Συμφωνα με έρευνα ειδικών το κόκκινο κρασί χάρη στο συστατικό ρεσβερατρόλη που περιέχει βελτιώνει την καρδιά, τους μύες και τη λειτουργία των οστών,ενώ τα οφέλη δεν σταματούν εδώ αφού επιπλέον μειώνει την κακή χοληστερίνη, προλαμβάνει τους θρόμβους, μειώνει τον κίνδυνο δημιουργίας καταρράκτη, τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου κ.α. Η έρευνα πάντως προειδοποιεί πως για να απολαύσει κανείς τα οφέλη του κόκκινου κρασιού θα πρέπει να αρκεστεί στην κατανάλωση ενός ποτηριού κόκκινου κρασιούτην ημέρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Post Tagged with Υγεία