Βιβλιογραφία

Τίτλος:"Εισαγωγικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης"
Συγγραφέας: Μιχάλης Κατσικαδέλης
'Ετος έκδοσης: 2009

Το βιβλίο «Εισαγωγικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης», του κ. Μιχάλη Κατσικαδέλη πραγματεύεται το πρώτο και βασικό στάδιο της επιμόρφωση των προπονητών, εξειδικεύοντας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Αποτελείται μεταξύ των άλλων από πέντε κεφάλαια, που στόχο έχουν την όσο το δυνατόν σφαιρική επιμόρφωση των προπονητών σε θέματα αθλητισμού και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και επιγραμματικά είναι τα εξής:

  • Θέματα Ηθικής και Φιλοσοφίας του Αθλητισμού
  • Βασικά Τεχνικά στοιχεία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
  • Βασικές Αρχές Φυσικής Αγωγής - Προπονητικής
  • Οργάνωση και Διαχείριση Σωματείου
  • Κανονισμοί

Για την περάτωση του βιβλίου, ο συγγραφέας συνεργάστηκε με την Αμερικάνικη Ολυμπιακή Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο του Delaware, στα πλαίσια του Διεθνούς Επιμορφωτικού προγράμματος "International Coaching Enrichment Certificate Program", της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Το βιβλίο παρουσιάσθηκε τον Απρίλιο του 2009 στη Λωζάννη στην έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και απέσπασε θετικά σχόλια.

Είναι διαθέσιμο σε Ελληνική και Αγγλική έκδοση. Την Ελληνική έκδοση υποστήριξε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Για πληροφορίες - παραγγελίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.