Archive for the ‘Δραστηριότητες 2011-2012’ Category

Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2011-12 (Γ1 εναντίον Α1)

Τελικός βόλεϊ κοριτσιών 2011 -2012 (Γ3-Β3)

Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 τα τμήματα Β3 και Β4 του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του μαθήματος της Σχολικής και Κοινωνικής Ζωής της πιλοτικής εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων σπουδών στο Γυμνάσιο μετέβησαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου.

Απόκριες 2012

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου τις τελευταίες διδακτικές ώρες πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του σχολείου μας η αποκριάτικη γιορτή μας. Το κέφι περίσσεψε καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες χόρεψαν, τραγούδησαν, έπαιξαν χαρτοπόλεμο και ?. έσπασαν μπαλόνια!.

Το πρόγραμμα συμμετοχών ήταν το παρακάτω :

1. Cha ?cha . Αγόρια & Κορίτσια από το Α1 και Α2

2. Rock? n Roll. Αγόρια & Κορίτσια από το Β4

3. «Μόνο μπροστά». Γ4: Τόνια Τόσκα, Ασλάνογλου Κάτια και Γκοντού Δήμητρα

4. «Remix» από το B2: Μαρία ? Πένυ ? Λήδα- Μαρία ? Αφροδίτη και Χριστίνα

5. «?no stressing» από το B4: Γιολάντα Σαούγκου, Ιωάννα Σωτηροπούλου, Φωτεινή Γεράκη, Γεωργία Παπαδοπούλου, Ειρήνη Παπαευθυμίου, Ίρις Ρίζου και Χαρά Σακελλαρίου

apokries36. «Remix» από το Γ3: Αναστασία Τσακούμη, Βίκη Χρήστου, Κατερίνα Σαμέλη, Κατερίνα Τραχανά, Χριστίνα Παπακίτσου Γουγοπούλου, Δάφνη Παππά και Έλενα Στέα

7. «Pelotero» από το B1: Αγγελοπούλου Αριάδνη, Δήμου Ιωάννα, Γαράφα Μελίνα, Ζιώγα Ελένη, Κοέν Τζένη, ΜΑντέλλου Πένυ, Μπρέχα Αναστασία και Λώρα Χρυσαυγή

8. Λαϊκή Ορχήστρα αποτελούμενη από τους:

Μπουζούκι: Χρηστάκης Χάρης και Καρράς Σπύρος

Πλήκτρα: Χρηστάκης Σωκράτηςapokries4

Τραγούδι: Δήμητα Σα?νη

Το πρόγραμμα έκλεισε με χορό για όλους!

Επιμέλεια προγράμματος : Η κ. Κεχαγιά Βάσω με τη βοήθεια του 15μελούς του σχολείου.

School athletics 2011-12

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε και φέτος στο σχολείο μας ο καθιερωμένος και πολυαναμενόμενος αγώνας εσωτερικού πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου. Συμμετείχαν οι καλύτεροι «αθλητές» από κάθε τμήμα και των τριών τάξεων με έπαθλο, πέρα από τη χαρά της νίκης και της αναγνώρισης απ΄ όλους, την εκπροσώπηση του σχολείου μας στο σχολικό πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου Γυμνασίων του νομού Ιωαννίνων.

Με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς μας κ. Κεχαγιά Βάσως έγινε το κατάλληλο ζέσταμα. Δυστυχώς ο γυμναστής μας κ. Κανδρέλης Αλέκος απουσίαζε, καθώς τον ταλαιπώρησε μία επίμονη ίωση. Τα αγόρια έπρεπε να διασχίσουν 6 φορές το γύρο του σχολείου, ενώ τα κορίτσια 4. Το κλίμα ήταν γενικά χαρούμενο, ωστόσο υπήρχαν και μερικοί μαθητές αρκετά αγχωμένοι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πριν την εκκίνηση μοιράστηκαν από τους μαθητές/τριες που ήταν υπεύθυνοι γραμματείας νούμερα σε όλους τους συμμετέχοντες. Πρώτα αγωνίστηκαν τα αγόρια.

Κατά την εκκίνηση της κούρσας όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν πρώτοι. Όταν χτύπησε το καμπανάκι, ένα γύρο πριν το τέλος, οι νικητές είχαν ξεχωρίσει. Ο Βασίλης Τσουμάνης, ο «κολυμβητής» του Γ4, έκοψε 1ος το νήμα, 2ος ο Γιώργος Βασιλείου του Β1 και τον ακολούθησε ο Ντέμης Θεμελής του Γ2. Τελικά όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να τερματίσουν. Θερμά συγχαρητήρια!

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας των κοριτσιών που φαίνονταν λίγο πιο αγχωμένα.

Εδώ ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και η μάχη αμφίρροπη. Οι αλλαγές στις πρώτες θάσεις ήταν συνεχείς. Αρχικά την κούρσα οδήγησε η Αθηνά Καρρά από το Β3, η Χρύσα Πάνου η «κωπηλάτρια» του Γ3 κατάφερε να την προσπεράσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Έλλη Βαρτζιώτη από το Γ4 και στην τρίτη θέση ο «πρωτάκι» μας Ηλιάνα Ανδρέου από το Α1.

Το τέλος του αγώνα τους βρήκε όλους κατάκοπους και αξαντλημένους, αλλά και χαρούμενους για την προσπάθεια που έκαναν. Η αντιπαλότητα ξεχάστηκε και όλοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί!

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

Αγόρια

1ος: Τσουμάνης Βασίλης Γ4

2ος: Βασιλείου Γιώργος Β1

3ος: Θεμελής Δημοσθένης Γ2

4ος: Θεμελής Γιάννης Γ2

5ος: Γεωργάτης Γιάννης Γ1

6ος: Τόλης Φώτης Α4

Κορίτσια

1η: Πάνου Χρύσα Γ3

2η: Βαρτζιώτη Έλλη Γ4

3η: Ανδρέου Ηλιάνα Α1

4η: Παπαδοπούλου Γεωργία Β4

5η: Καρρά Αθηνά Β3

6η: Παπαευθυμίου Ειρήνη Β4

Για τη δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου δούλεψαν οι : Λαμπροπούλου Βιργινία Β3, Νάση Βασούλα Α4, Παππά Χριστιάνα Α4 και Σιόντη Ηρώ Β4.Και του Χρόνου!