 2009, συμμετείχαν κάθε χρόνο στους μαθητικούς αγώνες και διεκρίνοντο σε τοπικό επίπεδο και μάλιστα το 2009 και οι δύο ομάδες παίδων πρώτευσαν στο μαθητικό Θεσσαλικό πρωτάθλημα.

 

Υποκατηγορίες

Tuesday the 3rd. Joomla 2.5 Templates. 17ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Copyright 2012

©