Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Ένα εργαστήριο δεξιοτήτων για αποτελεσματικούς γονείς

Το εργαστήριο αυτό προσφέρεται στα Ελληνικά, στην αυθεντική του μορφή, σύμφωνα με το μοντέλο του Dr. Thomas Gordon.

Ο Gordon Hellas αντιπροσωπεύει τον οργανισμό Gordon Training International (GTI) στην Ελλάδα. Ο Gordon Training International εδρεύει στην Solana Beach, της Καλιφόρνια και είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός με κύριο μέλημα την διάδοση των δεξιοτήτων επικοινωνίας για την δημιουργία αποτελεσματικών και ανθεκτικών σχέσεων στην οικογένεια, το σχολείο και την δουλειά. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα αναπτύσουν ένα περιεκτικό σύνολο δεξιοτήτων και ένα πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς θα τις χρησιμοποιούν. Αντίστοιχα, η αποστολή του οργανισμού Gordon Hellas είναι να διαδώσει πιστά και να κάνει προσβάσιμο το Μοντέλο Gordon σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές ανά την Ελλάδα. Επιγραμματικά τα οφέλη είναι τα εξής:

  • Το Πρόγραμμα θα βοηθήσει να γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός και σίγουρος για τον εαυτό σας γονέας.
  •  Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό περιβάλλον, που θα μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες τα παιδιά σας να στραφούν στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, να εγκαταλείψουν το σχολείο, ή να επιδοθούν σε άλλες επικίνδυνες, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένες στη σημερινή κοινωνία, συμπεριφορές.
  •  Η οικογενειακή σας ζωή θα γίνει πιο ικανοποιητική γιατί θα ανατρέφετε παιδιά χαρούμενα, υπεύθυνα και ικανά να αγαπήσουν.
  •  Τα μέλη της οικογενείας σας θα αρχίσουν να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τους τις ανάγκες του άλλου.
  •  Και το πιο σημαντικό: θα βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν μια μεγαλύτερη αίσθηση αυτοεκτίμησης, αυτοπειθαρχίας και ανεξαρτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: http://www.gordonhellas.gr


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022