Νηπιαγωγείο Δελφών

"Δεν υπάρχει ίσως γωνιά στη γη μας που να ζυμώθηκε τόσο πολύ από τις χθόνιες δυνάμεις και από το απόλυτο φως" (Γιώργος Σεφέρης…για τους Δελφούς)

Επιστροφή στο σχολείο… με ασφάλεια!

Written By: nipdelf - Μαΐ• 31•20

Παιδάκια αγαπημένα!

Επί δυόμιση μήνες, μείναμε σπίτι, προστατέψαμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, μείναμε ασφαλείς… 

Αύριο το πρωί επιστρέφουμε όλοι στο αγαπημένο μας σχολείο! Το σχολείο μας βέβαια και η καθημερινότητά μας εκεί, δεν μπορεί να είναι ίδια με αυτή, πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Η τάξη μας έχει αλλάξει: τα παγκάκια είναι λιγότερα, τα τραπέζια έχουν μόνο δύο καρεκλάκια και είναι σε απόσταση, μαξιλάρια δεν υπάρχουν, έχουν αποσυρθεί πολλά παιχνίδια και κάθε παιδί  θα έχει τα δικά του ατομικά υλικά (μαρκαδόρους, κόλλα, ψαλίδι, μολύβι, πλαστελίνη). Θα πλένετε πολλές φορές στη διάρκεια της μέρας τα χέρια σας και θα χρησιμοποιείτε αντισηπτικό κάθε φορά που αλλάζετε γωνιά ή παιχνίδι.  Ξέρουμε ότι σας ακούγεται δύσκολο (κι εμάς το ίδιο…!) αλλά θα προσαρμοστούμε σιγά-σιγά όλοι… και θα καταφέρουμε να μείνουμε ασφαλείς και στο σχολείο!

Διαβάστε μαζί με τους γονείς σας τις παρακάτω οδηγίες

Πατήστε πάνω στην εικόνα

Μπορείτε να δείτε μαζί και να συζητήσετε και το βιντεάκι που ακολουθεί:

Εμείς, οι δασκάλες σας, όπως τόσο καιρό σας κάναμε παρέα εδώ στο blog, με την κατηγορία «Μένουμε Σπίτι», έτσι και τώρα θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ευχάριστες δραστηριότητες μέσα και έξω από την τάξη, προκειμένου να περάσουμε καλά και να προσαρμοστούμε στη νέα σχολική πραγματικότητα!

Σας περιμένουμε με χαρά και χαμόγελο!

Καλή μας αντάμωση!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.