Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



"Το σχολείο δημιουργεί": Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί

 "Το σχολείο δημιουργεί": Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και τη Νέα Παιδεία. 1) Διαγωνισμός σκίτσου, γελοιογραφίας, κόμικς με θέμα τις αλλαγές του περιβάλλοντος, 2) Διαγωνισμός αστυνομικής ιστορίας ή σεναρίου με ήρωα τον Σέρλοκ Χολμς 3) Διαγωνισμός δημιουργικής γραφής (ιστορία επιστημονικής φαντασίας) και 4) Διαγωνισμός διαφημιστικής καμπάνιας κατά των ναρκωτικώνΓια περισσότερες πληροφορίες δείτε την ανακοίνωση. Μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε το δελτίο συμμετοχής αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε κάποιον από τους διαγωνισμούς.

Την επιστημονική ευθύνη έχει ο Κώστας Αγγελάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικών στο Τμήμα Ιστορίας του Ιoνίου Πανεπιστημίου,διευθυντής του περ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τους παραπάνω διαγωνισμούς μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ντόρα Τσακνάκη (211 3003500, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) είτε με την κα Νατάσα Μερκούρη ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Πηγή: Νέα Παιδεία


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022