Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Ο Μανώλης Μητσιάς στην Ανοιχτή Τέχνη!

Η «ANOIXTH TEXNH, σεμινάρια-διαλέξεις-δράσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμό» σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 7 μ.μ, στην παρουσίαση της πορείας του Μανώλη Μητσιά στο ελληνικό τραγούδι.
Τραγουδιστής με σπάνιο ταλέντο, ήθος και σοβαρότητα, στα σαράντα τέσσερα χρόνια της διαδρομής του στο τραγούδι είχε την ικανότητα και την τιμή να συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς. Για την φωνή του ο Νίκος Γκάτσος και ο Μάνος Χατζιδάκις έγραψαν κύκλους τραγουδιών.

Τραγούδησε ποίηση του Γιώργου Σεφέρη, του Μανώλη Αναγνωστάκη, του Μάνου Ελευθερίου, στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Άλκη Αλκαίου. Ο Μανώλης Μητσιάς μιλάει για την συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Δήμο Μούτση, με την «Ελευσίνα» του οποίου ξεκίνησε, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μάριο Τόκα, τον Ηλία Ανδριόπουλο. Με τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Άκη Πάνου.

Την συζήτηση με το κοινό θα συντονίσει η Αγαθή Δημητρούκα.

Είσοδος ελεύθερη, με απαραίτητη την κράτηση θέσεων.
Σάββατο, 9 Μαρτίου, στις 7 μ.μ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΕΧΝΗ
Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2,
Σύνταγμα, 105 57, ΑΘΗΝΑ (1ος όροφος)
www.anoixtitexni.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ: 210 32 27 188

Πηγή:www.anoixtitexni.gr


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022