Ανακατέψτε τα υλικά, μέχρι το φαγητό να αποκτήσει μια κρεμώδες κρεμώδεςέςειςηήηςήςουςών υφή. Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα σφικτή και ομοιογενές ομοιογενεςέςειςηήηςήςουςών. Βράστε το μείγμα ώσπου να γίνει διαυγή διαυγεςέςειςηήηςήςουςών. Αποθηκεύστε τη μαρμελάδα σε αεροστεγής αεροστεγεςέςειςηήηςήςουςών δοχείο. Εξαιτίας της κρεμώδες κρεμώδεςέςειςηήηςήςουςών υφής τους τρώγονται με κουτάλι. Προτιμήστε χυμώδες χυμώδεςέςειςηήηςήςουςών καρπούς. Η πατάτα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των αμυλώδων αμυλωδεςέςειςηήηςήςουςών τροφίμων με αυτά των υπολοίπων λαχανικών. Χτυπάτε στο μίξερ φροντίζοντας να διατηρήσει τη χυλώδες χυλώδεςέςειςηήηςήςουςών μορφή του. Φροντίστε οι μελιτζάνες να μην είναι υπερμεγέθη υπερμεγέθεςέςειςηήηςήςουςών, γιατί δε θα ψηθούν καλά. Η μαγιονέζα δε θα πρέπει να είναι υδαρές υδαρεςέςειςηήηςήςουςών. Θα πρέπει να στέκεται στο κουτάλι. Δε θα προσθέσουμε ζάχαρη, γιατί τα υλικά μας είναι αρκετά σακχαρώδες σακχαρώδεςέςειςηήηςήςουςών. Άλλωστε, θα πρέπει να προσέχουμε την κατανάλωση σακχαρώδων σακχαρωδεςέςειςηήηςήςουςών τροφίμων. Για τον κιμά θα προτιμήσουμε ένα αρκετά λιπώδη λιπώδεςέςειςηήηςήςουςών κομμάτι κρέατος. Στη συνέχεια ρίξτε τα υλικά σε δύο ισοβαθές ισοβαθεςέςειςηήηςήςουςών δοχεία. Δε θα προσθέσουμε λάδι γιατί τα καρύδια είναι αρκετά ελαιώδες ελαιώδεςέςειςηήηςήςουςών. Ανακατεύοντας θα αποκτήσει ένα γαλακτώδη γαλακτώδεςέςειςηήηςήςουςών χρώμα. Πλάστε το ζυμάρι και δώστε του αυγοειδή αυγοειδεςέςειςηήηςήςουςών σχήμα. Τα κάστανα συγκαταλέγονται στους αμυλώδες αμυλώδεςέςειςηήηςήςουςών καρπούς. Η υγρή και πολτώδες πολτώδεςέςειςηήηςήςουςών τροφή είναι κατάλληλη για σίτιση ασθενών με δυσκαταποσία. Θα σερβίρουμε το φαγητό σε αβαθά αβαθεςέςειςηήηςήςουςών πιάτα.