Παράδοση εξοπλισμού και υλικοτεχνικής υποδομής δομών ΣΕΠ

Σε ότι αφόρα τις δομές ΣΕΠ, με ευθύνη των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011 ? 2012 να φροντίσουν ως προς τα παρακάτω:
A. Σε ότι αφορά τα ΓΡΑΣΕΠ:

  • Οι χώροι, το αρχείο και η υλικοτεχνική υποδομή των ΓΡΑΣΕΠ να παραμείνουν ως έχουν μέχρι την υπογραφή του νόμου για την αναδιάρθρωση της διοίκησης της εκπαίδευσης, με ευθύνη των διευθυντών των σχολικών μονάδων όπου εδρεύουν.
  • Στις σχολικές μονάδες όπου γίνεται συγχώνευση, το αρχείο και η υλικοτεχνική υποδομή του ΓΡΑΣΕΠ να παραδοθεί στο διευθυντή της νέας σχολικής μονάδας μέχρι νεωτέρας.

B. Σε ότι αφορά τα ΚΕΣΥΠ: Για τα ΚΕΣΥΠ όπου δεν θα έχουμε υπευθύνους να τα στελεχώσουν την 1-9-2011, η παράδοση των χώρων του αρχείου και της υλικοτεχνικής υποδομής να γίνει στο Διευθυντή ΔΔΕ όπου ανήκει το ΚΕΣΥΠ.

Παράδοση της αίθουσας, του αρχείου και του εξοπλισμού των ΓΡΑΣΕΠ

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούσαν στα ΓΡΑΣΕΠ και των οποίων η θητεία έληξε στις 31 ? 08 -2011, ή όσοι υπηρετούσαν με προσωρινή πλήρωση μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, να παραδώσουν την αίθουσα του ΓΡΑΣΕΠ, το αρχείο και τον εξοπλισμό, στο διευθυντή της σχολικής μονάδας όπου στεγάζεται το ΓΡΑΣΕΠ, ή στο διευθυντή της νέας σχολικής μονάδας, σε περίπτωση συγχώνευσης. Η παράδοση να γίνει με πρωτόκολλο παραλαβής παράδοσης και ταυτόχρονη καταγραφή του υπό παράδοση υλικού.
Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να εφαρμόσουν πιστά τις οδηγίες όπως αυτές αναφέρονται στο με αριθ. πρωτ. 99024/Γ7/02-09-2011 έγγραφο του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. με θέμα «Παράδοση εξοπλισμού και υλικοτεχνικής υποδομής δομών ΣΕΠ».

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *