Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Ημερίδα Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Erasmus+ | Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2017

To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ανακοινώνει την πραγματοποίηση ημερίδας ενημέρωσης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης σχεδίων κινητικότητας και στρατηγικών συμπράξεων στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Έμφαση θα δοθεί στη νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων 2018 για τους τομείς της Σχολικής και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες με εξειδικευμένη παροχή καθοδήγησης αναφορικά με τις αρχές, τους κανόνες και τον ορθό τρόπο σύνταξης και υποβολή αιτήσεων. Επίσης, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές αναφορικά με τη διαδικασία διαμόρφωσης προτάσεων Erasmus+.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε φορείς που δεν έχουν χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Erasmus+ για τους ανωτέρω τομείς από την Εθνική Μονάδα-ΙΚΥ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 με ώρα προσέλευσης 9.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη εδώ έως τις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον συμμετοχής σας.  

 

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2017

Ξενοδοχείο Divani Caravel Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

Πηγή: Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022