Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠγ

ΘΕΜΑ : Αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠγ στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική επιπέδων A (A1 & A2), B (B1 & B2)  και Γ1 , Ισπανική επιπέδων B (B1 & B2) και Γ1 και Τουρκική επιπέδου B (B1 & B2), περιόδου Μαΐου 2013 και εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σας αποστέλλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2013 που θα διενεργηθούν στις 11-12 Μαΐου 2013 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική επιπέδων Α (Α1 & Α2), B (B1 & B2)  και Γ1 , Ισπανική επιπέδων B (B1 & B2)  και Γ1 και Τουρκική επιπέδου B (B1 & B2)  .

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων ισχύει για όλους τους υποψηφίους. Η προσέλευση των υποψηφίων γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ μετά τη διανομή των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος. Ο οριζόμενος χρόνος δυνατής αποχώρησης για τις ενότητες 1 «κατανόηση γραπτού λόγου» και 2 «παραγωγή γραπτού λόγου» δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το ένα τρίτο (1/3) της συνολικής διάρκειας της εξέτασης κάθε μίας από τις δύο αυτές ενότητες.

Σε πολλά εξεταστικά κέντρα όπου εξετάζονται ταυτόχρονα δύο (2)  επίπεδα, αποστέλλονται ζευγάρια εξεταστών που θα εξετάσουν διαδοχικά και τα δύο επίπεδα. Δηλαδή, θα ξεκινήσουν με το επίπεδο που έχει το μικρότερο αριθμό υποψηφίων, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η εξέταση του επιπέδου αυτού και στη συνέχεια θα συνεχίσουν με την εξέταση του άλλου ταυτόχρονα εξεταζόμενου επιπέδου. Το ίδιο θα ισχύσει και στα εξεταστικά κέντρα όπου έχει ορισθεί μόνο ένα (1) ζευγάρι εξεταστών και για τα δύο επίπεδα που εξετάζονται την ίδια ημέρα. Η επιτροπή του εξεταστικού κέντρου θα καταρτίσει, ανάλογα, το πρόγραμμα της προφορικής εξέτασης.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παρακαλούμε με ευθύνη σας να δοθούν ανακοινώσεις με το πρόγραμμα των εξετάσεων στον τοπικό τύπο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και στα κέντρα ξένων γλωσσών αρμοδιότητάς σας. Επίσης, το πρόγραμμα των εξετάσεων, με την παραλαβή του, θα αναρτηθεί στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες είναι τα εξής :

α) 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, Αχιλλέως 37-41 και Μυλλέρου (για άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες, η είσοδος γίνεται από τον πεζόδρομο Γιατράκου), Μεταξουργείο, τηλ. 210-52.21.158, 210-52.03.905, 210-52.25.189 (μετρό Μεταξουργείου).

Σε αυτό το εξεταστικό κέντρο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην Αθήνα.

β) Ενιαίο Μουσικό Σχολείο Θεσ/νίκης, Προέκταση Εγνατίας, 55535 Πυλαία, Τηλ: 2310 300828.

Σε αυτό το εξεταστικό κέντρο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη.

 Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες έχουν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων με ειδικέςεκπαιδευτικές ανάγκες, να ενημερώσουν τους υποψηφίους της περιοχής τους όσον αφορά το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο θα εξεταστούν.

Για να δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων πατήστε πάνω στο συνημμένο.

Πηγή: ΔΔΕ Ευρυτανίας

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (programma_grapton_proforikon_maios_2013.docx)Πρόγραμμα [ ]64 kB

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022