Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



3ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη

ΘΕΜΑ:  «3ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη»

Σχετικό έγγραφο: το με αρ. πρ. 20188/Δ2/05-02-2015 εισερχόμενο έγγραφο του οικείου Υπουργείου

                         

Σας ενημερώνουμε ότι το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» προκηρύσσει τον 3ο  Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη «Μνήμη Καίτης Λασκαρίδη».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες όλων των τάξεων δημόσιων και ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.  Η τελική προθεσμία υποβολής του έργου των μαθητών/τριών είναι η  Παρασκευή 29 Μαΐου 2015. Στους/στις 3 πρώτους διακριθέντες μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα, θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα σε ειδική τελετή στην οποία θα προσκληθούν οι συμμετέχοντες καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την  κα Καλή Κυπαρίσση, τηλεφωνικά στο:210 4297540,-1,-2, με τηλεομοιοτυπία στο: 210 4296024 και ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

  Σας  επισυνάπτουμε  αναλυτικές  οδηγίες  που  αφορούν  στον εν λόγω διαγωνισμό και παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τις  σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σας. 

Πηγή: Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (odigies diagonismou-2.pdf)Οδηγίες διαγωνισμού[ ]235 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (panellinios diagonismos.docx)Έγγραφο[ ]58 kB

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022