Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Διαγωνισμός "ονομασία μασκότ"

1.Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το τμήμα Εκπαίδευσης της ESA.

2. Στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών που μένουν σε ένα από τα 20 κράτη μέλη της ESA ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα κράτη*.

3. Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα παιδιά μελών του προσωπικού και των αναδόχων που εργάζονται για την ESA καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

4. Επιτρέπεται μόνο μία εγγραφή ανά άτομο ή ανά ομάδα. Τα παιδιά που συμμετέχουν ως μέλη μιας ομάδας δεν μπορούν να εγγραφούν ατομικά.

5. Η προθεσμία για εγγραφή στο διαγωνισμό λήγει στις 29 Μαρτίου 2013 στις 18:00 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (17:00 Μέση Ώρα Γκρίνουιτς).

6. Οι εγγραφές πρέπει να γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας «Διαγωνισμός».

7. Η εγγραφή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή γλώσσα.

8. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, τη διεύθυνση email, το όνομα του σχολείου και τη γεωγραφική τοποθεσία τους. Στην περίπτωση ομαδικών συμμετοχών, ένα μέλος της ομάδας πρέπει να επιλεγεί ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του.

9. Οι εγγραφές γίνονται αποδεκτές μόνο εάν έχει συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα. Η αιτιολόγηση της επιλογής του προτεινόμενου ονόματος δεν πρέπει να υπερβαίνει τον ειδικό χώρο που υπάρχει για το σκοπό αυτό.

10. Τα προτεινόμενα ονόματα θα αξιολογηθούν από μια επιτροπή κριτών που αποτελείται από στελέχη των τμημάτων Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης της ESA.

11. Τα κριτήρια αξιολόγησης των ονομάτων είναι: α) πόση απήχηση έχει ένα όνομα και β) πόσο εύκολα προφέρεται και αποτυπώνεται στη μνήμη σε διάφορες γλώσσες. Εάν το νικητήριο όνομα έχει προταθεί από πολλούς συμμετέχοντες, οι κριτές θα επιλέξουν τον νικητή πρώτα με βάση την αιτιολόγηση που έχει δοθεί για την επιλογή του ονόματος. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότεροι από ένας συμμετέχοντες για το νικητήριο όνομα, ο νικητής θα επιλεγεί με κλήρωση. Οι αποφάσεις των κριτών είναι οριστικές.

12. Θα επιλεγούν δέκα φιναλίστ, από τους οποίους θα προκύψει ο μεγάλος νικητής. Η ESA θα ζητήσει την άδεια των γονιών τους για να συμπεριλάβει μια φωτογραφία των παιδιών στο άρθρο ανακοίνωσης των νικητών.

13. Θα απονεμηθούν βραβεία και στους δέκα φιναλίστ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στη διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




 * Κράτη μέλη της ESA το 2013
Αυστρία, Βέλγιο, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνεργαζόμενα κράτη
Καναδάς, Εσθονία, Ουγγαρία και Σλοβενία.

Για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα πατήστε εδώ.

Πηγή:http://www.esa.int/


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022