Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



CmapTools: Πρόγραμμα για εννοιολογικούς χάρτες

Το IHMC CmapTools πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να κατασκευάσουν εννοιολογικούς χάρτες στον προσωπικό υπολογιστή τους, να τους μοιράσουν σε διακομιστές (CmapServers) οπουδήποτε στο Διαδίκτυο, να συνδέσουν τους Cmaps τους με άλλους Cmaps, να δημιουργήσουν  αυτόματα ιστοσελίδες των εννοιολογικών χαρτών και τους servers, να επεξεργαστούν τους χάρτες συγχρόνως με άλλους χρήστες του Διαδικτύου, και να αναζητήσουν στο διαδίκτυο  πληροφορίες σχετικά με έναν εννοιολογικό χάρτη.

Το CmapTools χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε όλους τους τομείς της γνώσης και από τους χρήστες όλων των ηλικιών για να εκφράσουν γραφικά τη σκέψη τους. Ειδικότερα, το CmapTools χρησιμοποιείται σε σχολεία, πανεπιστήμια, κυβερνητικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, τόσο ατομικά όσο και σε ομάδες, για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη διαχείριση της γνώσης, την ανταλλαγή ιδεών, την οργάνωση των πληροφοριών, μεταξύ άλλων εφαρμογών. Οι δυνατότητες συνεργασίας και εκδόσεων παρέχει ένα ισχυρό μέσο για την αναπαράσταση και την ανταλλαγή γνώσεων.
Το IHMC CmapTools είναι δωρεάν για χρήση από οποιονδήποτε, αν η χρήση του είναι εμπορική ή μη εμπορική. Ειδικότερα, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια ενθαρρύνονται να το "κατεβάσουν" και να το εγκαταστήσουν σε όσους υπολογιστές επιθυμούν, και οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν αντίγραφα από αυτό και να το εγκαταστήσουν στο σπίτι.

Για να "κατεβάσετε" το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 CmapTools

Πηγή: http://cmap.ihmc.us


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022