Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Eκδήλωση με θέμα «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: οδηγεί σε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά μας;»

Το σχολείο μας, συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών σεμιναρίων για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύτερο κοινό, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, και ώρα 18.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας «Οδυσσέας Ελύτης», πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

«ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: οδηγεί σε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά μας;»
με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Γεωργία Φέλιου Μ.Α. Πανεπιστήμιο Μίντλσεξ στην Ανθρωπιστική-Συνθετική Ψυχοθεραπεία.

«Θεωρούμε συχνά ότι η αυτογνωσία είναι μια ουτοπική λέξη χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Άλλες φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε ήδη για τον εαυτό μας ό, τι χρειαζόμαστε, τι να σκαλίζουμε κι άλλο; Η αυτογνωσία είναι ένα ταξίδι με ένα ορίζοντα που μοιάζει να ξεμακραίνει συνεχώς όσο τον πλησιάζουμε. Είναι όμως ένα απαραίτητο και συναρπαστικό ταξίδι που μας φέρνει πιο κοντά όχι μόνο στον πυρήνα της ύπαρξής μας αλλά και στους άλλους. Πώς μας βοηθά η αυτογνωσία στη σχέση με τα παιδιά μας;»

Η κ. Γεωργία Φέλιου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με μακρά εμπειρία στην υποστήριξη ατόμων και ομάδων (Άγιος Σάββας, Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών. Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας,’’ Κλίμακα’’ μη κυβερνητική οργάνωση που χρηματοδοτείται εν μέρει από το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο προγραμμάτων για μια πιο ανθρώπινη μεταχείριση των ασθενών με θέματα ψυχικής υγείας, ενώ είναι εισηγήτρια επιμορφωτικών και βιωματικών σεμιναρίων και έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις.

Πηγή: Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

 


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022