Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



«ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» 14o Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς

 

Το δέκατο τέταρτο σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς, υπό τον τίτλο «Διδάσκοντας για το Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στο Ινστιτούτο Θερβάντες, Μητροπόλεως 23 και στο Εβραϊκό Μουσείο, Νίκης 39, στο Σύνταγμα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 
Δείτε εδώ το πρόγραμμα του σεμιναρίου. 

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε την στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο, μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Οριέττα Τρέβεζα, Μουσειοπαιδαγωγό του Ε.ΜΕ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επίσης, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο του Οργανισμού Centropa - με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Δείτε εδώ το πρόγραμμα  και την ανακοίνωση, όπου περιέχονται οδηγίες για δηλώσεις συμμετοχής.
 

Πηγή: http://www.jewishmuseum.gr/


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022