Κατεβάστε την από το Google play store

Η εφαρμογή Emergency App δημιουργήθηκε με το App Inventor με σκοπό να σας παemergencyappmikroρέχει έναν απλό και εύκολο τρόπο για να επικοινωνείτε με τις αντίστοιχες υπηρεσίες, αλλά και με άτομα που επιλέγετε εσείς, όταν βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κινδύνου.
Σε όλους μας έχει τύχει να βρεθούμε σε δύσκολη κατάσταση και να μπλοκάρουμε από το άγχος ξεχνώντας ακόμα και τα πιο βασικά στοιχεία επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ή τους δικούς μας ανθρώπους.

Screenshot 1Με την εφαρμογή Emergency App έχετε τη δυνατότητα:
1) να καλέσετε άμεσα ένα από τα 10 προεπιλεγμένα νούμερα:

- Αστυνομία

- Ε.Κ.Α.Β.

- Πυροσβεστική

- Πολιτική Προστασία (112)

- Εφημερεύοντα Νοσοκομεία - Φαρμακεία

- SOS Ιατροί (24ωρη ιατρκή φροντίδα)

- Λιμενικό Σώμα

- Δασική Υπηρεσία

- Κέντρο Δηλητηριάσεων

- Βλάβες Δ.Ε.Η.
χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύσετε τους αριθμούς
2) να εισάγετε έως 10 αριθμούς της δικής σας επιλογής που θέλετε να καλείτε άμεσα από την εφαρμογή
3) να στείλετε αυτόματα SMS κινδύνου με τις γεωγραφικές σας συντεταγμένες στην Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση που κινδυνεύετε και δεν μπορείτε να μιλήσετε
4) να αποστείλετε αυτόματα, κάνοντας χρήση του κουμπιού SOS της εφαρμογής, SMS κινδύνου με τις γεωγραφικές σας συντεταγμένες σε έως 5 προεπιλεγμένους αριθμούς της επιλογής σας σε περίπτωση που κινδυνεύετε και δεν μπορείτε να μιλήσετε.Screenshot 3
5) να κοινοποιήσετε με κάποια άλλη εφαρμογή (e-mail, facebook κλπ) μήνυμα κινδύνου με τις γεωγραφικές σας συντεταγμένες
Η εφαρμογή είναι απλούστατη στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά.
Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο smartphone σας και να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Σας ευχόμαστε φυσικά να μην χρειαστεί ποτέ να την χρησιμοποιήσετε, αν όμως βρεθείτε σε κίνδυνο μπορεί να σας σώσει, καθώς είναι δοκιμασμένη και 100% αξιόπιστη.
Για να είναι δυνατός ο υπολογισμός της γεωγραφικής σας θέσης, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία εντοπισμού θέσης από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας τσεκάροντας τις επιλογές "χρήση ασύρματων δικτύων" και "χρήση δορυφόρων GPS".
Η εφαρμογή δουλεύει offline. Δεν απαιτείται πρόσβαση στο Internet.

Joomla templates by a4joomla