Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



«Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών στις 21-23 Μαΐου 2015 στο Αμβούργο, Γερμανία»

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning προσκαλεί τους Έλληνες εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν σε μαθητές ηλικίας 13-16 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών στις 21-23 Μαΐου 2015 στο Αμβούργο της Γερμανίας

Το σεμινάριο οργανώνεται από τις Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της Γερμανίας και της Σουηδίας και σύμφωνα με την πρόσκληση που απεύθυναν στην ΕΥΥ της Ελλάδας αφορά:

« Σχολεία με χαμηλούς κοινωνικοοικονομικούς δείκτες περιοχές στο κέντρο ή στα προάστια μεγάλων ή μικρότερων πόλεων με κοινωνικές οικονομικές δυσκολίες του μαθητικού πληθυσμού. Στα σχολεία αυτά οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες αλλά και να υπάρχουν φαινόμενα βίας ή αποχή από τα μαθήματα.»

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)

Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα

Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2(γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)

Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α επίπεδο)


Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος θα γίνει κλήρωση.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/691444/lang-el και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 30/3/2015 στις 12.00 το μεσημέρι. Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr .

Από την Ελλάδα θα επιλεγούν 5 εκπαιδευτικοί, όλων των ειδικοτήτων, που εργάζονται σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας κατά το σχ. έτος 2014-15 και θα συμμετέχουν με έξοδα του προγράμματος.

Πηγή: Υ.ΠΟ.ΠΑΙΘ.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (germania.pdf)Έγγραφο[ ]348 kB

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022