Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Το Mega Revma Youth επιστρέφει….

megareyma
Αυτή τη φορά με ένα διαφορετικό, μόνο για κορίτσια… Do It Yourself (DIY) event!
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, στις 15.00 το μεσημέρι στο χώρο του Καστρίτσειου Μουσείου, Λεωφόρος Καποδιστρίου 17 στη Φιλοθέη, οι ενδιαφερόμενες θα μυηθούν στην τεχνική του Decoupage και του Macrame
MEGA REVMA YOUTH
Decoupage & Macrame DIY SeminarΠίνοντας τον απογευματινό μας καφέ στον όμορφο χώρο του Καστρίτσειου Μουσείου, θα μυηθούμε αρχικά στην τεχνική του Decoupage με instructor τη Μαρία Παντουβέρη και το Μπιχλιμπίδιον. Θα μεταμορφώσουμε μαζί απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης… σε μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα μοναδικής αισθητικής με εικόνες από Πόλη… δίνοντας ταυτόχρονα μια ανοιξιάτικη νότα στο σπίτι και στο χώρο μας.
Στη συνέχεια, η Αλίκη Κόρακα θα μας δείξει την τεχνική των καλλιτεχνικών κόμπων, το Μακραμέ. Θα δημιουργήσουμε, θα γελάσουμε και θα δούμε στο τέλος τα «καλλιτεχνήματά μας» έχοντας περάσει ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.
Το κόστος συμμετοχής είναι 17 ευρώ και περιλαμβάνει τα υλικά για τις χειροτεχνίες μας, καθώς και τον απογευματινό μας καφέ/τσάι και τα σχετικά συνοδευτικά ζαχαρωτά.
Αφού οι θέσεις είναι περιορισμένες, περιμένουμε τις συμμετοχές σας μέχρι και την Παρασκευή 29/03/2013.
Επικοινωνείτε με την Χαρά ή την Έρη στα e-mail μας:
Χαρά Λόκα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και Έρη Κόρακα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
Σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο απόγευμα!
Ευχαριστούμε το Νέο Κύκλο Κωνσταντινουπολιτών για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗ

Πηγή:Μικρασιάτης


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022