Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο YAD VASHEM: 3/7/2015 - 10/7/2015

Ανακοίνωση

To Yad Vashem, The Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Authority, προσφέρει ένα σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και θα εστιάσει σε μια ακαδημαϊκή μελέτη του Ολοκαυτώματος με την παιδαγωγική της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα μέρη του σεμιναρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα για τους εισηγητές, τις περιηγήσεις εντός Ισραήλ, γεύματα και αναψυκτικά.

Διαμονή: Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο Prima Park για επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ημιδιατροφή. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με 100 $ για τη συμμετοχή τους. Επιπλέον αυτοί που ενδιαφέρονται για μονόκλινο θα πρέπει να καλύψουν την επιπλέον διαφορά μόνοι τους (η διαφορά είναι 35$ /βραδιά, με συνολικό επιπλέον κόστος για μονόκλινο τα 245$).

Ημερομηνίες: Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν την Παρασκευή 03/07/2015 και θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 10/07/2015. Το σεμινάριο αρχίζει το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου με ξενάγηση στην παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Κόστος Συμμετοχής: 100$

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ελίζα Σολομών : Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.Μ.Ε., τηλ. 210 32 25 582, e- mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Απριλίου 2015
 
 
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Πηγή: Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος

 

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022