Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



1η Ημερίδα του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου με θέμα: «Καλλιεργώντας το δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία του λόγου μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου»

ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή Ημερίδας

 

Σας γνωστοποιούμε ότι η Επιστημονική Εταιρεία Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας EuropeanSchoolRadio και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου συνδιοργανώνουν την 1η Ημερίδα του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου με θέμα: «Καλλιεργώντας το δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία του λόγου μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου», η οποία υποστηρίζεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Σίνα 31) και ώρες 10:00-18:00.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://esradiosociety.eu/.

Πηγή: ΥΠ.Π.Ε.Θ.


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022