Στοιχεία Μηχανών Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

 

  Στοιχεία μηχανών μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android

 

Η εφαρμογή "Στοιχεία Μηχανών" αναπτύχθηκε από τον εκπαιδευτικό Κοράκη Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Μηχανικό ΕΜΠ καθηγητή του Εσπερινού ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στα πλαίσια σπουδών σχετικές με την πληροφορική. Η εφαρμογή αποτελεί μία συνεισφορά στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση και ιδιαίτερα στους μαθητές της.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστό ή Λάθος, ερωτήσεις Επιλογής, ερωτήσεις Θεωρίας και Ασκήσεις και διάφορα βοηθήματα όπως τυπολόγιο. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μία παρατήρηση, ή κάποια ιδέα που εσείς έχετε μπορείτε να στείλετε email. Η εφαρμογή θα βγαίνει σε βελτιώσεις οπότε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορείτε να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση και να μάθετε τι καινούργιο υπάρχει.

Για να γίνει αξιολόγηση της εφαρμογής μπορείτε:

Αν είσαστε καθηγητής μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1X43SxtjzMTSuVyDB4tQhESPMhgA_XVoTbHXSUcWYlx0/viewform

Αν είσαστε μαθητής μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1NaT_lQGZ89Mt_yLeYEjy7lzk2iNCd9FfyFBoAWIXZG8/viewform

 

Οδηγίες εγκατάστασης

 

Για να μπορούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές να εγκαθιστούν την εφαρμογή δημιούργησα λογαριασμό στο googleplay και η εφαρμογή έχει δημοσιευθεί εκεί. Μπορείτε να δείτε τη πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής   και να την εγκαταστήσετε αν έχετε λειτουργικό Android. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή θα πρέπει να υπάρχει λογαριασμός στη google (πρέπει να κάνει εγγραφή). Για να βρείτε την εφαρμογή πρέπει να γίνει   αναζήτηση με το όνομα <<στοιχεια μηχανων>>  ή <<Korakis>>στο google  play.

 

Θα ήθελα να ενημερώσετε συναδέλφους μηχανολόγους για να κάνουν χρήση της εφαρμογής. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα  ή ότιδήποτε θέλετε να επισημάνεται, ή οποια λάθη θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο emailkkor1969@gmail.com

 

 

 

 

 

Παρακάτω φαίνονται μερικές φωτογραφίες από την εφαρμογή.

 

 

 

Εικόνα από το googleplay

Αρχική οθόνη

Ερωτήσεις θεωρίας

 

 

 

 

 

 

Ερωτήσεις Σωστό ή λάθος

Ερωτήσεις ασκήσεων

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Κοράκης Κωνσταντίνος.

Πρόσθετες πληροφορίες