ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του λυκείου μας έβαλε σκοπό να μας τρελάνει. Με μια εντυπωσιακή νίκη ανατροπή βρίσκεται δύο βήματα πριν από το ..θαύμα. Όσοι τυχεροί βρεθήκαμε κοντά τους είδαμε μια πραγματικά σπουδαία ομάδα.Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα ‘όπου βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ νικήσαμε με 3-2 την ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΜΑΝΔΡΑΣ .

Με άπιαστη κεφαλιά του Σουρνάκη για το 1-1 ,με επίσης άπιαστη κεφαλιά του Αγγελή για το 2-2 και το δυνατό σουτ του Μπένα μέσα από την περιοχή γράφτηκε το ιστορικό 3-2. Τώρα θα παίξουμε με σχολείο από την Κρήτη και αν κερδίσουμε μας μένει ένα μόνο εμπόδιο για τον μεγάλο τελικό. Εμείς από την εφημερίδα είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε τελικό.

Όσοι είμαστε στο γήπεδο το είδαμε στο πάθος που έβγαζαν τα παιδιά και στον χαρακτήρα που έδειξαν .Ας κρατήσουν σαν μεγάλο κέρδος τους την ομαδικότητα που βγάζουν και την πίστη -προσήλωση στο στόχο τους .θα είναι σημαντικά εφόδια για την ζωή τους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε σε όσα παιδιά ακολούθησαν την ομάδα και για τη θέρμη με την οποίαν υποστήριξαν την ομάδα και τους συμμαθητές τους.

Απολαύστε φωτογραφίες από το φωτογραφικό φακό  του επίσημου φωτογράφου της  ομάδας

Αφήστε μια απάντηση