Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Συνέδριο με θέμα «Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου»

ΘΕΜΑ: Έγκριση διοργάνωσης Συνεδρίου με θέμα «Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου»

            Σε απάντηση του με αρ. πρ. 58661/Δ2/09-04-2015 εισερχόμενου εγγράφου του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

 

Απαντώντας στο με αρ. πρ. Φ.15.1/7363/09-04-2015 έγγραφό σας και σχετικά με το αντικείμενο του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διοργάνωση Συνεδρίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Regio, με θέμα: ««Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης και στις 9-10 Μαΐου 2015 στην αίθουσα «Jacqueline de Romilly» του  Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ..

 Ως θεματικές ενότητες του εν λόγω Συνεδρίου ορίζονται οι ακόλουθες:

α. Μαθητικές Ομάδες Δράσης ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό

β. Καλές Πρακτικές - Στρατηγικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού

γ. Ολιστική προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού: Αποτελέσματα – Πορίσματα Ερευνών

και απευθύνεται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με εισήγηση ανάδειξης καλών πρακτικών πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω Συνέδριο παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι τη Δευτέρα 04 Μαΐου 2015.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας (http://dide-v-ath.att.sch.gr) ή να επικοινωνούν με την κα Παπατριανταφύλλου στο τηλέφωνο 210 6396747.

 Τα δημόσια και ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Αττικής που θα συμμετάσχουν θα μεριμνήσουν για την έγκριση συμμετοχής μαθητών, αποστέλλοντας έγκαιρα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (αίτηση του διευθυντή του σχολείου, πράξη συλλόγου, πρόγραμμα και ονομαστικό πίνακα συμμετοχής μαθητών) στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο εν λόγω Συνέδριο θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Πηγή: ΔΔΕ Β΄ Αθήνας

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ekfobismos-efivwn-synedrio-2015.doc)Συνέδριο[ ]84 kB

Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022