Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Σιδηρόπουλου Γεράσιμου  

 

Κεντρική σελίδα
Προσωπικές πληρ/ρίες
Εργασίες Αμπελιού
Σχ. Ρητίνης-4ο Κατερίνης
Εργασίες-Δραστ/τητες
Πληροφορίες-Φωτ/φίεςς
Άρθρα-Σχόλια

Καλώς ορίσατε στην τοποθεσία μου.

 

 

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε:

bullet

Λίγες προσωπικές πληροφορίες. 

bullet

Στοιχεία του σχολείου που εργάζομαι.

bullet

Εργασίες και δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχω τόσο στην σχολική ζωή , όσο και στην συνδικαλιστική και πολιτικοκοινωνική ζωή της πόλης που ζω, της Κατερίνης.

bullet

Φωτογραφίες και πληροφορίες από διάφορες περιοχές με έμφαση στην όμορφη γωνιά των Πιερίων , του Δήμου Πιερίων όπου βρίσκεται το Γυμνάσιο Ρητίνης , το σχολείο μου.

bullet

Φωτογραφίες και πληροφορίες για μία προσφιλή ενασχόληση αρκετών εκπαιδευτικών, την καλλιέργεια του αμπελιού και την παραγωγή των προϊόντων του , θέμα με τo οποίo ασχολούμαι τον ελεύθερο χρόνο μου.

 

Αγαπημένες συνδέσεις

Καιρός

Γυμνάσιο Ρητίνης

Βασίλης Τσιανάκας

Υ.Π.Ε.Π.Θ.

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Πύλη Εκπαίδευσης

Έδρα Εκπαίδευσης

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας

Δήμος Κατερίνης

Ρητίνης

4o Γυμνάσιο Κατερίνης

Ο καιρός στην Κατερίνη

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

 

Μήνυμα ελπίδας

Επικοινωνία: gsidirop@tellas.g

Επίκαιρο και διαχρονικό

Η παράμετρος επίσης που θα ήθελα να θέσω  έχει σχέση  με τα στελέχη διοίκησης ( Διευθυντές , προϊστάμενοι, τμηματάρχες   κ.τ.λ.) του δημόσιου τομέα, οι οποίοι, θεωρώ, ότι παίζουν  καθοριστικό ρόλο στη μειωμένη απόδοσή του. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι  όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε, ότι μπορούμε να διοικήσουμε οποιαδήποτε υπηρεσία ,   ότι τα στελέχη διοίκησης δεν επιμορφώνονται σε σχολές δημόσιας διοίκησης και ότι τα κομματικά κριτήρια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι  δεν επιλέγονται πάντοτε οι καλύτεροι , και σε κάποιες περιπτώσεις αυτοί που επιλέγονται είναι εμφανώς ανεπαρκείς. Φυσικό και ανθρώπινο είναι την ανεπάρκεια αυτή να την αντιλαμβάνονται οι υπάλληλοι και  να την εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι.

    Στο χώρο μας, στην εκπαίδευση , την παραπάνω κατάσταση τη βιώνουμε καθημερινά. Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών καταθέτει καθημερινά την ψυχή της στην έδρα, αλλά δυστυχώς η επικρατούσα άποψη, διαμορφώνεται από τους λίγους επιτήδειους , τους οκνηρούς , τα ΄΄λαμόγια΄΄, για να χρησιμοποιήσω  μία έκφραση της εποχής , τους οποίους κανένας δεν μπορεί να πειράξει. Η αξιολόγηση καταργήθηκε εδώ και 20 περίπου χρόνια ,συνήθως δε, έχουν και ΄΄μπάρμπα στην Κορώνη΄΄, που λέει ο λαός. Κάποιες τολμηρές απόψεις που αφορούν την κατάργηση της μονιμότητας απορρίπτονται πριν εκφραστούν καν, για δικαιολογημένους κάποιες φορές λόγους.΄΄

Από άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 20-1-2005

 

Το κτήμα.

 

Φωτογραφίες του μήνα

Ρήσεις

                                 

                                

Κεντρική σελίδα | Προσωπικές πληρ/ρίες | Εργασίες Αμπελιού | Σχ. Ρητίνης-4ο Κατερίνης | Εργασίες-Δραστ/τητες | Πληροφορίες-Φωτ/φίεςς | Άρθρα-Σχόλια

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας 01/05/09