Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Ένα εργαστήριο δεξιοτήτων για αποτελεσματικούς δασκάλους

Το εργαστήριο αυτό προσφέρεται στα ελληνικά, στην αυθεντική του μορφή, σύμφωνα με τα πρότυπα του μοντέλου του Dr. Thomas Gordon.

Ο οργανισμός Gordon Hellas αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον οργανισμό Gordon Training International (GTI). Ο GTI εδρεύει στην Solana Beach, στην Καλιφόρνια, και είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός με κύρια ενασχόληση την ανάπτυξη και βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αποστολή του GTI είναι να προσφέρει παγκοσμίως τις δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων που είναι αναγκαίες για τη δημιουργία αποτελεσματικών, αρμονικών και ανθεκτικών σχέσεων στην οικογένεια, το σχολείο και τη δουλειά. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα αναπτύσσουν ένα περιεκτικό σύνολο δεξιοτήτων και μαζί με αυτές το πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς να τις χρησιμοποιούν. Αμέσως μετά την εκμάθηση και την εφαρμογή τους, οι δεξιότητες αυτές γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής επικοινωνίας σε όλες τις σχέσεις. Επιγραμματικά, τα οφέλη είναι τα εξής:

  • Το Εργαστήριο σάς βοηθά να γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός και σίγουρος για τον εαυτό του δάσκαλος.
  •  Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου μειώνονται εξαιρετικά οι πιθανότητες κάποιοι μαθητές να εγκαταλείψουν το σχολείο ή να επιδοθούν σε άλλες, επικίνδυνες, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένες στη σημερινή, κοινωνία συμπεριφορές.
  •  Αποκτάτε εργασιακή ικανοποίηση, γιατί θα εκπαιδεύετε μαθητές που σέβονται και εκτιμούν και εσάς και τους υπόλοιπους μαθητές και το σχολείο.
  •  Οι μαθητές σας θα αρχίσουν να λαμβάνουν περισσότερο υπ’ όψιν τους τις ανάγκες του άλλου.
  •  Και το πιο σημαντικό: Θα βοηθήσετε τους μαθητές σας να αναπτύξουν μεγαλύτερη αίσθηση αυτοεκτίμησης, αυτοπειθαρχίας και ανεξαρτησίας.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: http://www.gordonhellas.gr


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022