Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Μαθητικός διαγωνισμός σκίτσου, γελοιογραφίας και κόμικς

Σκιτσοφρένεια @ PIERCE 2015

Τo PIERCE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου, γελοιογραφίας και κόμικς, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας
Το θέμα του διαγωνισμού είναι: “Έχω ένα Όνειρο... I have a Dream…

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές από όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με:

1 έως 4 σκίτσα ή γελοιογραφίες ή με 1 έως 5 σελίδες κόμικς.

Τα έργα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015:

ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (σε μορφή jpg ή pdf) ή ταχυδρομικά, στη διεύθυνση:

PIERCE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Γραβιάς 6 ΤΚ 153 46, Αγία Παρασκευή, με την ένδειξη "Για το διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια 2015".

Όποιοι μαθητές επιλέξουν την ταχυδρομική αποστολή, μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους εγγεγραμμένα σε CD, στο οποίο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο θα έχουν γραφεί τα στοιχεία του μαθητή ή να αποστείλουν πρωτότυπα έργα. Κάθε έργο πρέπει να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του δημιουργού, τηλέφωνο και email επικοινωνίας, το όνομα του σχολείου και την τάξη στην οποία φοιτά. Τα προσωπικά στοιχεία θα πρέπει να αναγράφονται στο πίσω μέρος του έργου (για τα πρωτότυπα έργα), σε αρχείο Word (αν αποσταλούν σε CD) ή στο “σώμα” του email (αν αποσταλούν ηλεκτρονικά). Τα έργα μπορούν να αποστέλλονται είτε ομαδικά από το σχολείο στο οποίο φοιτούν οι μαθητές είτε ατομικά από κάθε συμμετέχοντα.

Θα απονεμηθούν 6 βραβεία – βιβλία (3 για μαθητές Γυμνασίου και 3 για μαθητές Λυκείου), ένα για το καλύτερο έργο κάθε κατηγορίας (σκίτσο, γελοιογραφία, κόμικς). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Σύμφωνα με τον ν. 2121/1993 "Περί Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων", τα πνευματικά δικαιώματα των έργων (copyright) παραμένουν στους δημιουργούς τους. Το PIERCE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, στο πλαίσιο της προώθησης του διαγωνισμού, δικαιούται να προβάλει τα έργα που θα κατατεθούν, αλλά δεν έχει δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που να συνιστά εμπορική εκμετάλλευσή τους.

Όλα τα έργα που θα κατατεθούν καθώς και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν σε αυτή την ιστοσελίδα. Εδώ, επίσης, θα αναρτάται οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή εξέλιξη σχετικά με το διαγωνισμό. Τα έργα θα εκτεθούν στους χώρους του PIERCE και, μετά το τέλος της έκθεσης, τα πρωτότυπα έργα θα είναι στη διάθεση των δημιουργών.

Δείτε εδώ την Οργανωτική - Επιστημονική Επιτροπή και την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που αφορά το διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού κ. Ι. Κοσμά ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). 
Η αποστολή των έργων δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω.

Πηγή: www.pierce.gr/skitso2015


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022