«Πρόταση γάμου» του Άντον Τσέχωφ

  «Πρόταση γάμου» του Άντον Τσέχωφ
Το δεύτερο θεατρικό έργο που ανέβηκε από την Ομάδα το καλοκαίρι του 1998 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας στις 30 και 31 Αυγούστου. Μαζί με το μονόπρακτο «Κύκνειο άσμα» του ίδιου συγγραφέα, ξαναπαίχτηκαν στον ίδιο χώρο στις 16 και 17 Νοεμβρίου 1998 στα πλαίσια του Πολιτιστικού 10ήμερου του Καλλιτεχνικού συλλόγου Γυναικών Καβάλας.
Με τις συγκεκριμένες παραστάσεις η ομάδα έλαβε μέρος και σε πολλά τοπικά πολιτιστικά φεστιβάλ όπως στα Καζαβητιανά του Πρίνου της Θάσου και στο Σιδηροχώρι (21.8.99 ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών εορταστικών του εκδηλώσεων. Επίσης στη Μουσθένη (12.9.99 )στα πλαίσια σχετικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η τελευταία παράσταση δόθηκε στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Δημιουργός: theo.emm

Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ., τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, - Πτυχιούχος τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Δ.Π.Θ. - Καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ 07) στην Ιδιωτική Εκπαίδευση (Φροντιστήρια Ξ.Γ.) από τον Οκτώβριο του 1991 έως και τον Μάιο του 1999 - Καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ 07) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με 18 έτη υπηρεσίας. - Σχολ. Έτος 2010-2011 Διευθυντής στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας και από το 2011 έως 2016 Υποδιευθυντής - Συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες(«Αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας», «Αξιοποίηση τηλεματικών υπηρεσιών Π.Σ.Δ.», «Νέες Τεχνολογίες και διδασκαλία των Φιλολογικών Μαθημάτων», «Θεατρικό παιχνίδι ? Γνωριμία με το παραδοσιακό θέατρο» κ.α.) - Υλοποίηση και συμμετοχή σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και πολιτιστικών θεμάτων. Ενασχόληση με το θέατρο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, ανέβασμα σχολικών θεατρικών παραστάσεων. - Πιστοποίηση ΤΠΕ Α΄ Επιπέδου, συμμετοχή ως εξ αποστάσεως βαθμολογητής και επιμορφωτής στην πλατφόρμα Μoodle. - Μουσικές σπουδές : Συμμετοχή σε φιλαρμονικές του Δήμου Παγγαίου και του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας ως εκτελεστής. Συμμετοχές σε πολυφωνικές χορωδίες. - Άλλες ξένες γλώσσες εκτός των γερμανικών : Παρακολουθώ μαθήματα Αγγλικών επιπέδου Β2, και Ρωσικών επιπέδου Α2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *