πληροφοριες

πληροφορίες

PLIROFORIES.

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε και ανανεώνεται από το καθηγητή Κίντα Παναγιώτη του Λυκείου Αστακού και ασχολείται με θέματα σχετικά με τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών στη Βθμια εκπαίδευση.

Περιεχόμενο

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε άρθρα για τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών, εργαστηριακές δραστηριότητες με τον εξοπλισμό που υπάρχει στα Δημόσια σχολεία,προτάσεις πειραματικής προσέγγισης της διδασκαλίας για τα Γυμνάσια τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ για τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών και δραστηριότητες με εκπαιδευτικά λογισμικά.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσική

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σας προσκαλεί στις εργασίες του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής "Ανιχνεύοντας το τοπίο της Σύγχρονης Φυσικής Αναδυόμενοι χώροι και νέες Τάσεις"

Ποια Φυσική

Ποια Φυσική έχει νόημα να διδάσκονται τα παιδιά μας σήμερα;

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο στις 9 και 10 Μαρτίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάριο Στατιστικής και Μεθοδολογίας Έρευνας

Σεμινάριο Στατιστικής και Μεθοδολογίας Έρευνας
{Εικόνα: spss.jpg)
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει ταχύρρυθμο σεμινάριο επιμόρφωσης προς τα μέλη της και τα μη μέλη 100 ωρών με θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ SPSS 19 της IBM.

ANAZHTHSH

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ GOOGLE

ΚΑΙΡΟΣ


Art Clock

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ