Από τον πρόεδρο του ΔΣ της ένωσης Χαλκιτών Αθήνας Πειραιά, συνάδελφο Βαγγέλη Ηλιάδη, ενημερωθήκαμε για το παρακάτω: Το ΙΔΡΥΜΑ του ήρωα ΛΟΧΑΓΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ, που ιδρύθηκε από τον αδελφό του Σωκράτη Φανουράκη, προκηρύσσει για δεύτερη συνεχή χρονιά υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό για σπουδαστές οι οποίοι διαμένουν ή κατάγονται από τα νησιά Χάλκη ή Κω της Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι την περσινή χρονιά ήταν υποψήφιοι – και είναι πλέον υπότροφοι από την Κω, αφού δεν παρουσιάστηκε καμία αίτηση από υποψήφιο με καταγωγή από τη Χάλκη.

Η Ένωση Χαλκιτών Αθήνας ? Πειραιά χαιρετίζει το νεοσυσταθέν Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη και τους σκοπούς του, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε μεταπτυχιακοί Χαλκίτες φοιτητές που αδυνατούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος ενός μεταπτυχιακού, να γίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες, σπουδάζοντας σε οποιοδήποτε ίδρυμα τους κάνει αποδεκτούς.

Παράλληλα το Ίδρυμα θέτει σε λειτουργία από τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με το καταστατικό του, μόνιμο πρόγραμμα περίθαλψης ηλικιωμένων και αναξιοπαθούντων κατοίκων στο νησί.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Κάντε ένα σχόλιο

Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να αφήσετε σχόλιο. Σύνδεση »

Blog created by Maria Samiou