Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Έναρξη Επιμορφωτικού Σεμιναρίου 400 ωρών: "Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων" της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών σε Συνεργασία με Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές της δραστηριότητες, διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης, διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», στην Αθήνα.

Το Σεμινάριο εξειδίκευσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής).

ΣΤΟΧΟΣ του προγράμματος επιμόρφωσης είναι, να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για την ανάληψη θέσης Στελέχους της Εκπαίδευσης, τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.

Το Σχεδιασμό, την Επιστημονική Επιμέλεια και την Εποπτεία του προγράμματος έχει το Εργαστήριο Διοίκησης και Εκπαίδευσης του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

Οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν αφορούν τη Διοίκηση, Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, αλλά και Σύγχρονα Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα. Ενδεικτικές ενότητες που θα διδαχθούν είναι: «Διοίκηση της Εκπαίδευσης & Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Προγραμματισμός και Λήψη Αποφάσεων, Οργάνωση και Οικονομική Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αναλυτικά Προγράμματα, Ψυχική Ανθεκτικότητα Εκπαιδευτικού, Επικοινωνία στο Σχολικό Περιβάλλον, Διαχείριση της Διαφορετικότητας στη Σχολική Μονάδα, Διαχείριση Κρίσεων και Προβλημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».

Διάρκεια Σεμιναρίου Εξειδίκευσης: 400 ώρες, συνδυαστικής μάθησης (Οι 400 ώρες περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, και εκπόνηση εργασιών)

* Το Σεμινάριο μπορεί να γίνει και εξ ολοκλήρου μέσω e-learning

Έναρξη:  Νοέμβριος 2013 

Διεξαγωγή Μαθημάτων: 9:00 - 14:00  (ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, έως αρχές Ιούνη 2014)

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)


Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο



Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία ΕΕΦ: 210-3635701

και επίσης: κα Πολύμνια Λαδιανού, τηλ. 6937-528749 (υπεύθυνη συντονισμού σεμιναρίου για την ΕΕΦ)

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και δράσεις της Ένωσης Ελλήνων φυσικών, από την ιστοσελίδα της: www.eef.gr


 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

 


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022