Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δανεισμό tablet σε μαθητές

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

Παραδόθηκαν από το ΥΠΑΙΘ κατόπιν δωρεάς 12 tablet στη σχολική μας μονάδα, τα οποία και θα διατεθούν για δανεισμό σε αντίστοιχο αριθμό μαθητών/τριών του σχολείου μας (σχετ.: οι με Αρ. Πρωτ.:Φ8/46284/Δ4/14-04-2020, Φ.7/57620/Δ1/18-05-2020,  Φ8/157238/ Δ4/17.11.2020 και Θέμα: Οδηγίες για παράδοση/παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Τα tablet θα διατεθούν στους  μαθητές με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, κατά προτεραιότητα και με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια. Ως κριτήρια επιλογής ορίζονται τα ακόλουθα:

  • χαμηλό εισόδημα (ιδίως δικαιούχοι ΚΕΑ)
  • ανεργία γονέων
  • ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας
  • ειδικές δυσκολίες μάθησης
  • εξαιρετικές επιδόσεις μαθητή

 Κατά την παράδοση της ηλεκτρονικής συσκευής για δανεισμό ο κηδεμόνας/γονέας υποχρεούται να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρει ρητά ότι:

  •  παρέλαβε τη συγκεκριμένη συσκευή
  •  αναλαμβάνει την υποχρέωση επιστροφής της στη σχολική μονάδα όταν εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους του παραχωρήθηκε η χρήση της η οποτεδήποτε του ζητηθεί από τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας και
  • είναι υπόχρεος αποζημίωσης στο Ελληνικό Δημόσιο ή αντικατάστασης της ηλεκτρονικής συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής ή βλάβης η οποία υπερβαίνει την αναμενόμενη από τη συνήθη χρήση της και δεν οφείλεται σε ελάττωμα της συσκευής καθώς και σε περίπτωση που απλώς αρνηθεί την επιστροφή της στη σχολική μονάδα από την οποία την παρέλαβε.

Παρακαλούμε  τους ενδιαφερομένους  να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά  τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (το link βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου) , το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση και μόνο πραγματικής αδυναμίας  ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες θα μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, εντός της προθεσμίας, με τη διεύθυνση του σχολείου για  περαιτέρω καθοδήγηση.

Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαθέσουμε άμεσα τις συσκευές στις οικογένειες με τις πιο επείγουσες ανάγκες.   Για να μας διευκολύνεται στο έργο μας, δεδομένης της περιορισμένης ποσότητας των tablet (12 τεμάχια) και του μεγάλου πλήθους των μαθητών (501  ενεργοί μαθητές), σας παρακαλούμε  να δηλώσετε με βάση τα κριτήρια επιλογής την πραγματική σας ανάγκη για εξοπλισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την επιλογή σας για δανεισμό συσκευής, θα πρέπει να καταθέσετε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν π.χ. κάρτα ανεργίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κά.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ.  Δημήτριος Κόκκινος

Το URL της φόρμας που πρέπει οι κηδεμόνες να υποβάλουν είναι: 

URL φόρμας υποβολής https://forms.gle/F1USybbWBCyfY2tw7


Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε pdf για την περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής της φόρμας: