Οδηγίες για την εισαγωγή με την κατηγορία των αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακ. έτους 2011-12

Σχετικά με τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, από 1-10 Σεπτεμβρίου 2011, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών, σας ενημερώνουμε:

1. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία και μόνο αίτηση για εισαγωγή με την κατηγορία των αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 (όχι δύο αιτήσεις με διαφορετικές βεβαιώσεις εγγραφής αθλητή).
2. Στη μία και μοναδική αίτηση που θα υποβάλει κάθε αθλητής μπορεί να κάνει χρήση μίας και μόνο διάκρισης (αθλητές που έχουν σημειώσει περισσότερες της μίας διακρίσεις επιλέγουν ποια από όλες θα χρησιμοποιήσουν).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αθλητής έχει σημειώσει από 8-10-2008 μέχρι και 31-8-2011 διάκριση και σε μαθητικούς-σχολικούς αγώνες και σε πανελλήνιους αγώνες. Στην περίπτωση αυτή γίνονται δεκτές δύο βεβαιώσεις εγγραφής αθλητή, μία για τους μαθητικούς-σχολικούς αγώνες και μία για τους πανελλήνιους αγώνες.
3. Μεταξύ των δικαιολογητικών που οφείλουν να προσκομίσουν οι αθλητές είναι η βεβαίωση εγγραφής αθλητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αν η βεβαίωση αυτή έχει εκδοθεί πριν την 1-2-2011, θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με τη βεβαίωση εγγραφής και την επικαιροποίησή της.
4. Να γίνει συμπλήρωση του φετινού εντύπου αίτησης με θέμα: «Συμμετοχή στην επιλογή αθλητών έτους 2011». Προσοχή, να είναι υπογεγραμμένη.
5. Να γίνει συμπλήρωση του φετινού εντύπου υπεύθυνης δήλωσης. Προσοχή, να είναι υπογεγραμμένη. Η θέση υπογραφής βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα. Το 1) α. πρέπει να συμπληρωθεί από όλους ανεξαιρέτως τους αιτούντες και αναφέρεται στη διάκριση της οποίας κάνουν χρήση φέτος προκειμένου να εισαχθούν με την κατηγορία των αθλητών και για την οποία προσκομίζουν βεβαίωση εγγραφής αθλητή. Το 1) β. συμπληρώνουν μόνο οι αθλητές που έχουν σημειώσει από 8-10-2008 μέχρι και 31-8-2011 διάκριση και σε μαθητικούς-σχολικούς αγώνες και σε πανελλήνιους αγώνες. Στο σημείο αυτό αναγράφονται τα στοιχεία της μίας εκ των δύο διακρίσεων που κάνουν χρήση φέτος προκειμένου να εισαχθούν με την κατηγορία των αθλητών και για την οποία προσκομίζουν βεβαίωση εγγραφής αθλητή, καθώς στο 1) α. δε δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης των στοιχείων και των δύο διακρίσεων. Το 1) β. συνεχίζεται και στη δεύτερη σελίδα. Το 2) συμπληρώνουν όσοι έχουν κάνει χρήση σε παρελθόν έτος άλλης διάκρισης ή άλλων διακρίσεων (όχι αυτών που κάνουν φέτος χρήση) για εισαγωγή τους με την κατηγορία των αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
6. Tα φωτοαντίγραφα της βεβαίωσης πρόσβασης και του απολυτηρίου, που υποβάλλονται από τους υποψηφίους, δύνανται να επικυρωθούν από το Διευθυντή του Λυκείου ή τον Προϊστάμενο του Γραφείου ή τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης στην οποία υποβάλλεται η αίτηση, αν ο υποψήφιος προέρχεται από δημόσιο σχολείο, ή μόνο από τον Προϊστάμενο του Γραφείου ή τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης στην οποία υποβάλλεται η αίτηση, αν ο υποψήφιος προέρχεται από ιδιωτικό σχολείο.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *