Posted by slnkya on March - 2 - 2011 Comments Off

Χαλκιδική, 21-2-2011

Από τις Διευθύνσεις Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής ανακοινώνεται η ζωντανή αναμετάδοση του Μαθητικού Προσυνεδρίου Πληροφορικής από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Πολυγύρου στις 8 Μαρτίου 2011 από τις 9.00 έως τις 14.00.

[ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΔΩ]

Το Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής οργανώνεται στα πλαίσια του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Μαΐου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» ? ΝΟΗΣΙΣ, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Στο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής θα παρουσιαστούν εργασίες  μαθητών και μαθητριών Ε΄-ΣΤ΄τάξεων Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου του Ν. Χαλκιδικής που  έχουν εκπονήσει χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες των επικοινωνιών και της πληροφορικής (ΤΠΕ).

Βασικοί σκοποί του συνεδρίου είναι η απόκτηση εμπειριών των μαθητών στις διαδικασίες συμμετοχής σε ένα συνέδριο σε περιβάλλον υψηλού επιπέδου καθώς και η βιωματική εφαρμογή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να συνδράμουν στη προσπάθεια αυτή, ενθαρρύνοντας αφενός  τη συμμετοχή  των μαθητών και αφετέρου καθοδηγώντας τους  στη δημιουργία και παρουσίαση των εργασιών τους.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται αποζημίωση για μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, οι δε μαθητές θα συμμετέχουν έπειτα από έγγραφη άδεια των γονέων και κηδεμόνων τους.

Ο Δ/ντής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδικής

Δρ. Ταπανίδης Λ. Θεόδουλος, Μαθηματικός

Comments are closed.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Αναζήτηση στο site

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

2Katerini

Ζωντανή μετάδοση - Πιερία

Οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις του Νομού Πιερίας θα μεταδοθούν ...

noesis

Τοποθεσία

Το 3ο Μαθητικό Συνέδριο πληροφορικής θα διεξαχθεί στο ...

noesis2

Προκήρυξη

Σκοποί του συνεδρίου είναι : Η ενθάρρυνση των μαθητών ...

MOYSIKO_THESS

Πρόγραμμα & Εργασίες Ανατ. Θ

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε το ...

calm

1η Ανακοίνωση

Διαβάστε την 1η ανακοίνωση του συνεδρίου .

Χορηγοί