Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Φιλοσοφική Ημερίδα: "Ο Νίτσε και οι Έλληνες"

Ο Τομέας Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής, στο πλαίσιο του ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΙΘΡΙΟΥ και το περιοδικό Φιλοσοφεῖν: ἐπιστήμη, εὔνοια, παρρησία διοργανώνουν Φιλοσοφική Ημερίδα με θέμα:

 Ο Νίτσε και οι Έλληνες

στις 18 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή, στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Όποια/ος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ή να παρουσιάσει την εργασία του, μπορεί να αλληλογραφήσει με τα παρακάτω mails ή να απευθυνθεί στην κυψέλη 509 της Φιλοσοφικής Σχολής τις Τετάρτες 3 - 5μμ.

Υποβολή περιλήψεων-εργασιών έως 15 Σεπτεμβρίου 2013.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972438881, 6983942295

Είσοδος ελεύθερη

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και την αφίσα της ημερίδας.

Πηγή: ΕΚΠΑ


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022