Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



«Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα»

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο «Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» είναι διαθέσιμο, χωρίς επιβάρυνση, στους δασκάλους, καθηγητές και άλλους εκπαιδευτικούς.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ:

 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, «ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»

Ο Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό είναι ένα πλήρες βιβλιαράκι για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε σχολικά προγράμματα. Περιλαμβάνει σχέδια μαθημάτων, μια σύντομη ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το πλήρες κείμενο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ιδέες για δραστηριότητες και γλωσσάριο. Τα επίσημα έγγραφα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οργανώσεις και αναφορές περιέχονται, επίσης, για εύκολη αναφορά.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ένα νέο, συναρπαστικό φιλμ που εξηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα μέσα από την παραστατική αφήγηση της ιστορίας, της εξέλιξης και της αξίας που έχουν για τη ζωή σήμερα. Ο όρος «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι οικείος σχεδόν σε όλους, αλλά η σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είναι πλήρως κατανοητή. Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ένα χρονικό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που κορυφώθηκε με τη δημιουργία ενός καταστατικού που τα περιέχει όλα: την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αλλά σήμερα, με τη μακάβρια πραγματικότητα των εκτεταμένων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτό το φιλμ είναι μια πρόταση όσον αφορά το από πού θα πρέπει να ξεκινήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε να υπάρξουν αποφασιστικές αλλαγές στον κόσμο.

 

24 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Ως συνοδευτικό βιβλιαράκι του φιλμ Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αυτή η έκδοση προσφέρει μια βασική εισαγωγή στα ανθρώπινα δικαιώματα, σκιαγραφώντας την εξέλιξή τους μέσα στο μοντέρνο σύστημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παρουσιάζει στον αναγνώστη τα πιο σημαντικά εργαλεία και προτείνει ενέργειες που ο καθένας μπορεί να κάνει για να αυξήσει την επίγνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη δική του ζώνη επιρροής.

 

24 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ

Αυτό το βιβλιαράκι περιλαμβάνει την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με πολλά από τα δικαιώματα εικονογραφημένα για μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικό Πακέτο «Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Πηγή: «Ενωµένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώµατα (Uhr)»


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022