Βρες τα 14 επιρρήματα στο παρακάτω κείμενο (α' μέρος)

Κάνε κλικ πάνω σ' εκείνη τη λέξη που νομίζεις πως είναι επίρρημα.

Πλαστική ρύπανση: πραγματικές λύσεις ή «ψευδολύσεις»;
από Greenpeace Ελλάδα 20 Φεβρουαρίου 2020
https://www.greenpeace.org/greece/issues/plastika/10407/plastiki-rypansi-pragmatikes-lyseis-i-pseudolyseis/

Το παγκόσμιο πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης μας απασχολεί όλους. Μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει ευαισθητοποιηθεί και ζητάει λύσεις ενώ και περισσότεροι άνθρωποι αναλαμβάνουν δράση. Κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παράγουν τεράστιες ποσότητες σπάταλης συσκευασίας μίας χρήσης, παραδέχονται ότι πρέπει να κάνουν κάτι και οι ίδιες.
, μερικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε φιλόδοξες δεσμεύσεις, αλλά με μία προσεκτική ματιά αποδεικνύεται ότι συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο: επενδύουν σε «ψευδολύσεις», οι οποίες αντί να μας απομακρύνουν από τη λογική της μίας χρήσης, αποσπούν την προσοχή μας από άλλα συστήματα που είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημα και διαιωνίζουν την κουλτούρα της σπατάλης, αποπροσανατολίζοντας τους καταναλωτές.
Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το υλικό, αλλά με τη λογική που επικρατεί. Οι λύσεις στις οποίες δίνεται έμφαση συνεχίζουν να βασίζονται στη λογική της μίας χρήσης, η οποία λέει ότι είναι φυσιολογικό να παράγουμε προϊόντα και συσκευασίες που μετά από 5-10 λεπτά καταλήγουν στα σκουπίδια. είναι το πρόβλημα: αν οι 200.000 τόνοι πλαστικής συσκευασίας που καταναλώνουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα μετατραπούν σε 200.000 τόνους χάρτινης ή συσκευασίας από βιοπλαστικό, τα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων και θα είναι μεγάλα για το περιβάλλον και την κοινωνία.
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα που ξεκινήσαμε λίγο καιρό στις λάθος αυτές λύσεις, δημοσιεύσαμε μία έρευνα που με παραδείγματα και νούμερα εξηγεί γιατί οι λύσεις αυτές δεν είναι αρκετές να λύσουν το πρόβλημα, και δημιουργούν περισσότερη ζημιά στο περιβάλλον από αυτή που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν.