Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Προκήρυξη Π.Μ.Σ. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 - 2014

 

 

Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» (Φ.Ε.Κ. 1156/30.07.2004, τ. Β΄) και το οποίο απονέμει:

 

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο πεδίο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».

 

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι  τρία (3) εξάμηνα πλήρους φοίτησης με το τελευταίο εξάμηνο να διατίθεται για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής ερευνητικής ή συνθετικής διατριβής.

 

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014 θα εισαχθούν στο Π.Μ.Σ. έως σαράντα (40) μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες. Πλέον του προβλεπόμενου αριθμού των επιτυχόντων/ουσών, δεκτοί/ες στο Π.Μ.Σ. ως υπεράριθμοι, γίνονται πτυχιούχοι υπότροφοι του Ι.Κ.Υ., εφόσον η υποτροφία τους είναι σχετική με το αντικείμενο του Π.Μ.Σ.

 

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί/ες, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 4 του Ν. 3685/2008 πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επίσης, υποψήφιοι μπορούν να είναι φοιτητές και φοιτήτριες, οι οποίοι/ες αναμένεται να καταστούν πτυχιούχοι/διπλωματούχοι μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών (Σεπτέμβριος 2013).

 

Οι κάτοχοι τίτλου Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ.

 

Για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. απαιτείται: α)  παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα 10 μαθήματα, επί συνόλου 11, από τα οποία εννέα (9) υποχρεωτικά και ένα (1) υποχρεωτικό επιλογής, β) η επιτυχής εξέταση στις εργαστηριακές ασκήσεις και τις πρακτικές ασκήσεις μέχρι το τέλος του β’ εξαμήνου και γ)  η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Ερευνητικής ή Συνθετικής Διατριβής (γ’ εξάμηνο).

 

Κατά τη διάρκεια των δύο εξαμήνων υποχρεωτικά είναι η παρακολούθηση των  μαθημάτων, των πρακτικών ασκήσεων και κάθε άλλου είδους εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Π.Μ.Σ. καθώς και η επιτυχής εξέταση σε αυτά.

 

Για τη λήψη του Μ.Δ.Ε. απαιτούνται συνολικά ενενήντα (90) πιστωτικές μονάδες (ECTS). Οι πιστωτικές μονάδες κατανέμονται ως εξής: 30 ECTS για τα μαθήματα του Α’ εξαμήνου, 30 ECTS για τα μαθήματα του Β’ εξαμήνου και 30 ECTS για την μεταπτυχιακή ερευνητική διατριβή ειδίκευσης (Thesis).

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε πάνω στο συνημμένο.

Πηγή: Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi_metaptixiako_perivantologiki_ekpaideysi.docx)Αίτηση[ ]40 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prokirixi_metaptixiako_perivantologiki_ekpaideysi.doc)Προκήρυξη[ ]666 kB

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022